- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
bilmiyordum bende deniyeyim bakalım nasıl olacak teşekkürlerDün yada bugün olmam gerekiyodu olmadım ovulasyondada gösteriyo koyu olduğunda adet gününde gebeliği gosteriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyordum bende deniyeyim bakalım nasıl olacak teşekkürlerDün yada bugün olmam gerekiyodu olmadım ovulasyondada gösteriyo koyu olduğunda adet gününde gebeliği gosteriyo
Inşaallah vardır günün geçtimi haber edermisin banadabilmiyordum bende deniyeyim bakalım nasıl olacak teşekkürler
inşallah benimde bugün olmam lazımdı sende haber ver lütfenInşaallah vardır günün geçtimi haber edermisin banada
Yarın kan vericem insaalah sağlıkla vardır Rabbim isteyen herkeslere sağlıkla hayirla verir inşallahinşallah benimde bugün olmam lazımdı sende haber ver lütfen
Kızlar iyi akşamlar Ya hamileliğin başında tatlıdan (özellikle baklavadan ) tiksinmiştim yiyemiyordum ama dünden beri canım taklı çekiyor yaaa
Yarın kan vericem insaalah sağlıkla vardır Rabbim isteyen herkeslere sağlıkla hayirla verir inşallah
Bencede canım hayırlısı olsun inşallahGunaydin kızlar bu koyulsmalara göre kimyasal olamaz demi günüm bugün 2 gün arayla yapılan test en alttakide ovulasyon
Goncacığım bende öyleyim hala buralardayım bebek haberlerini duyunca çok seviniyorum .Çok güzelmiş ismi gerçekten bizde bulduk ismimizi inşallah Aybars istiyoruz Sağlıcakla kucaklarımıza almayı da nasip etsin Rabbim ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsinKızlar gebe olsam bile burada hala paylaşım yapıyorum. Çünkü ben eskiden beri bu sayfadayım ve sizlerle her şeyimizi paylaştık. Çok şükür Rabbim bana bebek nasip etti, inşallah sağlıkla kucağıma da alırım. Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hep dualarımdasınız.
Rabbim nasip ederse oğlum olacak ve adını koyduk. İsmini sizinle paylaşmak istedim. Rabbim hepinize bu zamanları bunları yaşamayı nasip etsin. İnşallah oğlum Yavuz'u sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alırım. Adıyla yaşasın. Yavuz ismini ailemde herkes beğendi ve anlamlı önemli bir isim olduğu için bu ismi uygun gördük. Sizinle paylaşmak benim için çok önemliydi.
Sizi çok seviyorum
Enfeksiyon felan kapmış olmayasın canım doktoruna bir danış istersen zKızlar gebe olanlarda kaşıntı var mı ya yoksa kullandığım vitamin hapımı yapıyor bilmiyorum birşey olmaz dimi
Kızlar gebe olanlarda kaşıntı var mı ya yoksa kullandığım vitamin hapımı yapıyor bilmiyorum birşey olmaz dimi
Goncacığım bende öyleyim hala buralardayım bebek haberlerini duyunca çok seviniyorum .Çok güzelmiş ismi gerçekten bizde bulduk ismimizi inşallah Aybars istiyoruz Sağlıcakla kucaklarımıza almayı da nasip etsin Rabbim ve diğer tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin
Amin inşallah kuzum sağlıcakla kucağımıza alalım Rabbim nasp etsinSağol kuzum. Aybars da çok güzel Adıyla sağlıkla hayırlısıyla yaşasınlar inşallah.
Vajinada değil canım vucudum kaşınıyor yarin gel dedi doktorum baktırcemNeren kaşınıyor kuzum? Göğsün, vücudun kaşınıyorsa normal diye biliyorum. Ama vajinanda kaşıntı varsa mutlaka doktora git. Enfeksiyon olabilir. Benim de artık göğüslerim biraz büyüdüğü için bu aralar sürekli göğsüm kaşınıyor.
Vajinada değil canım vucudum kaşınıyor yarin gel dedi doktorum baktırcem
Evet gel kan ver karaciğerlerine progesteron hormonuna falan bakalım dedi inşallah normaldir ya ablam bende de oldu demişti bugün birde cildim çok kuru belki oda etkiliyor bilmiyorum sabah gidicem hem bebeği de görmüş olurum nasipseAnladım kuzum. Vajinada olmadıkça sorun olmaz bence. Çünkü etrafımdaki gebelerde de çok duydum. Vücutları kaşınıyordu. İnşallah önemli bir şey değildir canım. Doktora görünmen iyi olur.
Canım bence bir an önce doktora git derim kanamaların devam ediyorsa ne olur ne olmaz sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor