How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamile olanlar sizinde adete 3 gün kala falan hafif adet sanciniz oldumu böyle bide sol böbreğe vuruyomus gibi ağrı bacaklarda sızlama zonklama oldumu
Canım sen bir daha yaptınmı test
Yarın da yap mutlaka
Aslında erken gebelik alsan onlar daha net oluyor

Canım sen bir daha yaptınmı test
Yarın da yap mutlaka
Aslında erken gebelik alsan onlar daha net oluyor
Yaptım şimdi ama idrarimi tutmamıştım çalışıyorum eczaneye gidemedim canım

Eklentiler

• 20190906_220520.jpg
    20190906_220520.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 20190906_220200.jpg
    20190906_220200.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 114
merhaba arkadaslar bısey sormak istiyorum benım 26 aylik kızım var 2 ay once emzırmeyı kestım ve çocuk düşünmeye basladık ama 2 aydır adetım 5er gun önceden oldu yanı hıc sasmaz her ayın 3-5 ı arasında olurdu. ama Temmuz'da 29unda Ağustos'ta 24unde oldum. ve 4 gun sürdü. ama 3 4 gundur kasıklarımda batmalar agrılar oluyo ayaklarım buz gbı ama yüzüm kulaklarım yanıyo. bı halsızlık var ustumde. adetımın 4. gunu bır ıkı damla kan geldıgı ıcın bıttı sandık o gece ılıskı oldu kalmıs olabilir miyim hamile.? oyle olsa bıle 10 gunde belırtı yasarmı insan yardım edın lutfen🙏

Yaptım şimdi ama idrarimi tutmamıştım çalışıyorum eczaneye gidemedim canım
Canım aslında çok hafif bi gölge var gibi ama yine de umutlandırmak istemiyorum
Kal gün kaldı adetine
En son yumurtlamadan kaç gün geçti kuzum
Eğer alabilirsen erken gebelik testi daha belirgin verir sonucu
Ama zaten az kaldıysa bekle kuzum adet günü varsa çıkar zaten

Oylama yapıorum 😄adetim 15 gun gecıktı adet tarıhım gelmeden 3 gun önce kan verdim ve 0.1 çıktı ve gelelim şimdiki zamana 3 gun önce ıdrar testı yaptım negatıf cıktııı ama hala hasta olmadm kv bitane daha test almıs ben aslında bıraz daha gecknce yapım dıodum ama o ille şimdi yap dio sizce ne yapmalıyım.bide eylul 1 de ovulasyon yapmıştım oda koyuya yakın çıkmıstı demkkı yumrtlamısım acaba gec dollenmemı oldu .size sorum testı ne zaman yenıleyım ????

Merhaba regl olmama 9 gün var ikinci çizgi çok silik çıktı . Fotodan çok belli olmuyor ama bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-07-18-05-21-730_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-09-07-18-05-21-730_com.miui.gallery.png
    356,2 KB · Görüntüleme: 79
Oylama yapıorum 😄adetim 15 gun gecıktı adet tarıhım gelmeden 3 gun önce kan verdim ve 0.1 çıktı ve gelelim şimdiki zamana 3 gun önce ıdrar testı yaptım negatıf cıktııı ama hala hasta olmadm kv bitane daha test almıs ben aslında bıraz daha gecknce yapım dıodum ama o ille şimdi yap dio sizce ne yapmalıyım.bide eylul 1 de ovulasyon yapmıştım oda koyuya yakın çıkmıstı demkkı yumrtlamısım acaba gec dollenmemı oldu .size sorum testı ne zaman yenıleyım ????
Bence yarin sabah yap

Aslnda benım içimden gecende o ama kv dem baya ısrar edıo gerekırse yıne alırım dıo su içmeyım bari 3 saat bekleyım dedım ona bıle ne gerek var yap hemen dıo :KK66:
Senden daha merklymis 😀 en az 2 saat yetrli o zmn. Hayrlisyla cift cizgiyi horrsn insllh buraya da yaz

Benimde yumoş dönemlerim başladı kuzum 2 güne 1 arayla değerlendiriyoruz daha kaliteli olsun diye
Sen napıyosun bebiş büyüyormu annesi kontrol ne zaman
Hadi inşallah kuzum gelsin bebiş sağlıkla sana da artık🙏🏻Büyüyor haftaya gidicez inşallah kuzum çok merak ediyorum🙏🏻🙏🏻💕

Inşaallah Rabbim herkeslere sağlıkla versin evlatlar insaallah ...durdukça böyle oldu

Eklentiler

• 20190907_202154.jpg
    20190907_202154.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 91
Inşaallah Rabbim herkeslere sağlıkla versin evlatlar insaallah ...durdukça böyle oldu
Var canım daha yeni olsada var maşallah adet günün ne zamandı birde kn testi yaptır inşallah sağlıcakla nasip etsin Rabbim 🙏🏻

Back