• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Normalde 28 günde bir ama düşükten sonra 30 35 arası olmaya başlamıştı canım yarın kan veririm artık bugün pek müsait değilim maalesef
Benmde düşüklerden sonra öylee oldu peki hangi günler ilişki oldu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ olncaa meselaa tek ilişkimi yoksa 2 ilişkimi oldu aynı günde mesela çok özel değilse

Hayırlı olsun canım adetin geçincemi öğrendin yoksa geçmedenmi
2 gün kala falan canım bunlarda testlerim 4D893C92-9889-4362-BC84-30550C9BC17A.jpeg

Benmde düşüklerden sonra öylee oldu peki hangi günler ilişki oldu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ olncaa meselaa tek ilişkimi yoksa 2 ilişkimi oldu aynı günde mesela çok özel değilse
Tek ilişki oldu canım ama bu sefer takip etmedim açıkçası şu günler ilişkiye girmeliyim ya da üst üste iki gün olmalı falan gibi düşünmedim yumurtladığımı düşündüğüm birkaç gün içinde ilişkiye girmeye çalıştım ama kendimizi zorunlu hissetmeden isteyerek

adet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺️Eki Görüntüle 2309049
Naptın canım kan degerlerın yenisi kaç çıktı

Cuma adet olmam gerekiyor normalde, iki üç gündür beyaz renk uzamayan akıntılar geliyor,kaşınma yanma da yok . Yine mi yumurtluyorum gibi birşey midir acaba

Back