Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tam 6 gün kala da erken gebelik testi yapıcam. Ne stresli işlermiş bunlar. Hem yapmak istiyorum hem görmek istemiyorum sonucu

Kasıkta batma dışında göğüste doğru düzgün hassasiyet bile yok. Arada biraz onlar da sancılıyo gibi o kadar.

Kızlar merhaba ben haşimato hastasıyım öğreneli 4 ay oldu tedavi görüyorum 2,05 e düştü engel yok şu an . Adetime de 11 gün var fakat benim bugün bulantılarım var bunun hamilelikle ilgisi var mı sizce

Arkadaşlar merhaba, normalde adet sancım 1 ya da 2 gün önce hafif hafif başlardı bu ay 4 5 gündür ağrım var yine hafif, arada çok kısa artıyor ve akıntıyı bazen adet oldum sanıyorum. Bi de sanki hamileyim hissi var belki psikolojik bilmiyorum eşimde öyle hissettiğini söyledi. Normaldede iştahlı biriyim ama şu aralar kilo almaya başladım ve durup durup ağlayasım geliyor sizce hamile olabilir miyim?

Selam hanımlar nasılsnz 2 düşük 1 sag ve 1 dış gebelıkten sonra kan verdim ve pıhtılaşma çıktı 5 gndr folik asit ve asprn kullanıorum adetıme 4 gün var tabi gnnde olursam bide dün sabahtan beri sol kasığımda bıçak saplanması gbi bi sancı var bugun bıraz daha arttı gbi sanırım hamile olma ihtimalm varmı acaba ya.yumurtlama gnmün 1 öncesi birde sonrası ilişki oldu .???

İhtimal var canım gögslerınde acıma varmı bazen insanın duzenı degısebılıo yanıltabılıo yanı umarım senın istedgn gbıdır

Nasıl çıktı canım sonucun bence var testte ama hadi hayrlısı

Gittim doktora kese görünmüyor ama bir kanda bakalım dedi kan verdim birazdan sonucu almaya gidicem bakalım hayırlısı olur inşallah
Kan almadan direk keseyemı bakktı ilginç benm doktrlar bakmaz :) sonucu mutlaka yaz inşallah vardr kaç gun gcmsti

Kan almadan direk keseyemı bakktı ilginç benm doktrlar bakmaz :) sonucu mutlaka yaz inşallah vardr kaç gun gcmsti
Canım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım

Canım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
Geç döllenme oldu demkki ınsallah ıkı gun sonrada guzel yukselmıs olur cok sevndm adına blrtılerın neydı

Umarim benim yaşadığımı yasamazsin degerlerin artmis olur ins 2 gun sonra

Geç döllenme oldu demkki ınsallah ıkı gun sonrada guzel yukselmıs olur cok sevndm adına blrtılerın neydı
Amin inşallah canım sol kasığımda batma ve yanma var hafif miğde bulantısı o da akşamları oluyor göğüslerim yumuşak ama çok sızlıyor bunlar hala devam ediyor belirtilrim bunlar hakkımızda hayırlısı olur İNŞALLAH

Arkadaşlar sadece tek taraflı kasık ağrım var. Dış gebelik belirtisi olabilir mi? Benzer durum yaşayanınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…