Evet canm oda olur olmadı bu akşam iş çıkışı kan veririmKeşke sabah ilk idrarla yapsaydın gebelk ilk idrarla daha ne t cıkıo şuandada var gbı ama istersen bi kan ver yada elınde testın varsa bı kaç saat su içme o şeklde yenile testı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canm oda olur olmadı bu akşam iş çıkışı kan veririmKeşke sabah ilk idrarla yapsaydın gebelk ilk idrarla daha ne t cıkıo şuandada var gbı ama istersen bi kan ver yada elınde testın varsa bı kaç saat su içme o şeklde yenile testı
Naptn canım kan verdn miEvet canm oda olur olmadı bu akşam iş çıkışı kan veririm
Sabredebılrsen az daha sabret canım biraz daha gecsınde oyle test yap ağrının olmaması yrni evlıymşsn belki değişiodur benımde bekarken çok agrım olurdu evlendkten sonra bıraz azaldı dgumdan sonra dahada azaldı dedgm gbı bıraz daha bekle bakalımMerhaba arkadaşlar ben 2 aylık evliyim ekimin 17 ve 18. Gününde ilişkiye girdim adetime 2 3 gün vardı adet oldum ama çok az Bi kanamam oldu 3 4 gün sürdü ve ağrım hiç olmadı normal de şiddetli ağrım olurdu. İlişkiye gireli 20 gün oldu şu son 4 5 gündür mide bulantılarım başladı ishal oldum ve kasıklarım da değişik hisler var bana hamile olabileceğimi söylediler adetime 10 gün var erken gebelik testi aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya sizce ne yapmalıyım. Hamile kalmam diye önrmsememiştim ilişkiye girerken ama böyle Bi ihtimal de varmış. Cevaplarınızı bekliyorum bebek için çok erken daha yaşım 20 bu konu da da tecrübesizim hakkınızı helal edin uzun oldu.
Teşekkür ederim sonucunu yazıcam buraya ama testi yapmak için de sabırsızlanıyorum gercektenSabredebılrsen az daha sabret canım biraz daha gecsınde oyle test yap ağrının olmaması yrni evlıymşsn belki değişiodur benımde bekarken çok agrım olurdu evlendkten sonra bıraz azaldı dgumdan sonra dahada azaldı dedgm gbı bıraz daha bekle bakalım
Bende oyleyim canım negatif görecegimi bile bile yapıorum elinde fazladan testın varsa yap ozaman dgerınıde yaklasnca yada gecknce yaparsınTeşekkür ederim sonucunu yazıcam buraya ama testi yapmak için de sabırsızlanıyorum gercekten☺
Elimde fazla test yok ama sabah yapılması gerekiyormuş galiba öyle bişey var mı acabaBende oyleyim canım negatif görecegimi bile bile yapıorum elinde fazladan testın varsa yap ozaman dgerınıde yaklasnca yada gecknce yaparsın
Canm yarın sabah vercem eşimleNaptn canım kan verdn mi
Yaptım test ama değilmişimBende oyleyim canım negatif görecegimi bile bile yapıorum elinde fazladan testın varsa yap ozaman dgerınıde yaklasnca yada gecknce yaparsın
Aynen canım sabah ilk idrarla yapıosunElimde fazla test yok ama sabah yapılması gerekiyormuş galiba öyle bişey var mı acaba ☺
Tamam canım hayrlı haberler verrsın ınsallahCanm yarın sabah vercem eşimle
Kaç gün vardıYaptım test ama değilmişim
Canim niye karamsarlık yapiyosun bu kadar daha çok yeni bir gebelik belli ki hayırlısıyla çıkacaktır elbet sen pozitif düşün herkesin değeri farklıdırmerhaba hanımlar benim adetlerimde birkaç aydır düzensizlik var troidimden dolayı. 14 gün önce yumurtladım ve değerlendirdik eşimle, bu gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı (ikinci çizgi biraz silik) ardından kan verdim oda 14. 17 çıktı değerim sizce normal mi bu değer artar mı cuma günü yine gideceğim biraz morale ihtiyacım var
10 var ama dayanamadım sonra da pişman oldum yaptığıma istemiyordum ama o cizgiyi göremeyince içimde Bi burukluk olduKaç gün vardı
Canım benimde tam 11gün kala belirtilerin başlamıştı 8gun kala aşırı şiddetlenmişti 4gün kala flnda silik cizgiyle öğrendim tabi düşük oldu maalesef ama erken dollenmede yaşamış olabilir arkadaş.adetine 11 gun var yani 3 gunluk mu daha?ben pek sanmiyorum mide bulantinin ondan oldugunu cok erken daha embriyo anne rahmine bile dusmemistir
11gun kala yapmıştım ben ilk heyecandan ve Co belirtiden sonra negatif geldi ama biliyodum ki hamileydim vücudumu iyi dinlerim..10 var ama dayanamadım sonra da pişman oldum yaptığıma istemiyordum ama o cizgiyi göremeyince içimde Bi burukluk oldu
Sende bendensin :) aynı ben hem sabrszlanıo insan hem sonucundan korkuo negatfıde görünce moral faln kalmıo ama sen canını sıkma daha çok erken hala bi ümit var10 var ama dayanamadım sonra da pişman oldum yaptığıma istemiyordum ama o cizgiyi göremeyince içimde Bi burukluk oldu
Neydi belirtilerin canım valla bende vcudumu dinliorum ama yok hep yanılıorumCanım benimde tam 11gün kala belirtilerin başlamıştı 8gun kala aşırı şiddetlenmişti 4gün kala flnda silik cizgiyle öğrendim tabi düşük oldu maalesef ama erken dollenmede yaşamış olabilir arkadaş.
Düşük yaşadığınız için üzüldüm Allah sabrınızı artırsın ve ilginiz için çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin11gun kala yapmıştım ben ilk heyecandan ve Co belirtiden sonra negatif geldi ama biliyodum ki hamileydim vücudumu iyi dinlerim..
Sonra 4gun kala tekrar yapip fln silik çizgiyle öğrenmiştim düşük yaşadığım gebeligimde.
Acele etme sende umarım gönlünden geçen olur
Bakalım beklicemSende bendensin :) aynı ben hem sabrszlanıo insan hem sonucundan korkuo negatfıde görünce moral faln kalmıo ama sen canını sıkma daha çok erken hala bi ümit var