Teşekkür ederim canım ben yumurtlama günümü hiç takip etmedim onun için ilişkinin üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum adetim ya 1 hafta önden yada 3 4 gün geç gelirdi 28 gün döngüm bazen 30 da oluyordu enson 13 eylülde adet oldum 11 ekimde yerleşme kanaması yaşadım adet olacağım tarihte yani kasımın 4 dede hamile olduğumu öğrendimbebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. okudum yazdıklarınızı. bayağı geç döllenme olmuş sizin ilişkş tarihiniz neydi acaba. benim bat 8 kasım.idrarda negatif çıktı. yumurtlamam 4 gün geç oldu. normalde çıkması gerekmez mi.ilişkinin üzerinden 12 gün geçti. senin kaç gün geçti ilişkinin üzerinde. şimdiden teşekkür ederim :)
sagol canım bugun kalp atışlarını duyduk...cok guzel bişey ya...Rabbım isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım benim ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Evet canım çok güzel bir duygu içinde senin kalbinden hariç bir kalp daha atıyor güzel ALLAH'IMIN güzel mucizesi çok güzel ve özel birşey rabbim olmayanlarada bu duyguyu tattırsın aminsagol canım bugun kalp atışlarını duyduk...cok guzel bişey ya...Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Geç döllenme ihtimalide var canım testi yenıledinmikızlar kimse cvp yazmadı banareglim 3 gün geçti bi gün geçe idrarda negatif çıkmıştı bu gün 3. gün ümit var mı sizce
Canım ilk degerine fazla takılma önmli olan ıkı gun sonra artmış olması günde ıkı kat katlanıomerhaba hanımlar benim adetlerimde birkaç aydır düzensizlik var troidimden dolayı. 14 gün önce yumurtladım ve değerlendirdik eşimle, bu gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı (ikinci çizgi biraz silik) ardından kan verdim oda 14. 17 çıktı değerim sizce normal mi bu değer artar mı cuma günü yine gideceğim biraz morale ihtiyacım var
İnşallah canım cuma günü artarda tontiğimden emin olurumCanım ilk degerine fazla takılma önmli olan ıkı gun sonra artmış olması günde ıkı kat katlanıo
Belrtıler yanıltabılıo canım kan verme ımkanın varsa çıkabılır tabı düşük degerlde olsa çıkar geç döllnme yoksa tabiOncelikle herkese selam arkadaslar. Artık dayanamayip, yazip akil almaya karar verdim. Yumurtlama zamanindan beri geçmeyen bel ağrım var, bi sure kadar bacakta çekme hissi yaşadım 3 gun kadar sürdü, goguslerim tas gibi ve kocaman oldular, dünden beri de sol kalçamda bayağı ağrı var sanki yere popomun üstüne düşmüşüm gibi, deli gibi yemek yemeye basladim, bunca sey psikolojikse eger kirmizilari görünce psikologa gideyim benbat tarihim uygulamaya gore 9 kasım, takvime gore 11 kasim, yarin kan versem çıkar mı acaba? Yada yaşadığım seyler gerçekten gebelik belirtisi mi, bu kadar da kendimi dinliyor olmam zor heralde
Amiin inşallah canım bnada yazİnşallah canım cuma günü artarda tontiğimden emin olurumRabbim kimseye aratmasın
yazıcam canım inşaşlah güzel haberleri paylaşırız hepimizAmiin inşallah canım bnada yaz
adetine 11 gun var yani 3 gunluk mu daha?ben pek sanmiyorum mide bulantinin ondan oldugunu cok erken daha embriyo anne rahmine bile dusmemistirKızlar merhababen haşimato hastasıyım öğreneli 4 ay oldu tedavi görüyorum 2,05 e düştü engel yok şu an . Adetime de 11 gün var fakat benim bugün bulantılarım var bunun hamilelikle ilgisi var mı sizce
ayni belirtiler bende de olmustu canim 2 gun oncesi kan vermistim 158 cikmisti.bence cikar kandaOncelikle herkese selam arkadaslar. Artık dayanamayip, yazip akil almaya karar verdim. Yumurtlama zamanindan beri geçmeyen bel ağrım var, bi sure kadar bacakta çekme hissi yaşadım 3 gun kadar sürdü, goguslerim tas gibi ve kocaman oldular, dünden beri de sol kalçamda bayağı ağrı var sanki yere popomun üstüne düşmüşüm gibi, deli gibi yemek yemeye basladim, bunca sey psikolojikse eger kirmizilari görünce psikologa gideyim benbat tarihim uygulamaya gore 9 kasım, takvime gore 11 kasim, yarin kan versem çıkar mı acaba? Yada yaşadığım seyler gerçekten gebelik belirtisi mi, bu kadar da kendimi dinliyor olmam zor heralde
Ya kızlar adetim 3 gün geçti ama böyle aksam yaptım sabah böyle aksam ne zaman cıktı çizgi bilmiyorum teste bakmadim yoktur diye sabah baktım varmidr sizce
kızlar kimse cvp yazmadı banareglim 3 gün geçti bi gün geçe idrarda negatif çıkmıştı bu gün 3. gün ümit var mı sizce
ayni belirtiler bende de olmustu canim 2 gun oncesi kan vermistim 158 cikmisti.bence cikar kanda
kızlar kimse cvp yazmadı banareglim 3 gün geçti bi gün geçe idrarda negatif çıkmıştı bu gün 3. gün ümit var mı sizce
sabah idrar testi yaptım negatif p.tesi ye kadar olmazsa kan vermeye giderimBen erken gebelik testinin 2 kere yapıp negatif gorup 3 gun sonra kanda gebe olduğunu ogrenenlere cok rastladim. En iyisi kan vermek
Keşke sabah ilk idrarla yapsaydın gebelk ilk idrarla daha ne t cıkıo şuandada var gbı ama istersen bi kan ver yada elınde testın varsa bı kaç saat su içme o şeklde yenile testıYa kızlar adetim 3 gün geçti ama böyle aksam yaptım sabah böyle aksam ne zaman cıktı çizgi bilmiyorum teste bakmadim yoktur diye sabah baktım varmidr sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?