nasıl belirtilerin var canım bende beklemedeyimdeSelam kızlar ilk gebeliğimden buyana hiç girmemiştim 2.bebişi istiyoruz ve tekrar burdayımHamiş olanları tebrik ediyorum bizde bu ay korunmadık ilk gebeliğim de ikinci ay Hamiş kalmıştım şimdi adetime 8 gün var çok merak diyorum oğluma kardeş gelicekmi belirtiler var gibi
Koku hassasiyetim ve kasık ağrılarım var özellikle dün gece uykudan uyandım gaz sancısı gibi şiddetliydi senin varmı canım belirtilerinnasıl belirtilerin var canım bende beklemedeyimde
kasık ağrılarım var canım benimde bide mide bulantısıKoku hassasiyetim ve kasık ağrılarım var özellikle dün gece uykudan uyandım gaz sancısı gibi şiddetliydi senin varmı canım belirtilerin ☺
Ay hadi inşallah hamilesindir ilk bebeğin mikasık ağrılarım var canım benimde bide mide bulantısı
eğer olursa ilk olacak canımAy hadi inşallah hamilesindir ilk bebeğin mi
Evet canım benOvulasyon testinde hamile olduğunu öğrenen varmı
korktum :Skasık ağrılarım var canım benimde bide mide bulantısı
regl zammının ne zamn kuzumTestin şimdiki hali
Son halinden önce attığın testtede silik çizgi var canım hayırlı olsunTestin şimdiki hali
Canım aslına bakarsan on gün geçti ama ben akıntıma bakarak yumurtlamamın geç olduğunu düşünüyorum eğer yumurtlamaya göre hesaplarsam iki gün geçtiregl zammının ne zamn kuzum
Son halinden önce attığın testtede silik çizgi var canım hayırlı olsun
Rabbim kucagna almayı nasip etsnn ama var bişey kan ver derim belrtin felan varmydı kaç günde bir adet olyorsn kuzmCanım aslına bakarsan on gün geçti ama ben akıntıma bakarak yumurtlamamın geç olduğunu düşünüyorum eğer yumurtlamaya göre hesaplarsam iki gün geçti
İnşallah canım sağlıklıdırTeşekkür ederim canım ☺ Dua et bana bol bol bu sefer de sonu önceki gebeliğim gibi olsun istemiyorum korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?