• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

15 gun gecikmeyle adet oldum bundan sonra 40 gun olarak ayarlayacam adet gnumu bari adet oldum olacam skntisina girmem :(
Benimde kurtajdan sonra duzensizdi ayrıca fsh yüksekti ondan dolayı 3 ay önce doktor aylık hap verdi 3 ay kullandım ve bu 3. Ayımdı ayrıca 3 aydır tam zamanında adet oldum yumurtlamami takip ettim ve inşaallah Allahın izniyle tuttu doktora gittinmi

Amin herkeslere versin Rabbim
1.dünkü
2.bugunku farkli testler en alttakide ovulasyon testi inşallah sağlıkla ilerler
canımm çok sevindim
baştan beri bu topiğe takıldığımızdan beri olan kişilerdensin çok mutlu oldum adına
bizlere de dua et oldumu :KK200:

Amin Rabbim isteyen herkeslere sağlıkla tez zamanda hayırlisiyla versin insaallah

Gunaydin kızlar koyulaşma varmı en usteki 2 gün önceki ortadaki şimdiki en alttakide ovulasyon testi çarşamba doktora gidecem
adetinize kaç gün var acaba? ovulasyon testi benim bayağı silik de sizinki bayağı koyu. Ben de boşuna beklemeyeyim ona göre :(

Kızlar iyi akşamlar 🙏🏼 Ya hamileliğin başında tatlıdan (özellikle baklavadan ) tiksinmiştim yiyemiyordum ama dünden beri canım taklı çekiyor yaaa 🙈🙈
Tiksinmelerin gecmis ne guzl 😊 basladi istahin acilmasi demk. Aman dikkt.
Ben de eskiden deli gibi yerdim tatliyi 😩 simdi adini bile duymak istemiorm

Tiksinmelerin gecmis ne guzl 😊 basladi istahin acilmasi demk. Aman dikkt.
Ben de eskiden deli gibi yerdim tatliyi 😩 simdi adini bile duymak istemiorm
Bilmiyorum geçen hamilelikte Tahinden tiksinmiştim onu hala yiyemiyorum açıkçası inşallah eşim bulur gelirken alır ya 🙏🏼☺️ Senin nasıl doktora gittin mi sen

Bilmiyorum geçen hamilelikte Tahinden tiksinmiştim onu hala yiyemiyorum açıkçası inşallah eşim bulur gelirken alır ya 🙏🏼☺ Senin nasıl doktora gittin mi sen
Kiyamam yaa yakin olsan getrrdim. Esim getrmis bu aksm paketin agzini acip bakmdim. Bu sabah dr a gittm cok sukur kesesini gorduk satla uyumlu dedi 😍 makineler cok eskiydi 😒 simdiye kdr kalbini de duymamz gerkirdi aslnda dimi

Kiyamam yaa yakin olsan getrrdim. Esim getrmis bu aksm paketin agzini acip bakmdim. Bu sabah dr a gittm cok sukur kesesini gorduk satla uyumlu dedi 😍 makineler cok eskiydi 😒 simdiye kdr kalbini de duymamz gerkirdi aslnda dimi
Demen bile yeterli canım çok saol 😍 evet bende 7+3 te duydum izmire gittiğimde ama burda gitmeden önce devlette başka doktora gittim cihazdan dolayı ne kalp atışının sesini duyabildim ultrason kağıdında çocuğu bile göremedim o kadar eskiydi yani

Demen bile yeterli canım çok saol 😍 evet bende 7+3 te duydum izmire gittiğimde ama burda gitmeden önce devlette başka doktora gittim cihazdan dolayı ne kalp atışının sesini duyabildim ultrason kağıdında çocuğu bile göremedim o kadar eskiydi yani
Rica ederm cnm ne demk keske kismet olsydi.
Evet yaa bnm kesem bile henuz net deil 😒 gecen hafta sali gunu gittigmde kese var ama belli deil cok dedi bu bi haftyi zor ettim. Haftya ozele giderm herlde. Daha saglkli gorur duyarm.

Rica ederm cnm ne demk keske kismet olsydi.
Evet yaa bnm kesem bile henuz net deil 😒 gecen hafta sali gunu gittigmde kese var ama belli deil cok dedi bu bi haftyi zor ettim. Haftya ozele giderm herlde. Daha saglkli gorur duyarm.
Aynen özelin cihazları daha iyidir ben devlet doktoruna gidiyorum kendi doktorumun cihazı son derece gelişmiş herşeyi inçe ayrıntısına kadar görüyorum 😊 inşallah sende görürsün

Gunaydin kızlar bu koyulsmalara göre kimyasal olamaz demi günüm bugün 2 gün arayla yapılan test en alttakide ovulasyon

Eklentiler

• 1568095336948858194743.jpg
    1568095336948858194743.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 50
Back