Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef arkadaşlar,test sonucu 4,3 çıktı.Bugün kendimi hiç iyi hissedemedim.Ne ağlayabiliyorum,ne gülebiliyorum.Boşluk içindeyim.Eşim sağolsun,Moralimi yükseltmek için herşeyi yapıyor.Doktorum sağolsun.Bende sorun yok ama histeroskopi yapılacak,birde genetik tarama.Ne zaman tekrar cesaretim olur bilmiyorum.Kafamı boşaltmam lazım.Ama nasıl insanlar tüp bebek tedavisi görürken bu kadar pozitif olabiliyor?Ben sürekli ya olmazsa şunu yaparım,şöyle bir yol izlerim diye pLan kurup duruyorum.Ah bir kafamdan şu olayı atabilsem.Malesef bu benim yapım,ben doğuştan böyleyim...Herşeyi çok kafaya takanlardan ve doktor bugün çok yerinde bir tespitte bulundu.Sen pozitif görünen negatif bir insansın...Ama tabiki pes etmeyeceğim maddi ve manevi gücüm yettiği kadar devam...Bu arada devlet yeni bir yasal düzenleme ile ilaç desteğini %80 den %40 'a düşürmüş...Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun...Herkese çok ama çok teşekkür ederim...Verdiğiniz moraller için...
canim cok uzuldum inan..bende senin gibi herheyi cok kafama takiyorum daha ortada bisey yokken olumsuz dusuncelerle doluyor beynimin ici..bizim en buyuk hatamiz bu sanirim...Allah o devletide bildigi gibi yapsin ne diyim..
Simaysicim herseyin hayırlısı, sonuc belki negatif ama önünde hala şansın var. Bundan sonra herşeyi akışına bırak. Sen elinden gelen herşeyi yaptın ve belki senin için şu anda böylesi en hayırlısı. Bence hala umut var. Burda öyle hastalar varki spermi hic olmayan tedavi sansı bile olmayan insanlar var. Bizler yine şanslıyız. Çünkü önümüzde secenek var ya olmayanlar ne yapsın. Ben ninde sonunda hamile kalacağına inanıyorum sen sadece bu defa şansızlık yaşadın. Bir sonraki tedavinde şansın dahda yüksek olacak buna inan elinden geleni yap gerisini allaha bırak o herseyin en iyisini verecektir sana.
Canım benim napsak bilmiyorum.Transfer yapılınca kafayı çıkartsakta 12 gün sonra yeniden taksak ,yada 12 gün bizi uyutsalar arkadaşım.Ne yapayım ağlanacak halime gülüyorum...Ama şaka biryana bu insanlar nasıl bu kadar pozitif yahuu.Belki yaşam şartları,benim zaten hep zor bir hayatım oldu.Belkide ondandır...Hala zorluyor bu hayat beni yahuuu...mirmirmirmir
Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.Zor bir durum ama henüz çok gençsin, inşallah bir daha ki denemende hamile kalırsın.Kendini üzmemeye çalış.Kolay değil biliyorum ama zamanla bu duruma da alışıyorsun. Bu arada Benim de tedavim iptal oldu maalesef ki.Rahim kalınlığı istenilen aşamaya gelemediği gibi , birde adetim biteli 7-8 gün olmasına rağmen tekrar adet kanaması gördüm dün.Protokol değiştirilip tekrar tedaviye başlayacağız.Dün dr. bunu söyleyince hiç tepki göstermedim ama akşam kimseye çaktırmadan yine ağladım.İnsan ister istemez üzülüyor ama Allahın izniyle sende diğer arkadaşlarımız da bebişlerimize bir gün kavuşacağız, buna inanıyorum.Sadece sabırla mücadele etmemiz gerekiyor...
Malesef arkadaşlar,test sonucu 4,3 çıktı.Bugün kendimi hiç iyi hissedemedim.Ne ağlayabiliyorum,ne gülebiliyorum.Boşluk içindeyim.Eşim sağolsun,Moralimi yükseltmek için herşeyi yapıyor.Doktorum sağolsun.Bende sorun yok ama histeroskopi yapılacak,birde genetik tarama.Ne zaman tekrar cesaretim olur bilmiyorum.Kafamı boşaltmam lazım.Ama nasıl insanlar tüp bebek tedavisi görürken bu kadar pozitif olabiliyor?Ben sürekli ya olmazsa şunu yaparım,şöyle bir yol izlerim diye pLan kurup duruyorum.Ah bir kafamdan şu olayı atabilsem.Malesef bu benim yapım,ben doğuştan böyleyim...Herşeyi çok kafaya takanlardan ve doktor bugün çok yerinde bir tespitte bulundu.Sen pozitif görünen negatif bir insansın...Ama tabiki pes etmeyeceğim maddi ve manevi gücüm yettiği kadar devam...Bu arada devlet yeni bir yasal düzenleme ile ilaç desteğini %80 den %40 'a düşürmüş...Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun...Herkese çok ama çok teşekkür ederim...Verdiğiniz moraller için...
Canım benim napsak bilmiyorum.Transfer yapılınca kafayı çıkartsakta 12 gün sonra yeniden taksak ,yada 12 gün bizi uyutsalar arkadaşım.Ne yapayım ağlanacak halime gülüyorum...Ama şaka biryana bu insanlar nasıl bu kadar pozitif yahuu.Belki yaşam şartları,benim zaten hep zor bir hayatım oldu.Belkide ondandır...Hala zorluyor bu hayat beni yahuuu...mirmirmirmir
Hepinize verdiğiniz umut ve bilgiler için çok teşekkür ederim.Hayırlısı.Ama hala belim çok ağrıyor.Belki bir mucize olur.Allahtan ümit kesilmez.Kendimi bırakıp ağlamak istiyorum....yapamıyorum.Hissizleştim.Allah başka dert vermesin diyorum.Teselli olmuyor.Evden dışarı çıkayım diyorum heryerde bebekler ve hamileler görüyorum,duygusallaşıp gözlüğün arkasından ağlıyorum.Oysa ümidim vardı bu sefer...Herkes telefonla arıyor.Hep aynı cevaplar,aynı sözler..başka başka örnekler veriyorlar.Kimse anlayamaz sanırım sizden başka...Sağolun...Bu kadar çok bebekleri seven bir insan olarak keşke daha önce deneseydim.31 ağustosta 6 yıl dolacak.Eşimi çok sevdiğim için üstüne gitmeyim dedim.O da hiç istemedi.Bir sene önce artık yeter dedim bana kalsa evlendiğim zaman 3-4 tane yapardım.Bunuda hep belli ettim.Belki anladı,belki anlamadı.Şimdi artık o ameliyat olacak.Belki varikoseli düzelir ve normal yolla yada aşılama yoluyla hamile kalırım.Bu arada seneler akıp gidiyor.Etrafımda tüm arkadaşlarımın küçük bebekleri var...Napalım belki iyi bir anne olamammda Allahım ondan vermiyor..Karışık duygular içindeyim...Ama desteğiniz için çok teşekkür ederim.Bazen insan en yakınından değilde en tanımadığı insandan destek alıyor...
Rabbim nasip etmiş size ne güzel profilden anladımbende 10. Gün 30 12. Gün 21Hepinize verdiğiniz umut ve bilgiler için çok teşekkür ederim.Hayırlısı.Ama hala belim çok ağrıyor.Belki bir mucize olur.Allahtan ümit kesilmez.Kendimi bırakıp ağlamak istiyorum....yapamıyorum.Hissizleştim.Allah başka dert vermesin diyorum.Teselli olmuyor.Evden dışarı çıkayım diyorum heryerde bebekler ve hamileler görüyorum,duygusallaşıp gözlüğün arkasından ağlıyorum.Oysa ümidim vardı bu sefer...Herkes telefonla arıyor.Hep aynı cevaplar,aynı sözler..başka başka örnekler veriyorlar.Kimse anlayamaz sanırım sizden başka...Sağolun...Bu kadar çok bebekleri seven bir insan olarak keşke daha önce deneseydim.31 ağustosta 6 yıl dolacak.Eşimi çok sevdiğim için üstüne gitmeyim dedim.O da hiç istemedi.Bir sene önce artık yeter dedim bana kalsa evlendiğim zaman 3-4 tane yapardım.Bunuda hep belli ettim.Belki anladı,belki anlamadı.Şimdi artık o ameliyat olacak.Belki varikoseli düzelir ve normal yolla yada aşılama yoluyla hamile kalırım.Bu arada seneler akıp gidiyor.Etrafımda tüm arkadaşlarımın küçük bebekleri var...Napalım belki iyi bir anne olamammda Allahım ondan vermiyor..Karışık duygular içindeyim...Ama desteğiniz için çok teşekkür ederim.Bazen insan en yakınından değilde en tanımadığı insandan destek alıyor...