• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Birşey merak ediyorum biz ilk Aralık ayında bebiş çalışmasına başladık yumurtlama döneminde değerlendirdik hergün ama tutmadı maalesef .. tutmama sebepleri nelerdir ? İnterntte araştırıyorum ama tam olarak cevap bulamadım , zeytinyağı kullandık acaba o mu etkiledi spermin hareketlerini , :( eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama sperm değerleri düzeldi çok şükür doktorumuzda sorun kalmadığını üreme yeteneğinin iyi olduğunu söyledi

Birşey merak ediyorum biz ilk Aralık ayında bebiş çalışmasına başladık yumurtlama döneminde değerlendirdik hergün ama tutmadı maalesef .. tutmama sebepleri nelerdir ? İnterntte araştırıyorum ama tam olarak cevap bulamadım , zeytinyağı kullandık acaba o mu etkiledi spermin hareketlerini , :KK43: eşim varikosel ameliyatı olmuştu ama sperm değerleri düzeldi çok şükür doktorumuzda sorun kalmadığını üreme yeteneğinin iyi olduğunu söyledi
Gün aşırı ilişki öneriyorlar spermin kalitesi için canım anladığım kadarıyla her gün girmissin ilişkiye ve birde kayganlaştırıcı vs kullanmayın diyenide çok duydum zeytinyağı ortamı bozmuşta olabilir ama bence en büyük etken stres

Herkese merhabalar, korunmasız birlikteliğe göre 2 hafta zaman geçti ve adetim 5 gün gecikti sizce kanda çıkar mı hamilelik var ise?

Gün aşırı ilişki öneriyorlar spermin kalitesi için canım anladığım kadarıyla her gün girmissin ilişkiye ve birde kayganlaştırıcı vs kullanmayın diyenide çok duydum zeytinyağı ortamı bozmuşta olabilir ama bence en büyük etken stres
Anladım teşekkür ederim ama zeytinyağı kullanmazsam çok canım acıyor 😞 evet yumurtlama dönemi diye hergün denedik maalesef olmadı

Anladım teşekkür ederim ama zeytinyağı kullanmazsam çok canım acıyor 😞 evet yumurtlama dönemi diye hergün denedik maalesef olmadı
Yanlış canım bu gün aşırı olmalı ki sperm güçlensin sen buna dikkat et sperm zaten vücutta yaklaşık 48 saat kadar canlı kalabiliyor ama zeytinyağı eğer ortamı bozuyorsa bu zor araştır bir onu derim yeni evlimisiniz acımasının bir sbebei varmı?

Yanlış canım bu gün aşırı olmalı ki sperm güçlensin sen buna dikkat et sperm zaten vücutta yaklaşık 48 saat kadar canlı kalabiliyor ama zeytinyağı eğer ortamı bozuyorsa bu zor araştır bir onu derim yeni evlimisiniz acımasının bir sbebei varmı?
Üç buçuk aylık evliyiz , ilk defa Aralık ayında başladık çocuk denemesine :) bende kuruluk var o yüzden zeytinyağı kullanıyorum

Üç buçuk aylık evliyiz , ilk defa Aralık ayında başladık çocuk denemesine :) bende kuruluk var o yüzden zeytinyağı kullanıyorum
Anladım daha ilkmiş canım bi doktora danış istersen bunu benim bir fikrim yok doğal bi ürün ama yinede vajina bu ph değerini bozmamak lazım ve doktordan folik asit yazmasını iste gebelik öncesi bebeğin ve senin sağlığın için şimdiden başlaman gerek

Anladım daha ilkmiş canım bi doktora danış istersen bunu benim bir fikrim yok doğal bi ürün ama yinede vajina bu ph değerini bozmamak lazım ve doktordan folik asit yazmasını iste gebelik öncesi bebeğin ve senin sağlığın için şimdiden başlaman gerek
Teşekkür ederim, Folik asit ne oluyor vitamin mi yoksa daha kolay hamile kalabilmek için mi

Kızlar hepinize iyi seneler. Soracağım soru benim için çok önemli. 22 haftalık gebeyim. Bebekte kıpırdama var ara ara ama karnımda sadece tek bir nokta ağrıyo göbeğimin hemen üstü acaba büyüyor diye mi yada kafasını falan mi dayadı bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu 😣

Ama canım zeytinyağı asidik bir yağ spermleri etkiliyor olabilir
Büyük ihtimalle zeytinyağı etkiliyor o zaman 😞 ama bende kuruluk var , mesela fantezi kurarak ıslanmaya çalışıyorum eşimde yardım ediyor ama benim isteğim gelip ıslanana kadar aradan yarım saat geçiyor eşim dayanamıyor boşalıyor , mecbur bende yağ kullanayım istek falan olmasın dedim ama demek ki spermleri etkiliyor

Teşekkür ederim bu ay günaşırı denicem bakalım yağ falan kullanmayacğm inş olur

Büyük ihtimalle zeytinyağı etkiliyor o zaman 😞 ama bende kuruluk var , mesela fantezi kurarak ıslanmaya çalışıyorum eşimde yardım ediyor ama benim isteğim gelip ıslanana kadar aradan yarım saat geçiyor eşim dayanamıyor boşalıyor , mecbur bende yağ kullanayım istek falan olmasın dedim ama demek ki spermleri etkiliyor
Canım sana önerim pregnacare kullanman. Hamile kalmanı kolaylaştıran jel hiçbir yan etkisi yok aksine yararı var

Back