• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin inşallah canım 🙏 sol kasığımda batma ve yanma var hafif miğde bulantısı o da akşamları oluyor göğüslerim yumuşak ama çok sızlıyor bunlar hala devam ediyor belirtilrim bunlar 😊 hakkımızda hayırlısı olur İNŞALLAH
Benımde sol kasıgımda batma varya ıkı gndr ama bakalım

Kızlar merhaba:-) ben haşimato hastasıyım öğreneli 4 ay oldu tedavi görüyorum 2,05 e düştü engel yok şu an . Adetime de 11 gün var fakat benim bugün bulantılarım var bunun hamilelikle ilgisi var mı sizce
Selam🌸hiç test yaptınız mı? Bende öyle durumdayım,1 hafta var adetime ,çok heycanlı bi süreç

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
inşallah...bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim.hamile kaldıgımı birliktelikten bi hafta sonra şiddetli gögüs agrısından ve gögüslerimin buyümesinden tahmin etmiştim.oyle ki gögüs uclarıma dokunamıyordum.sütyen takmak ise işkence idi.adetime 3 gun kala test yaptım önce hiç bişey cıkmadı bikaç saat sonra silik bi ciz gi belirdi.sınraki 2 gunde yaptıgım testler de silik 2.cizgiyı gördüm.adet tarıhınden bigun sonra kanda 195 cıktı..4 hafta 4 gunlukken keseyi gördük.inşallah nasıpse bu hafta kesenin içini görürüzve kalb atışını duyabiliriz dedi doktorum...herkese mutlu saglıklı huzurlu gebelikler dilerim

inşallah...bende 5 hafta 6 gunluk hamileyim.hamile kaldıgımı birliktelikten bi hafta sonra şiddetli gögüs agrısından ve gögüslerimin buyümesinden tahmin etmiştim.oyle ki gögüs uclarıma dokunamıyordum.sütyen takmak ise işkence idi.adetime 3 gun kala test yaptım önce hiç bişey cıkmadı bikaç saat sonra silik bi ciz gi belirdi.sınraki 2 gunde yaptıgım testler de silik 2.cizgiyı gördüm.adet tarıhınden bigun sonra kanda 195 cıktı..4 hafta 4 gunlukken keseyi gördük.inşallah nasıpse bu hafta kesenin içini görürüzve kalb atışını duyabiliriz dedi doktorum...herkese mutlu saglıklı huzurlu gebelikler dilerim
Hayrlı olsun inşallah duyarsınız pıt pıtları :)

Hayırlı olsun canım benim ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏

benim adetime on gün varken iki gun kan geldi gunde bir kez ve cok az. beta hcg yaptırdım ama 1den düşük cıktı malesef.... hamile degilsem bu kan gelme neden oluor ki acaba? cunku regl im aşırı düzenlidir benim.
Canim 10gun kala çıkmıyor..Aşırı belirtilen bende ik 11kala yaptım negatifti 3gun kala pozitiflesti oda silik çizgiyle..

Merhabalar benim adetim 2 aydır erkenden geliyor ilk ay 4 gün önce bu ay da 2 gün önce geldi sebebi nedir bilen varmi

slm kızlar yine ben bi yıldı 2. çocuk istiyoruz reglim hep düzenlidir bu ay 2 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı sizce umut varmı

Kızlar merhaba biz 21haftalık olduk bile çok şükür ay sonu kontrollerim var ☺️ Bu arada biliyorsunuz bebek eşyaları çok pahalı en azından benim yaşadığım şehirde bir internet sitesinden arkadaşımın vesilesiyle alışveriş yaptım gerçekten hem kaliteli hemde uygun fiyatlıydı göz atın isterseniz ENUCUZBEBEKMARKET adı bunların hepsini 120 TL falan aldım 130D2944-7112-4377-B768-A10CE0E65DF7.jpeg

Canım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış:anneadayı: hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🙏🙏🙏 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. okudum yazdıklarınızı. bayağı geç döllenme olmuş sizin ilişkş tarihiniz neydi acaba. benim bat 8 kasım.idrarda negatif çıktı. yumurtlamam 4 gün geç oldu. normalde çıkması gerekmez mi.ilişkinin üzerinden 12 gün geçti. senin kaç gün geçti ilişkinin üzerinde. şimdiden teşekkür ederim :)

Back