• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba benim yengemde dogum yaptiktan sonra hemen hamile kaldi ama bebek 4 aylikken karninda hareket etmeye baslayinca farketti dogumdan sonra bir kere adet olmus sonra daha olmamis ama yeni dogum yaptigi icin olabilir diye dusundu o yuzden suphelenmedi bence test yapin erkenden farkina varin varsa
Teşekkürler yanıtın için bu aksam idrar testi yapmayı düşünüyorum ilk önce

Bir kızım var 2 kimyasal geçirdim, en büyük belirtim diğerlerinden farklı olarak adetime 8 9 gün kala başlayan gece bacak ağrısı, o kdr çok ağrıyor ki üst bacağım, ve sonra kabız oluyorum, normalde kabız olmam, o kadar düzen li bağırsaklarım, ben ordan anlıyorum.. Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı, 5 gün kala 5tl lik test yaptım çok silik çıktı.. 4 gün kala yani bugün gene 5 TL lik test yaptım daha düzgün bir çizgi çıktı.. Kabızlık bel ve kasık ağrısı yapıyor ordan anladım ve test yaptım
Kimyasal gebeliğin üzerinden ne kadar geçti acaba hamileliğiniz netleşti mi?

Kimyasal gebeliğin üzerinden ne kadar geçti acaba hamileliğiniz netleşti mi?
Birini ağustosta yaşadım bayram günüydü hatta, diğer ni 2 ay snra yaşadım, adet günüm daha gelmemişti.. Genelde ben adetten önce öğreniyorum.. Neyse bu defa gene gittim kan tahlili ne şimdilik duruyor 48 çıktı, ama ben umutlanmak tan korkuyorum 2 kere aynı şeyi yaşadım çünkü, keseyi görünce biraz rahatlayacağım, snra da kalp atışı inşallah.. Görmeden aileye söylemeyeceğim bu defa, sadece eşim bilsin

Merhaba. Sarı akıntı gebelik belirtisi mi acaba kokulu değil. Yanma ve kaşıntı da yok enfeksiyonum da yok zaten. Ama sarı aakıntı var yumurtlamadan 1 gün sonradan beri

Kızlar ben 3 ay önce doğum yaptım eşimle geriye çekme yöntemi ile korunmuştukama tam korundukmu emin değilim riskliymis hamile kalma riski çok yükselmiş böyle korunmada 19 ekim 2019 da doğum yaptım 40 gün kanamam sürdü ve o günden sonra adet hic görmedim halsizlik yorgunluk hafif mide bulantısı bas dönmesi çok yemek yemeye başladım karin ve kaşık ağrısı var acaba hamilemiyim eczaneden test alsam çıkar mi acaba net belli olur mu ?
Bende ilk dogumumdan sonra kırk lohusa gördüm ve oğlum üç aylıkken hamile kalmışım üç ay hamile emzrmisim anlamadan bizde öle korunmustuk ve tutmadı maalesef tek üzüldüğüm bebegimi emziremedim ona üzüldüm 😔

Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadim ve bir haftadır sol kasığımda aralıksız ağrı batma hafif ve goguslerde ağrı hassas ve üç gundurde mide yanmam başladı acaba dedim ama mide yanmam da ve kesin gebeyim yarın pazartesi test Alican gene tam emin olmak için inşallah olursa kızım olur iki oğlum var çünkü 🤲🥰

Birini ağustosta yaşadım bayram günüydü hatta, diğer ni 2 ay snra yaşadım, adet günüm daha gelmemişti.. Genelde ben adetten önce öğreniyorum.. Neyse bu defa gene gittim kan tahlili ne şimdilik duruyor 48 çıktı, ama ben umutlanmak tan korkuyorum 2 kere aynı şeyi yaşadım çünkü, keseyi görünce biraz rahatlayacağım, snra da kalp atışı inşallah.. Görmeden aileye söylemeyeceğim bu defa, sadece eşim bilsin
Bende bayramda yaşamıştım ağustosta bi daha bende 3-4 aydan önce söylemeyeceğim kimseye

Üst üste yaşamışsın alında bunula ilgili bi doktorla görüşmedin mi

Sorum şu arkadaşlar. 3 aya yakındır bebek düşünüyoruz doğurganlığımın yüksek olduğu günde dahil eşimle yakınlaşıyoruz ama adetim 5 gün gectikten sonra adet oluyorum bunun öncesinde gününde adet olurdum korunmayı bıraktıktan sonra (ilaç vs değil doğal yollarla) bu şekilde olmaya başladı sizce bu normal midir? Her ay hamile oldugumu düşünüyorum test yapıyorum negatif cıkıyor böyle bir durumla karşılasan var mı? Ve şuan adetim 3 gün gecti bugun 3. Gün ve pembemsi lekeler geliyor çok fazla değil ama sizce bu üstüne görme yerleşme kanı olabilir mi? Çok fazla wc gitmeye başladım mide bulantım da çok hatta dün gece uyumayacak kadar Bi bulantım vardı ayağa kalktığım da birden başım dönüyor gözlerim kararıyor sonra hemen geciyor sizce hamielik var mı? Bide son olarak adetime 1 hafta kala test yaptırdm hcg 2.0 cıktı

Üst üste yaşamışsın alında bunula ilgili bi doktorla görüşmedin mi
Evet söyledim doktoruma sorun yok normal karşılıyoruz dedi. Bu arada soğan kürü yaptım ben şuan onla kaldım hamile. Doktora söyledim hiç hoş karşılamadı tavsiye etmiyorum dedi

Sorum şu arkadaşlar. 3 aya yakındır bebek düşünüyoruz doğurganlığımın yüksek olduğu günde dahil eşimle yakınlaşıyoruz ama adetim 5 gün gectikten sonra adet oluyorum bunun öncesinde gününde adet olurdum korunmayı bıraktıktan sonra (ilaç vs değil doğal yollarla) bu şekilde olmaya başladı sizce bu normal midir? Her ay hamile oldugumu düşünüyorum test yapıyorum negatif cıkıyor böyle bir durumla karşılasan var mı? Ve şuan adetim 3 gün gecti bugun 3. Gün ve pembemsi lekeler geliyor çok fazla değil ama sizce bu üstüne görme yerleşme kanı olabilir mi? Çok fazla wc gitmeye başladım mide bulantım da çok hatta dün gece uyumayacak kadar Bi bulantım vardı ayağa kalktığım da birden başım dönüyor gözlerim kararıyor sonra hemen geciyor sizce hamielik var mı? Bide son olarak adetime 1 hafta kala test yaptırdm hcg 2.0 cıktı

kızlar merhaba bat pazar günü çok karnım ağrıyor afedersiniz her an regli gelecekmiş gibi bugun test yaptım biraz önce aşağıdaki gibi çıktı 1 dk içinde çıktı sizce var mı?
IMG_0847.jpg

Teste göre var bariz, adetiniz geçti mi ben olsam giderim sağlık ocağına ya da acile
canım adetim geçmedi pazar günü bat ama daha önce 1 kere kimyasal geçirdiğim için ve karnım 3 gündür adet olacağım gibi o kadar ağrıyor ki normalde aynı gün ağrım olur ve adet olurum bu sefer farklı oldu o yüzden diyorum geçsin öyle yaptırayım içim kazılıyor gibi canım acıyor yerleşme kanaması da yaşamadım

canım adetim geçmedi pazar günü bat ama daha önce 1 kere kimyasal geçirdiğim için ve karnım 3 gündür adet olacağım gibi o kadar ağrıyor ki normalde aynı gün ağrım olur ve adet olurum bu sefer farklı oldu o yüzden diyorum geçsin öyle yaptırayım içim kazılıyor gibi canım acıyor yerleşme kanaması da yaşamadım
Ben de kimyasal geçiriyorum habire aynı korku bende de var maalesef. Ama 1 kızım var şükür, adet sancısı hem kimyasallarda hem de kızıma hamileyken de olmuştu o kimyasal belirtisi değil bence, hamilelerin çoğu ilk haftalarda adet olacakmış gibi sancı çekiyor. Önceden ben göğüs sancısıyla adetim anlardım, ya i göğsüm acısı azalırsa 1 2 saat sonra adet başlardı. Tabi her kişide farklıdır

Ben de kimyasal geçiriyorum habire aynı korku bende de var maalesef. Ama 1 kızım var şükür, adet sancısı hem kimyasallarda hem de kızıma hamileyken de olmuştu o kimyasal belirtisi değil bence, hamilelerin çoğu ilk haftalarda adet olacakmış gibi sancı çekiyor. Önceden ben göğüs sancısıyla adetim anlardım, ya i göğsüm acısı azalırsa 1 2 saat sonra adet başlardı. Tabi her kişide farklıdır
bende hiç göğüs ağrısı yok inşallah vardır Allahım hayırlısıyla isteyen hakeden herkesin kucağını doldursun bizi de içinden ayırmasın inşallah

Back