- 25 Şubat 2016
- 7.541
- 11.891
- 248
- 31
Benımde sol kasıgımda batma varya ıkı gndr ama bakalımAmin inşallah canımsol kasığımda batma ve yanma var hafif miğde bulantısı o da akşamları oluyor göğüslerim yumuşak ama çok sızlıyor bunlar hala devam ediyor belirtilrim bunlar hakkımızda hayırlısı olur İNŞALLAH
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşalah bebis yolda geliyordurBenımde sol kasıgımda batma varya ıkı gndr ama bakalım
SelamKızlar merhababen haşimato hastasıyım öğreneli 4 ay oldu tedavi görüyorum 2,05 e düştü engel yok şu an . Adetime de 11 gün var fakat benim bugün bulantılarım var bunun hamilelikle ilgisi var mı sizce
Yok canım gecmedı 4 gun mü ne varHakkında hayırlısı olsun canım benim inşalah bebis yolda geliyordurgünü geçtimi
Saol canım inşallah sizede nasip etsin rabbimÇok sevndm adına canım vaybe nasılda gecıyor zaman kucagıNa aldgnın müjdesnıde duyarız inşallah hayrlı zamanda
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah sende güzel haberler alırızYok canım gecmedı 4 gun mü ne var
Amiin canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah sende güzel haberler alırız
inşallah...bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim.hamile kaldıgımı birliktelikten bi hafta sonra şiddetli gögüs agrısından ve gögüslerimin buyümesinden tahmin etmiştim.oyle ki gögüs uclarıma dokunamıyordum.sütyen takmak ise işkence idi.adetime 3 gun kala test yaptım önce hiç bişey cıkmadı bikaç saat sonra silik bi ciz gi belirdi.sınraki 2 gunde yaptıgım testler de silik 2.cizgiyı gördüm.adet tarıhınden bigun sonra kanda 195 cıktı..4 hafta 4 gunlukken keseyi gördük.inşallah nasıpse bu hafta kesenin içini görürüzve kalb atışını duyabiliriz dedi doktorum...herkese mutlu saglıklı huzurlu gebelikler dilerimYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Hayrlı olsun inşallah duyarsınız pıt pıtları :)inşallah...bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim.hamile kaldıgımı birliktelikten bi hafta sonra şiddetli gögüs agrısından ve gögüslerimin buyümesinden tahmin etmiştim.oyle ki gögüs uclarıma dokunamıyordum.sütyen takmak ise işkence idi.adetime 3 gun kala test yaptım önce hiç bişey cıkmadı bikaç saat sonra silik bi ciz gi belirdi.sınraki 2 gunde yaptıgım testler de silik 2.cizgiyı gördüm.adet tarıhınden bigun sonra kanda 195 cıktı..4 hafta 4 gunlukken keseyi gördük.inşallah nasıpse bu hafta kesenin içini görürüzve kalb atışını duyabiliriz dedi doktorum...herkese mutlu saglıklı huzurlu gebelikler dilerim
Hayırlı olsun canım benim ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsininşallah...bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim.hamile kaldıgımı birliktelikten bi hafta sonra şiddetli gögüs agrısından ve gögüslerimin buyümesinden tahmin etmiştim.oyle ki gögüs uclarıma dokunamıyordum.sütyen takmak ise işkence idi.adetime 3 gun kala test yaptım önce hiç bişey cıkmadı bikaç saat sonra silik bi ciz gi belirdi.sınraki 2 gunde yaptıgım testler de silik 2.cizgiyı gördüm.adet tarıhınden bigun sonra kanda 195 cıktı..4 hafta 4 gunlukken keseyi gördük.inşallah nasıpse bu hafta kesenin içini görürüzve kalb atışını duyabiliriz dedi doktorum...herkese mutlu saglıklı huzurlu gebelikler dilerim
Kaşık batması ve diz ağrısı bende olmuştu evetMerhaba kızlar bata son 3gün ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Canim 10gun kala çıkmıyor..Aşırı belirtilen bende ik 11kala yaptım negatifti 3gun kala pozitiflesti oda silik çizgiyle..benim adetime on gün varken iki gun kan geldi gunde bir kez ve cok az. beta hcg yaptırdım ama 1den düşük cıktı malesef.... hamile degilsem bu kan gelme neden oluor ki acaba? cunku regl im aşırı düzenlidir benim.
Gecmi yumurtladin canım yumurtlama gününü biliyormusun?Eki Görüntüle 2547157 Kızlar 3 gün gecikmedeydim dün yaptım testi öğleden sonra 2 dk içinde çıktı sonuc
Her sebepten olabılır kullandgn ilaç duygu degısıklıkleri mevsimsel bir çok sebepMerhabalar benim adetim 2 aydır erkenden geliyor ilk ay 4 gün önce bu ay da 2 gün önce geldi sebebi nedir bilen varmi
Kan veerdn mı canım bugun haber ver bzdeHakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah sende güzel haberler alırız
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. okudum yazdıklarınızı. bayağı geç döllenme olmuş sizin ilişkş tarihiniz neydi acaba. benim bat 8 kasım.idrarda negatif çıktı. yumurtlamam 4 gün geç oldu. normalde çıkması gerekmez mi.ilişkinin üzerinden 12 gün geçti. senin kaç gün geçti ilişkinin üzerinde. şimdiden teşekkür ederim :)Canım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmışhamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
Bilmiyorum zaten düşük ile sonlandı gebelikGecmi yumurtladin canım yumurtlama gününü biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?