Canımm tebrikler çok sevindimKızlar 2 dk içinde cıktı yanılma yoktur degilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm tebrikler çok sevindimKızlar 2 dk içinde cıktı yanılma yoktur degilmi
Hamiş olunca da yeni heyecanlar başlıyo demi kuzumHadi inşallah kuzum gelsin bebiş sağlıkla sana da artıkBüyüyor haftaya gidicez inşallah kuzum çok merak ediyorum
Aynen öyle kuzum yani aman tamam tuttuyla iş bitmiyormuşDoğuma kadar ayrı bir heyecan stres doğduktan sonrada ayrı bir heyecan tedirginlikRabbim sağ Salim almamızı nasip Etsin de kucaklarımıza Sana ve diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHamiş olunca da yeni heyecanlar başlıyo demi kuzum
Sanırım bende öyle olurum
İlk başta beta hcg artacakmı
Sonra kalp sesi duyacakmıyım heyecanı
Sonra değişik heyecanlar
Inşaallah Rabbim herkeslere sağlıkla versin evlatlar insaallah ...durdukça böyle oldu
Hamiş olunca da yeni heyecanlar başlıyo demi kuzum
Sanırım bende öyle olurum
İlk başta beta hcg artacakmı
Sonra kalp sesi duyacakmıyım heyecanı
Sonra değişik heyecanlar
Çok teşekkür ediyorum cevap için , adet öncesi genelde çıkıyor o zaman yine hüsran , her zamanki gibiNormalde sivilce belrtinse hüsran ama adetten önce sıvılcelenmıosan skıntı yok.bende bı kaç ay önce gebelk gecrdım yuzun hemen sıvılcelenmıstı senıde ümitlndrmek istemrm ama
Hayırlısı olsun canım çokkkkk sevindimInşaallah vardır sağol canım 2 günüm var daha 25 de yumurtlama oldu
İnşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canımDoktoruma testi attım pozitif dedi günün geçmesini bekleyelim dedi inşaallah kimyasal değildir dua edin kızlar
Amin herkeslere versin Rabbimİnşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım
Maşallah koyulaşıyor kuzumAmin herkeslere versin Rabbim
1.dünkü
2.bugunku farkli testler en alttakide ovulasyon testi inşallah sağlıkla ilerler
Bakalım inşallah :)❤
Rica ederim canim ama sen ne fazla umitlen nede fazla umitsiz ol insallah yanilirsinda hamilelikdendir canimÇok teşekkür ediyorum cevap için , adet öncesi genelde çıkıyor o zaman yine hüsran , her zamanki gibi
Desteğin için teşekkür ediyorum ama artık pek umutlanamıyorum.Rica ederim canim ama sen ne fazla umitlen nede fazla umitsiz ol insallah yanilirsinda hamilelikdendir canim
Oy kuzum benimRabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana ve diğer isteyen arkadaşlara inşallah canım benim ❤ inan sadece tutununca bitmiyor. Doğana kadar bir sürü şeyler var. Doktora gittiğim gün bebeğin iyi olduğunu duyunca rahatlıyorum. Ama 2 gün sonra acaba şimdi iyi mi yeterli beslendim mi hareket ediyor mu....bunlar başlıyor ve bir dahaki doktor kontrolüne kadar bitmiyor Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kurtulmayı kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Koyulasmis gbi duruyor canim kan ne zamn verecektinGunaydin kızlar koyulaşma varmı en usteki 2 gün önceki ortadaki şimdiki en alttakide ovulasyon testi çarşamba doktora gidecem
Çarşamba günü canımKoyulasmis gbi duruyor canim kan ne zamn verecektin