- 21 Ekim 2019
- 70
- 107
- 8
İnşallah canım benim inşallahAllah razı olsun canım şuan bile nasıl istiyorum birde doktordan duysam bende aglarım kesin rabbim hayırlısı ise versin inşallah bebişimizi bekliyoruz sabır ve hasret ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim inşallahAllah razı olsun canım şuan bile nasıl istiyorum birde doktordan duysam bende aglarım kesin rabbim hayırlısı ise versin inşallah bebişimizi bekliyoruz sabır ve hasret ile
Benim yüzümü de sivilce basmıştı adet olcam sanmıstımİnşallah bebeğin seninledir test yap gecikme varsa
Aman allahım yabir prenses doğacak inş allahım ilk saglık sıhat versin sonra da bir ömür huzur inşallah adınıza çok sevindimKızlar merhaba ☀ dün kontrole gittim kızım olacakmış ❤❤
Aaaa gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzumKızlar merhaba ☀ dün kontrole gittim kızım olacakmış ❤❤
Allah razı olsun canım rabbim herkese nasip etsinAaaa gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Evet canım prensesim olacak amin inşallahAman allahım yabir prenses doğacak inş allahım ilk saglık sıhat versin sonra da bir ömür huzur inşallah adınıza çok sevindim
Yaaaaa çok mutlu oldum rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canımKızlar merhaba ☀ dün kontrole gittim kızım olacakmış ❤❤
Amin allahim anun allah bana da nasip etsin bir an önceAllah razı olsun canım rabbim herkese nasip etsin
Sağlıklı bir doğum sağlıklı bir bebek olur inşaallah. GözünaydinKızlar merhaba dün kontrole gittim kızım olacakmış
Amin inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinSağlıklı bir doğum sağlıklı bir bebek olur inşaallah. Gözünaydin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçektenAmin allahim anun allah bana da nasip etsin bir an önce
Saol canım Amin canım allah razı olsunYaaaaa çok mutlu oldum rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım
Normaldir