- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Gozun aydn cnm. Saglikla ilerlesn insllh bu sefer ❤Testin şimdiki hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydn cnm. Saglikla ilerlesn insllh bu sefer ❤Testin şimdiki hali
Canım hamilesin bence benimde böyleydi Rabbim sağlıkla nasip etsin kan verTestin şimdiki hali
Normalde 28 günde bir ama düşükten sonra 30 35 arası olmaya başlamıştı canım yarın kan veririm artık bugün pek müsait değilim maalesefRabbim kucagna almayı nasip etsnn ama var bişey kan ver derim belrtin felan varmydı kaç günde bir adet olyorsn kuzm
İnşallah canım sağlıklıdır Benimde ikinci şuan ilkini kaybetmiştim şuan çok şükür iyi bende ay sonu gidicem dikkat et kendine özellikle şu sıralar
Gozun aydn cnm. Saglikla ilerlesn insllh bu sefer ❤
Canım hamilesin bence benimde böyleydi Rabbim sağlıkla nasip etsin kan ver
Bu arada belirtim var göğüslerim çok hassas uçları ağtıyor mide bulantım var hafifRabbim kucagna almayı nasip etsnn ama var bişey kan ver derim belrtin felan varmydı kaç günde bir adet olyorsn kuzm
Sağol canım amin inş :) kan vermeyi düşünüyorum yarın inş :)
Benmde düşüklerden sonra öylee oldu peki hangi günler ilişki oldu olncaa meselaa tek ilişkimi yoksa 2 ilişkimi oldu aynı günde mesela çok özel değilseNormalde 28 günde bir ama düşükten sonra 30 35 arası olmaya başlamıştı canım yarın kan veririm artık bugün pek müsait değilim maalesef
Hayırlı olsun canım adetin geçincemi öğrendin yoksa geçmedenmiEvet canım ben
Hayırlı olaun belirtileriniz nelerdi acaba bizimle paylasirmisiniz2 gün kala falan canım bunlarda testlerim Eki Görüntüle 2309757
Aşırı göğüs hassasiyeti ve dolgunluk sinirlilik hali gerginlik vardı canımHayırlı olaun belirtileriniz nelerdi acaba bizimle paylasirmisiniz
Tek ilişki oldu canım ama bu sefer takip etmedim açıkçası şu günler ilişkiye girmeliyim ya da üst üste iki gün olmalı falan gibi düşünmedim yumurtladığımı düşündüğüm birkaç gün içinde ilişkiye girmeye çalıştım ama kendimizi zorunlu hissetmeden isteyerekBenmde düşüklerden sonra öylee oldu peki hangi günler ilişki oldu olncaa meselaa tek ilişkimi yoksa 2 ilişkimi oldu aynı günde mesela çok özel değilse
Naptın canım kan degerlerın yenisi kaç çıktıadet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 2309049
Tesekkur ederim tekrardan hayirli olsunAşırı göğüs hassasiyeti ve dolgunluk sinirlilik hali gerginlik vardı canım
Teşekkür ederim canımTesekkur ederim tekrardan hayirli olsun
Teşekkür ederim canım