• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tek ilişki oldu canım ama bu sefer takip etmedim açıkçası şu günler ilişkiye girmeliyim ya da üst üste iki gün olmalı falan gibi düşünmedim yumurtladığımı düşündüğüm birkaç gün içinde ilişkiye girmeye çalıştım ama kendimizi zorunlu hissetmeden isteyerek
Allahım hepimze o güzel duyguyu nasip eder inşallah kafadan atsnda gönülden atlmyorr böylede bir gerçek var kuzmm dua et bize

Son birsey sorabilirmiyim bu lh testlerini yaptiginda tahminen ne zaman hamileligin tutmustu
Son adetim 9 hazirandı o ay baya ilişki oldu ama bebek olsun diye ilişki olmadı tahmini ayın 20-25 arası oldu diye düşünüyorum yumurtlama testlerini sadece adetten iki gün önce yaptım o kadar

Kan testi yaptırdım bugün kızlar 143 çıktı şükür 🙏🏻 Perşembe doktora gideceğim inş :) dua edin o zamana kadar normal artış olsun korkularım bir nebze azalsın inş 🙏🏻🙏🏻

Hayırlı olsun kuzum😘 şimdi kese, bebek, kalp atışı derken en heyecanlı zamanlar başlıyor. Hiç göremeyecek miyim diye düşünme stres yapma. Birkaç hafta sonra bebeği de görürsün sonra kalp atışını da inşallah duyarsın ve rahatlarsın 😊 gerçi bu stres 9 ay bitmez 😀😀 ben her doktora gittiğimde stres yapıyorum acaba bebek iyi mi diye 🤣 keyfini çıkar💕💕

Back