- 16 Kasım 2019
- 259
- 56
- 48
Test yaptınız mıCanım aynen bende öyle oldum 28 aralıkta adet oldum ama 3 gün sürdü ama öbür adetlerine benzemiyorsun yani dün bitti normalde 5 gün sürer bnm adetim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mıCanım aynen bende öyle oldum 28 aralıkta adet oldum ama 3 gün sürdü ama öbür adetlerine benzemiyorsun yani dün bitti normalde 5 gün sürer bnm adetim bakalım
Gün aşırı ilişki öneriyorlar spermin kalitesi için canım anladığım kadarıyla her gün girmissin ilişkiye ve birde kayganlaştırıcı vs kullanmayın diyenide çok duydum zeytinyağı ortamı bozmuşta olabilir ama bence en büyük etken stresBirşey merak ediyorum biz ilk Aralık ayında bebiş çalışmasına başladık yumurtlama döneminde değerlendirdik hergün ama tutmadı maalesef .. tutmama sebepleri nelerdir ? İnterntte araştırıyorum ama tam olarak cevap bulamadım , zeytinyağı kullandık acaba o mu etkiledi spermin hareketlerini , eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama sperm değerleri düzeldi çok şükür doktorumuzda sorun kalmadığını üreme yeteneğinin iyi olduğunu söyledi
Yok yapmadım canım senin kaçıncı gün bu günTest yaptınız mı
Ben adet oldum ikinci günüm test yapmam artıkYok yapmadım canım senin kaçıncı gün bu gün
Anladım teşekkür ederim ama zeytinyağı kullanmazsam çok canım acıyor evet yumurtlama dönemi diye hergün denedik maalesef olmadıGün aşırı ilişki öneriyorlar spermin kalitesi için canım anladığım kadarıyla her gün girmissin ilişkiye ve birde kayganlaştırıcı vs kullanmayın diyenide çok duydum zeytinyağı ortamı bozmuşta olabilir ama bence en büyük etken stres
Yanlış canım bu gün aşırı olmalı ki sperm güçlensin sen buna dikkat et sperm zaten vücutta yaklaşık 48 saat kadar canlı kalabiliyor ama zeytinyağı eğer ortamı bozuyorsa bu zor araştır bir onu derim yeni evlimisiniz acımasının bir sbebei varmı?Anladım teşekkür ederim ama zeytinyağı kullanmazsam çok canım acıyor evet yumurtlama dönemi diye hergün denedik maalesef olmadı
Üç buçuk aylık evliyiz , ilk defa Aralık ayında başladık çocuk denemesine :) bende kuruluk var o yüzden zeytinyağı kullanıyorumYanlış canım bu gün aşırı olmalı ki sperm güçlensin sen buna dikkat et sperm zaten vücutta yaklaşık 48 saat kadar canlı kalabiliyor ama zeytinyağı eğer ortamı bozuyorsa bu zor araştır bir onu derim yeni evlimisiniz acımasının bir sbebei varmı?
Anladım daha ilkmiş canım bi doktora danış istersen bunu benim bir fikrim yok doğal bi ürün ama yinede vajina bu ph değerini bozmamak lazım ve doktordan folik asit yazmasını iste gebelik öncesi bebeğin ve senin sağlığın için şimdiden başlaman gerekÜç buçuk aylık evliyiz , ilk defa Aralık ayında başladık çocuk denemesine :) bende kuruluk var o yüzden zeytinyağı kullanıyorum
Teşekkür ederim, Folik asit ne oluyor vitamin mi yoksa daha kolay hamile kalabilmek için miAnladım daha ilkmiş canım bi doktora danış istersen bunu benim bir fikrim yok doğal bi ürün ama yinede vajina bu ph değerini bozmamak lazım ve doktordan folik asit yazmasını iste gebelik öncesi bebeğin ve senin sağlığın için şimdiden başlaman gerek
Canım evet vitamin gibi vücudun gerekli bi folik asite ihtiyscı var ve hamileliKte bu çok önemli bebeğin omurga gelişimi için beyin gelişimi için bu asit çok önemliTeşekkür ederim, Folik asit ne oluyor vitamin mi yoksa daha kolay hamile kalabilmek için mi
Ama canım zeytinyağı asidik bir yağ spermleri etkiliyor olabilirÜç buçuk aylık evliyiz , ilk defa Aralık ayında başladık çocuk denemesine :) bende kuruluk var o yüzden zeytinyağı kullanıyorum
Merhaba oldum canım maalesef bende kist varmış doktor ilaç verdi ama kendiliğinden hamile kalmamı önerdi, ameliyat yapmaktansa. Bu ayda çok akıntım var ve ayıptır söylemesi genital bölgemde tüm gün damarım atıp durduMerhaba regl oldunuz mu
Büyük ihtimalle zeytinyağı etkiliyor o zaman ama bende kuruluk var , mesela fantezi kurarak ıslanmaya çalışıyorum eşimde yardım ediyor ama benim isteğim gelip ıslanana kadar aradan yarım saat geçiyor eşim dayanamıyor boşalıyor , mecbur bende yağ kullanayım istek falan olmasın dedim ama demek ki spermleri etkiliyorAma canım zeytinyağı asidik bir yağ spermleri etkiliyor olabilir
Teşekkür ederim bu ay günaşırı denicem bakalım yağ falan kullanmayacğm inş olurYanlış canım bu gün aşırı olmalı ki sperm güçlensin sen buna dikkat et sperm zaten vücutta yaklaşık 48 saat kadar canlı kalabiliyor ama zeytinyağı eğer ortamı bozuyorsa bu zor araştır bir onu derim yeni evlimisiniz acımasının bir sbebei varmı?
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim bu ay günaşırı denicem bakalım yağ falan kullanmayacğm inş olur
Canım sana önerim pregnacare kullanman. Hamile kalmanı kolaylaştıran jel hiçbir yan etkisi yok aksine yararı varBüyük ihtimalle zeytinyağı etkiliyor o zaman ama bende kuruluk var , mesela fantezi kurarak ıslanmaya çalışıyorum eşimde yardım ediyor ama benim isteğim gelip ıslanana kadar aradan yarım saat geçiyor eşim dayanamıyor boşalıyor , mecbur bende yağ kullanayım istek falan olmasın dedim ama demek ki spermleri etkiliyor
Doktor mu yazıyor bu jeliCanım sana önerim pregnacare kullanman. Hamile kalmanı kolaylaştıran jel hiçbir yan etkisi yok aksine yararı var