• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_20200111_125813140_HDR.jpg
    IMG_20200111_125813140_HDR.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 89
En önemli belirtin neydi canım akıntı varmı bende hiç akıntı felan yok gögüs agrım var sadce bende
Canm idrara çok çıktım. Afedersin sürekli gazm oldu .akıntı oldu.beyaz koyulu .gogusde bişey yok canm. Belimde biraz ağrı oldu.birde çok uyuyordum

Kizlar öncelikli Allah isteyen herk sin evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin lütfen banada fikir verin benim adetim normalde çok düzensiz yani 45 günde bir oluyorum hemen hemen 1tane kızım var şimdi 2.dusunuyrz ve en son 1ay once esimle korunmadik ondna sonra hiç adet olmadm adet tarihim geçti yani testler yapıldı herşey negatif doktor da adet söktürücü verdi ben kendimi hamile hissediyorum ama sadece bı his psikolojik olarak belki bilmiyorum ama çok akıntım oluyor su gibi belim ağrıyor sürekli acikiyorum sizce ilaç iciyimmi yoksa geç döllenme falan olabilir mi

Kizlar öncelikli Allah isteyen herk sin evladını sağlıkla kucağına almayi nasip etsin lütfen banada fikir verin benim adetim normalde çok düzensiz yani 45 günde bir oluyorum hemen hemen 1tane kızım var şimdi 2.dusunuyrz ve en son 1ay once esimle korunmadik ondna sonra hiç adet olmadm adet tarihim geçti yani testler yapıldı herşey negatif doktor da adet söktürücü verdi ben kendimi hamile hissediyorum ama sadece bı his psikolojik olarak belki bilmiyorum ama çok akıntım oluyor su gibi belim ağrıyor sürekli acikiyorum sizce ilaç iciyimmi yoksa geç döllenme falan olabilir mi
Canm adet düzensizliği yaşamadım ama eğer şüpheliysen bekle derim. Birkaç gün beklemekle sıkıntı olmaz sanirim

Sağol cnm bekliyim birazdaha en iyisi ben napcam bilmiom ya

Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var bende 2 gündür fln süt kesigi şeklinde beyaz akıntı geliyor kokusuz kaşıntı da yok sizce bir belirti olabilir mi yasayan var mı

Back