- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhtimal var canım gögslerınde acıma varmı bazen insanın duzenı degısebılıo yanıltabılıo yanı umarım senın istedgn gbıdırArkadaşlar merhaba, normalde adet sancım 1 ya da 2 gün önce hafif hafif başlardı bu ay 4 5 gündür ağrım var yine hafif, arada çok kısa artıyor ve akıntıyı bazen adet oldum sanıyorum. Bi de sanki hamileyim hissi var belki psikolojik bilmiyorum eşimde öyle hissettiğini söyledi. Normaldede iştahlı biriyim ama şu aralar kilo almaya başladım ve durup durup ağlayasım geliyor sizce hamile olabilir miyim?
Nasıl çıktı canım sonucun bence var testte ama hadi hayrlısıSelam kızlar daha öncede buraya yazmıştım 10 ekimde aded olmam gerekiyordu olmadım 11 ekimde hafif kanamam oldu demiştim sonra ara ara peçeteyle sildikçe gelmişti 3gun sürmüstü 14 de doktora gitmiştim gebelik yok dedi sonra sağlık ocağında verdim kan ordada çıkmadı ama ebe geç döllenme olabilir dedi bugün ayın 30 u test aldım ve yaptım şimdi yeni bu şekilde çıktı ve 5dakika olmadadan hemen çıktı ve gittikçe koyulaşıyor benmi yanlış görüyorum şimdi çok heyecanlandım hep içimde his yap yap bu testi dedi
Test yaptn mı canımKasıkta batma dışında göğüste doğru düzgün hassasiyet bile yok. Arada biraz onlar da sancılıyo gibi o kadar.
Çok sevndm adına canım vaybe nasılda gecıyor zaman kucagıNa aldgnın müjdesnıde duyarız inşallah hayrlı zamandaKızlar merhaba dün kontrole gittim kızım olacakmış
Gittim doktora kese görünmüyor ama bir kanda bakalım dedi kan verdim birazdan sonucu almaya gidicem bakalım hayırlısı olur inşallahNasıl çıktı canım sonucun bence var testte ama hadi hayrlısı
Kan almadan direk keseyemı bakktı ilginç benm doktrlar bakmaz :) sonucu mutlaka yaz inşallah vardr kaç gun gcmstiGittim doktora kese görünmüyor ama bir kanda bakalım dedi kan verdim birazdan sonucu almaya gidicem bakalım hayırlısı olur inşallah
yapmadım daha canım. Yarın sabah yapabilirimTest yaptn mı canım
Tamam canım hayrlısı olsun hakkındayapmadım daha canım. Yarın sabah yapabilirim
Canım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canımKan almadan direk keseyemı bakktı ilginç benm doktrlar bakmaz :) sonucu mutlaka yaz inşallah vardr kaç gun gcmsti
inşallah güzel sonuçlar herkeseTamam canım hayrlısı olsun hakkında
Geç döllenme oldu demkki ınsallah ıkı gun sonrada guzel yukselmıs olur cok sevndm adına blrtılerın neydıCanım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
Umarim benim yaşadığımı yasamazsin degerlerin artmis olur ins 2 gun sonraCanım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
Amin inşallah canım sol kasığımda batma ve yanma var hafif miğde bulantısı o da akşamları oluyor göğüslerim yumuşak ama çok sızlıyor bunlar hala devam ediyor belirtilrim bunlar hakkımızda hayırlısı olur İNŞALLAHGeç döllenme oldu demkki ınsallah ıkı gun sonrada guzel yukselmıs olur cok sevndm adına blrtılerın neydı
Amin canım İNŞALLAH ALLAH seninde gönlündeki bütün duaları kabul etsin vardır herşeyde bir hayırUmarim benim yaşadığımı yasamazsin degerlerin artmis olur ins 2 gun sonra