• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar benim yumurtlama günüm 4 ocak ti 1 i ve 2 sinde korumasız ilişki yaşadık.4 unde yumurtlma belirtilerinin hepsini yaşadım bel agrım adet olacakmış gibi karın agrım ve ve ara sıra kasık agrım devam ediyor hala hamile olabilirmiyim🙄bat 18 ocak

Birde karnımda şişkinlik oluyor akşamları ve kendimi çok yorgun hissediyorum düşünün hala yataktan çıkamadım 😄

Dün iki gün oldu reglim gecikeli kizlar benim belirtilerim bildiğiniz regl belirtileriyle aynıydı yalnız çok usuyordum oyle ki artık son günlerde sürekli elektrikli sobanın başına tunuyordum tavuk gibi......sonra kizlar bilmem doğru bir belirti mi bilmiyorum da ben bir hafta boyunca her gece kabus goruyordum sürekli karışık karışık muhtemelen hormonla alakalı
Hayırlı olsun çok sevındım darısı isteyen herkese ben yumurtlama gunun den 2 gün önce korunmasız ilişki oldu yumuoş günüm baya sancılı geçti neden bilmem ilk defa böyle sancı yaşadım bır kaç gündür gögüzlsrimde acı var ama hiç alıntı felan yok bakalım yarın ne olacak :dua:

Hayırlı olsun çok sevındım darısı isteyen herkese ben yumurtlama gunun den 2 gün önce korunmasız ilişki oldu yumuoş günüm baya sancılı geçti neden bilmem ilk defa böyle sancı yaşadım bır kaç gündür gögüzlsrimde acı var ama hiç alıntı felan yok bakalım yarın ne olacak :dua:
İnşallah hayırlısiyla olur canım çok strese girmeden mutlaka değerlendirin

Merhaba arkadaşlar benim yumurtlama günüm 4 ocak ti 1 i ve 2 sinde korumasız ilişki yaşadık.4 unde yumurtlma belirtilerinin hepsini yaşadım bel agrım adet olacakmış gibi karın agrım ve ve ara sıra kasık agrım devam ediyor hala hamile olabilirmiyim🙄bat 18 ocak
Selam canım, bat ımız ve yumurtlama tarihimiz aynıııı.
İki gündür kasık ağrısı şikayetim var, adet olacakmış gibi bir ağrı ama değişik deböyle.
İnşallah hamişizdir :KK68:

Bata 4 gün kala kahve leke ve kasık sancım oldu, iki gün kala merak edip beta hcg baktırdım 23 çıktı. Beklenen adet günümde evde idrar test yaptım çift çizgiyi gördüm. İlk testin üstünden 5 gün geçtiğinde beta hcg 451 yükselmişti. Yoğun akıntı ve 37 derecenin üstünde ateş dışında başka bir belirtim olmamıştı.

Kızlar yardım sizce gebelik varmı adetim 3 gün gecikti.

Eklentiler

• IMG_20200110_225852.jpg
    IMG_20200110_225852.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 113
merhaba kizlar bugün doktora gittim rahim duvari oldukca kalın hormonlar çok iyi dedi adet günüme 5 gun var hcg 3.74 çıktı onceden hep 0.1 çıkardı böyle olup da yükselen oldu hiç umut için sormak istedim 🙈🙈

Back