Canim benim bendede kuruluk vardi sana tavsiyem L- arginine hapini kullan bir tur protein kesinlikle akıntı yapıyor ve saglıklı dogal. 2 gün önce hamile olduğumu ögrendim teste yarın ultrason ile bskılacakBüyük ihtimalle zeytinyağı etkiliyor o zamanama bende kuruluk var , mesela fantezi kurarak ıslanmaya çalışıyorum eşimde yardım ediyor ama benim isteğim gelip ıslanana kadar aradan yarım saat geçiyor eşim dayanamıyor boşalıyor , mecbur bende yağ kullanayım istek falan olmasın dedim ama demek ki spermleri etkiliyor
Doktorun yazmasına gerek yok her yerden alabilirsin kuruluk için ve hamile kalmak için kullanılan bir jelDoktor mu yazıyor bu jeli
Siz ne zaman kullandınız ve kullanır kullanmaz mı hamile kaldınızCanim benim bendede kuruluk vardi sana tavsiyem L- arginine hapini kullan bir tur protein kesinlikle akıntı yapıyor ve saglıklı dogal. 2 gün önce hamile olduğumu ögrendim teste yarın ultrason ile bskılacak
Canım benimde geçen ay ilk kez enteresan bir şekilde göğüslerim ağrıdı ama adet oldum. Tek başına işaret değil bence ama oladabilir biraz sabret inşallah hamilesindirArkadaşlar yumurtlamadan sonra başlayan göğüs ucu hassasiyeti gebelik belirtisi olabilirmi
Merhaba. Akıntınız kistle alakalı mı. Bende de akıntı oluyor acayip kist veya enfeksiyondan korkuyorumMerhaba oldum canım maalesef bende kist varmış doktor ilaç verdi ama kendiliğinden hamile kalmamı önerdi, ameliyat yapmaktansa. Bu ayda çok akıntım var ve ayıptır söylemesi genital bölgemde tüm gün damarım atıp durdu
Hiçbir fikrim yok ama iltihabımın olmadığından eminim. Mantıken baktığımda da bu kist bayadır vardı ilk kez böyle akıntılarım oldu belki soğan suyu yapmıştım ondan sebep olmuş olabilir. Belki de hamilelik belirtisidir, 5 günüm var gerçi dahaMerhaba. Akıntınız kistle alakalı mı. Bende de akıntı oluyor acayip kist veya enfeksiyondan korkuyorum
Merhaba canım çatlatma iğnesini ne zaman vurundun acebaInş kuzum öyledir ama ben catlatma inesi vuruldum ondan olabilirmiş bu belirtiler
27 aralık da canimMerhaba canım çatlatma iğnesini ne zaman vurundun aceba
Bende 23 aralıkda vurdum canım kan tahlili verdim 2 kere ilki 11.94 2.si 1.64 çıktı dr iğnenin etkisi dedi ama aynı belirtiler var bende de sen tahlil verdin mi27 aralık da canim
Yok canım daha vermedim dedim 14. Gün tahlil vereyim tam sonuç alayım bende belirti olarak göğüslerde şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var kasıklarda ara ara batma oluyor ve şişler sağ kasigim bugün çok fena batıyor sanci vuruyor duramıyorum öldüm kasik ağrısından akıntı olarakda sarı gibi alıntı var canım sende nasıl belirtiler varBende 23 aralıkda vurdum canım kan tahlili verdim 2 kere ilki 11.94 2.si 1.64 çıktı dr iğnenin etkisi dedi ama aynı belirtiler var bende de sen tahlil verdin mi
Canım bende de neredeyse aynı belirtiler var farklı olarak kuyruk sokumuma ağrı giriyor arada birde benim akıntım fazla olmuyoYok canım daha vermedim dedim 14. Gün tahlil vereyim tam sonuç alayım bende belirti olarak göğüslerde şişlik ve ağrı var üzerinde damarlar belli ve ucunda küçük küçük kabarcıklar var kasıklarda ara ara batma oluyor ve şişler sağ kasigim bugün çok fena batıyor sanci vuruyor duramıyorum öldüm kasik ağrısından akıntı olarakda sarı gibi alıntı var canım sende nasıl belirtiler var
Benim kuyruk sokumu değilde sanki içeriden vajinaya bisey batıyor sanci vuruyorCanım bende de neredeyse aynı belirtiler var farklı olarak kuyruk sokumuma ağrı giriyor arada birde benim akıntım fazla olmuyo
Hatırlamaz olur muyum canım benim ya Allah sabır versin gerçekten çok zor yaşadığın Rabbim birdaha aynı şeyleri yaşatmasın sağ Salim kucağına alabileceğin bir hamilelik nasip etsinAllah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah bu senenin başındaki konuşmaları hatırlıyorum o zaman bende hamileydim dogsaydi simdi 2 aylik olacakti ama bebegim beni bıraktı düştü o zamanlarda konuşurduk sizlerle Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin ekimde yine hamile kaldım bebeğim sadece 2 buçuk ay benle kaldı ama kalbi durdu yine dua edin benim içinde rabbim sağlıklı bebek versin sağlıkla dogsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?