- 25 Ağustos 2019
- 334
- 458
- 103
- 30
Bende bugun 30 yaşıma girdim bugun benım doğum günümTamm canm mutlaka haber veririm.Amin canm Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kız çocuğu baska. Bir anneye bir kız gerek.
Yaşın kaç canm. Benim yaş ilerliyor die düşündüm. 35 deyim.
Hayırlı olsun çok sevındım darısı isteyen herkese ben yumurtlama gunun den 2 gün önce korunmasız ilişki oldu yumuoş günüm baya sancılı geçti neden bilmem ilk defa böyle sancı yaşadım bır kaç gündür gögüzlsrimde acı var ama hiç alıntı felan yok bakalım yarın ne olacakDün iki gün oldu reglim gecikeli kizlar benim belirtilerim bildiğiniz regl belirtileriyle aynıydı yalnız çok usuyordum oyle ki artık son günlerde sürekli elektrikli sobanın başına tunuyordum tavuk gibi......sonra kizlar bilmem doğru bir belirti mi bilmiyorum da ben bir hafta boyunca her gece kabus goruyordum sürekli karışık karışık muhtemelen hormonla alakalı
Bende gördüm sanki silik bir çizgi hadi hayırlısı canım yaaGeçmedi daha aslında
Sağlıklı, mutlu yaşların olsun inşallah canm. Doğum günün kutlu olsun. İns güzel haberler alirsinBende bugun 30 yaşıma girdim bugun benım doğum günüm
Yarın adet olmam gerek daha geçmedi canımF Fatmasancakk canm senin günün kacgun gecikti
Çok tşk ederim inş bu ay hediye olarak gelir bebişimMul
Sağlıklı, mutlu yaşların olsun inşallah canm. Doğum günün kutlu olsun. İns güzel haberler alirsin
İnşallah hayırlısiyla olur canım çok strese girmeden mutlaka değerlendirinHayırlı olsun çok sevındım darısı isteyen herkese ben yumurtlama gunun den 2 gün önce korunmasız ilişki oldu yumuoş günüm baya sancılı geçti neden bilmem ilk defa böyle sancı yaşadım bır kaç gündür gögüzlsrimde acı var ama hiç alıntı felan yok bakalım yarın ne olacak
İns canmÇok tşk ederim inş bu ay hediye olarak gelir bebişim ☺
Selam canım, bat ımız ve yumurtlama tarihimiz aynıııı.Merhaba arkadaşlar benim yumurtlama günüm 4 ocak ti 1 i ve 2 sinde korumasız ilişki yaşadık.4 unde yumurtlma belirtilerinin hepsini yaşadım bel agrım adet olacakmış gibi karın agrım ve ve ara sıra kasık agrım devam ediyor hala hamile olabilirmiyimbat 18 ocak
Resim pek net değil ama ben sanki hafif bi ikinci çizgi görür gibi oldum.Kızlar yardım sizce gebelik varmı adetim 3 gün gecikti.
Resim pek net değil ama ben sanki hafif bi ikinci çizgi görür gibi oldum.
Bence test hatalı canım,öyle çizgi oluşmaması gerek. Bence netlik için tekrar dene.Böyle garip bi çizgi oluştu
Bence test hatalı canım,öyle çizgi oluşmaması gerek. Bence netlik için tekrar dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?