Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar geçen hafta pazar ya da pazartesi yumurtlamam oldu yaptığım ovulasyon testine göre dün lavaboya girdiğimde leke gördüm peçete de tekrar girdiğimde ise herhangi bir leke görmedim sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi yumurtlamamdan 6-7 gün kadar geçti belirti olarak mide yanması karın ağrısı sağ kasık ağrısı hafif baş dönmesi bugün biraz baş ağrısı ve mide bulantısı var bitkinlik Hali var benim. Yaşadıklarımı yaşayanlar varmı test yaptınız mı bu arada adetime 1 hafta. Var

Kızlar benimde adetime 3 gün kaldı. Bugün ovülasyon testi yaptım normalde kıpkırmızı olunca hamile demekmiş ya olmadı sizce yanılma payı yüksek mi? Sonuçta hamilelik testleri bile 3 gün kala göstermeyebiliyor

Herkese merhaba ben yeni üye oldum 2 oğlum var hiç belirti yaşamadım kızlar illa belirti olacak diye bir şey yok tek belirti adet gecikmesi oldu bende şimdi 3.bebiş istiyorum Rabbım nasip ederse ama tek tavsiyem takıntı haline getirmezse iz daha kolay oluyor

Kızlar sizce varmıdır 5 dk içinde cıktı boyle

Eklentiler

• 20200108_124024.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 154
Slm hanımlar rabbim isteyen herkese bebek nasip eylesin ins. Benim de sat 8 Aralık bugün 4 gün günüm geçti. Hamilemiyim bilmiyorum.cokta merak ediyorum.

Canm benim de iki kızım var bu üçüncü olacak ins. 2 buçuk yas ve 6 yaş .bende belirti yaşamadım desem.Çok duygusal lastim bir hafta öncesinde. Çok sık idrara çıktım. Bide afedersin gaz oldu. Bunlar ne kadar belirti bilemicem. Bide çok uykum oluyir

İlk oğlumda bende sadce aniden uykum gelir uyurdum annem hamilemisin acaba deyince test yaptım çünkü 8 ay uğraştım olmayınca yeter istemiyorum artık değim ay hamiş oldum ama ondan başka hiç belirti yaşamadım inanamadım çok şükür 2 hamileliği çok rahat geçmişti

Sağol canm. Aslında adetim hiç gecikmezdi .aksine erken olurdum. Hamileyim sanki. Test yapmak istiyorum ama eşim hafta sonu yapalım diyor.
Test yaparsanız mutlaka haber verin merak ettim inş bu ay bende hamiş olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin inaşşalh 2 oğlum var 8 yaş 4 yaş şimdi bir kızım olsun istiyorum inş hayırlısıyla gönlümün muradın verirdi rabbim

Tamm canm mutlaka haber veririm.Amin canm Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kız çocuğu baska. Bir anneye bir kız gerek.
Yaşın kaç canm. Benim yaş ilerliyor die düşündüm. 35 deyim.

Dün iki gün oldu reglim gecikeli kizlar benim belirtilerim bildiğiniz regl belirtileriyle aynıydı yalnız çok usuyordum oyle ki artık son günlerde sürekli elektrikli sobanın başına tunuyordum tavuk gibi......sonra kizlar bilmem doğru bir belirti mi bilmiyorum da ben bir hafta boyunca her gece kabus goruyordum sürekli karışık karışık muhtemelen hormonla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…