• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Büyük ihtimalle zeytinyağı etkiliyor o zaman 😞 ama bende kuruluk var , mesela fantezi kurarak ıslanmaya çalışıyorum eşimde yardım ediyor ama benim isteğim gelip ıslanana kadar aradan yarım saat geçiyor eşim dayanamıyor boşalıyor , mecbur bende yağ kullanayım istek falan olmasın dedim ama demek ki spermleri etkiliyor
Canim benim bendede kuruluk vardi sana tavsiyem L- arginine hapini kullan bir tur protein kesinlikle akıntı yapıyor ve saglıklı dogal. 2 gün önce hamile olduğumu ögrendim teste yarın ultrason ile bskılacak

Kizlar merhabaaa gunaydin iyi yillar dilerimm herkese, dollenme sırasında ağrı yasayan oldu mu ? (Bat 16 ocak)

Canim benim bendede kuruluk vardi sana tavsiyem L- arginine hapini kullan bir tur protein kesinlikle akıntı yapıyor ve saglıklı dogal. 2 gün önce hamile olduğumu ögrendim teste yarın ultrason ile bskılacak
Siz ne zaman kullandınız ve kullanır kullanmaz mı hamile kaldınız

Merhaba oldum canım maalesef bende kist varmış doktor ilaç verdi ama kendiliğinden hamile kalmamı önerdi, ameliyat yapmaktansa. Bu ayda çok akıntım var ve ayıptır söylemesi genital bölgemde tüm gün damarım atıp durdu
Merhaba. Akıntınız kistle alakalı mı. Bende de akıntı oluyor acayip kist veya enfeksiyondan korkuyorum

Kızlar 4 ay önce 8 haftalık ken kalbi durdu bebeğimin ilk gebeligimdi.3 ay sonra da malesef kimyasal yaşadım yani geçen ay ..bu ay da adetten 7 gun once erken gebelik testi yaptım çok mu erken sizce

Bugün benim 4 oluyor adetim gecikeli . Kasık ağrısı ve göğüs şişmesi var sanırım göğüs ucumda koyulaşmış . Test yapmaya korkuyorum hep negatif çıkıyor .

Merhaba. Akıntınız kistle alakalı mı. Bende de akıntı oluyor acayip kist veya enfeksiyondan korkuyorum
Hiçbir fikrim yok ama iltihabımın olmadığından eminim. Mantıken baktığımda da bu kist bayadır vardı ilk kez böyle akıntılarım oldu belki soğan suyu yapmıştım ondan sebep olmuş olabilir. Belki de hamilelik belirtisidir, 5 günüm var gerçi daha

Şurdanda anlaşılıyor hamilelik alt karın şişliği oluyor onu içinize çekmeye çalışın eğer o içeri girmiyorsa hamilesiniz

Merhaba hamile kalmayı çok istiyorum eşim de aynı şekil adetime 2 gün kala test yaptim negatif çıktı üzüldüm 😞 sonra dün gece bir kac damla kırmızı kan gördüm adet oldum sandım adet günüm çünkü diye ama adet değilim kan yerleşme kanaması çocuk gecmi dollendi bilmiyorum kafam karışık sizce hamielik olabilirmi

Merhaba hamile kalmayı çok istiyorum eşim de aynı şekil adetime 2 gün kala test yaptim negatif çıktı üzüldüm 😞 sonra dün gece bir kac damla kırmızı kan gördüm adet oldum sandım adet günüm çünkü diye ama adet değilim kan yerleşme kanaması çocuk gecmi dollendi bilmiyorum kafam karışık sizce hamielik olabilirmi

Bende 23 aralıkda vurdum canım kan tahlili verdim 2 kere ilki 11.94 2.si 1.64 çıktı dr iğnenin etkisi dedi ama aynı belirtiler var bende de sen tahlil verdin mi
Yok canım daha vermedim dedim 14. Gün tahlil vereyim tam sonuç alayım bende belirti olarak göğüslerde şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var kasıklarda ara ara batma oluyor ve şişler sağ kasigim bugün çok fena batıyor sanci vuruyor duramıyorum öldüm kasik ağrısından akıntı olarakda sarı gibi alıntı var canım sende nasıl belirtiler var

Yok canım daha vermedim dedim 14. Gün tahlil vereyim tam sonuç alayım bende belirti olarak göğüslerde şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var kasıklarda ara ara batma oluyor ve şişler sağ kasigim bugün çok fena batıyor sanci vuruyor duramıyorum öldüm kasik ağrısından akıntı olarakda sarı gibi alıntı var canım sende nasıl belirtiler var
Canım bende de neredeyse aynı belirtiler var farklı olarak kuyruk sokumuma ağrı giriyor arada birde benim akıntım fazla olmuyo

Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah bu senenin başındaki konuşmaları hatırlıyorum o zaman bende hamileydim dogsaydi simdi 2 aylik olacakti ama bebegim beni bıraktı düştü o zamanlarda konuşurduk sizlerle Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin ekimde yine hamile kaldım bebeğim sadece 2 buçuk ay benle kaldı ama kalbi durdu yine dua edin benim içinde rabbim sağlıklı bebek versin sağlıkla dogsun inşaallah
Hatırlamaz olur muyum canım benim ya Allah sabır versin gerçekten çok zor yaşadığın Rabbim birdaha aynı şeyleri yaşatmasın sağ Salim kucağına alabileceğin bir hamilelik nasip etsin

Back