Son ay zor bacım şimdi iyi günlerinAy maşallah nazar değmesiniyi Şükür valla nasıl olsun büyüyor evet az kaldı tabi bende git gide ağırlaşıyorum artık ya
Hayırla sonuçlanır inşaAllah bazen aceba psıkolejik mi diye düşünmeden edemiyorumBenim kuyruk sokumu değilde sanki içeriden vajinaya bisey batıyor sanci vuruyor
Aynen canım bendeHayırla sonuçlanır inşaAllah bazen aceba psıkolejik mi diye düşünmeden edemiyorum
İnşallah canımYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Sanki ikinci çizgi var gibi kaç gün geçtiKızlar sizce varmıdır 5 dk içinde cıktı boyle
Geçmedi daha aslındaSanki ikinci çizgi var gibi kaç gün geçti
Kaç gün var adetinize bana hafif ikici çizgi var gibi geldiGeçmedi daha aslında
Test yapsanız ben bile okuyunca meraklandım inş bebiş vardırSlm hanımlar rabbim isteyen herkese bebek nasip eylesin ins. Benim de sat 8 Aralık bugün 4 gün günüm geçti. Hamilemiyim bilmiyorum.cokta merak ediyorum.
Sağol canm. Aslında adetim hiç gecikmezdi .aksine erken olurdum. Hamileyim sanki. Test yapmak istiyorum ama eşim hafta sonu yapalım diyor.Test yapsanız ben bile okuyunca meraklandım inş bebiş vardır
Canm benim de iki kızım var bu üçüncü olacak ins. 2 buçuk yas ve 6 yaş .bende belirti yaşamadım desem.Çok duygusal lastim bir hafta öncesinde. Çok sık idrara çıktım. Bide afedersin gaz oldu. Bunlar ne kadar belirti bilemicem. Bide çok uykum oluyirHerkese merhaba ben yeni üye oldum 2 oğlum var hiç belirti yaşamadım kızlar illa belirti olacak diye bir şey yok tek belirti adet gecikmesi oldu bende şimdi 3.bebiş istiyorum Rabbım nasip ederse ama tek tavsiyem takıntı haline getirmezse iz daha kolay oluyor
İlk oğlumda bende sadce aniden uykum gelir uyurdum annem hamilemisin acaba deyince test yaptım çünkü 8 ay uğraştım olmayınca yeter istemiyorum artık değim ay hamiş oldum ama ondan başka hiç belirti yaşamadım inanamadım çok şükür 2 hamileliği çok rahat geçmiştiCanm benim de iki kızım var bu üçüncü olacak ins. 2 buçuk yas ve 6 yaş .bende belirti yaşamadım desem.Çok duygusal lastim bir hafta öncesinde. Çok sık idrara çıktım. Bide afedersin gaz oldu. Bunlar ne kadar belirti bilemicem. Bide çok uykum oluyir
Test yaparsanız mutlaka haber verin merak ettim inş bu ay bende hamiş olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin inaşşalh 2 oğlum var 8 yaş 4 yaş şimdi bir kızım olsun istiyorum inş hayırlısıyla gönlümün muradın verirdi rabbimSağol canm. Aslında adetim hiç gecikmezdi .aksine erken olurdum. Hamileyim sanki. Test yapmak istiyorum ama eşim hafta sonu yapalım diyor.
Tamm canm mutlaka haber veririm.Amin canm Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kız çocuğu baska. Bir anneye bir kız gerek.Test yaparsanız mutlaka haber verin merak ettim inş bu ay bende hamiş olurum rabbim isteyen herkese nasip etsin inaşşalh 2 oğlum var 8 yaş 4 yaş şimdi bir kızım olsun istiyorum inş hayırlısıyla gönlümün muradın verirdi rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?