How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi inşallah kuzum gelsin bebiş sağlıkla sana da artık🙏🏻Büyüyor haftaya gidicez inşallah kuzum çok merak ediyorum🙏🏻🙏🏻💕
Hamiş olunca da yeni heyecanlar başlıyo demi kuzum
Sanırım bende öyle olurum😍
İlk başta beta hcg artacakmı
Sonra kalp sesi duyacakmıyım heyecanı
Sonra değişik heyecanlar 💗

Aynen öyle kuzum yani aman tamam tuttuyla iş bitmiyormuş😂Doğuma kadar ayrı bir heyecan stres doğduktan sonrada ayrı bir heyecan tedirginlik😂Rabbim sağ Salim almamızı nasip Etsin de kucaklarımıza 🙏🏻Sana ve diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻💕❤️

Ya benim ilk ay beta hcg 0.16 çıktı sonraki ay 0.5 çıktı şimdi yumurtalanma dönemimden 5gün sonra tanıdığım bir doktora rica ettim 0.31 çıktı şuan ayın 8i ve yumurtalanma dönemimden sonra 8 gün geçti belirti bence bu kadar çabuk olmaz ama saat neredeyse 5 olacak ben mide bulantısından ve sağ tarafındaki batmadan dolayı uyuyamıyorum ve kananam yok ama akıntım çok ne yapmalıyım uyumayan varsa lütfen yardımcı olsun.

Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana ve diğer isteyen arkadaşlara inşallah canım benim ❤ inan sadece tutununca bitmiyor. Doğana kadar bir sürü şeyler var. Doktora gittiğim gün bebeğin iyi olduğunu duyunca rahatlıyorum. Ama 2 gün sonra acaba şimdi iyi mi yeterli beslendim mi hareket ediyor mu....bunlar başlıyor ve bir dahaki doktor kontrolüne kadar bitmiyor 😀😀 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kurtulmayı kucağımıza almayı nasip etsin ❤

İnşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin herkeslere versin Rabbim
1.dünkü
2.bugunku farkli testler en alttakide ovulasyon testi inşallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• 20190908_173425.jpg
    20190908_173425.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba bu şekilde çizgi oluşması ne demek ? Hemen böyle oldu ama anlamadım uçta çünkü

Eklentiler

• IMG_20190908_191459.jpg
    IMG_20190908_191459.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 92
Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana ve diğer isteyen arkadaşlara inşallah canım benim ❤ inan sadece tutununca bitmiyor. Doğana kadar bir sürü şeyler var. Doktora gittiğim gün bebeğin iyi olduğunu duyunca rahatlıyorum. Ama 2 gün sonra acaba şimdi iyi mi yeterli beslendim mi hareket ediyor mu....bunlar başlıyor ve bir dahaki doktor kontrolüne kadar bitmiyor 😀😀 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kurtulmayı kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Oy kuzum benim
İşte annelik ilk zamandan beri o duygu içimize işliyor 🤲🏻❤️
Bende napayım kuzum yumurtlama dönemindeydim bugün ovu testiyle takip ettim çatladı nihayet
Geriye kaldı beklemece 😁
Yumoş dönemi bitince kafamda rahat oluyor ilişki daha keyifli oluyor diğer türlü resmen stres😁

Gunaydin kızlar koyulaşma varmı en usteki 2 gün önceki ortadaki şimdiki en alttakide ovulasyon testi çarşamba doktora gidecem

Eklentiler

• 20190909_075828.jpg
    20190909_075828.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
15 gun gecikmeyle adet oldum bundan sonra 40 gun olarak ayarlayacam adet gnumu bari adet oldum olacam skntisina girmem :(

Back