- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Hayırlsıı sağlıklısı olsun canım inşallah2 günüm var inşaallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlsıı sağlıklısı olsun canım inşallah2 günüm var inşaallah canım
Başta görüyor gbydım ama bilemıorum ya çook silik vardı yada ben öyle gormek istedmSenden daha merklymis en az 2 saat yetrli o zmn. Hayrlisyla cift cizgiyi horrsn insllh buraya da yaz
Hayrlı olsun canım kaç gün gckmstiKızlar 2 dk içinde cıktı yanılma yoktur degilmi
At bi fotosunu bakklmBaşta görüyor gbydım ama bilemıorum ya çook silik vardı yada ben öyle gormek istedm
Inşaallah vardır sağol canım 2 günüm var daha 25 de yumurtlama olduHayrlı olsun canım kaç gün gckmsti
Testi attım aslında ama dur balım alınacak drmdaysa alim :)At bi fotosunu bakklm
Pecetyle alinir yaaTesti attım aslında ama dur balım alınacak drmdaysa alim :)
Hmm guzelInşaallah vardır sağol canım 2 günüm var daha 25 de yumurtlama oldu
Yavaş yavaş canım daha belki kese var bebek oluşmamıştır benim 6.haftada gördüm bebeği mide bulantısı başlayınca görürüm seni belirti sorar mısın bakalımKızlar hepinize iyi akşamlar umarım herkes pozitif sonuçlar alır şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi
Apartman çöpüne attım ya kapıcı almışPecetyle alinir yaa
Allh iiliginizi versn yaaa.Apartman çöpüne attım ya kapıcı almış
Yokya resımde imkanı yok ben yanlmşmdr buyk ihtiihtimazaten başına gıdıp gdıp baktım sonundada paranoyaklastm dıe attım ☺Allh iiliginizi versn yaaa.
Cidden gorunuyor muydu bari
Kac dkka sonra attin cope. Insllh vardr . Belki gec dollnmeYokya resımde imkanı yok ben yanlmşmdr buyk ihtiihtimazaten başına gıdıp gdıp baktım sonundada paranoyaklastm dıe attım ☺
Baya durdu canım yarım saat belkı daha fazla sonraydı basta dagılırken ikincı czgyede toplanıo gbıydı heyecan yaptım dedım bakmayacam abdest alıyım barı o ara gerı donunce baktım tek olmus ama işte brn baya yok debecek kadar az gördüm gbi geldi ama bılemıorum bakalım zaman ne gosterecekKac dkka sonra attin cope. Insllh vardr . Belki gec dollnme
Normalde sivilce belrtinse hüsran ama adetten önce sıvılcelenmıosan skıntı yok.bende bı kaç ay önce gebelk gecrdım yuzun hemen sıvılcelenmıstı senıde ümitlndrmek istemrm amaKıZlar herkese iyi geceler, benim de stresim çok adete 4 gün var , her yanım sivilce doldu bu olumsuz bir belirti mi sizce sürekli kendimi dinliyorum vR belirti bulmaya çalışıyorum,inşallah yine hüsran olmaz
Gordysen vardr o zamn yaa inslllhhBaya durdu canım yarım saat belkı daha fazla sonraydı basta dagılırken ikincı czgyede toplanıo gbıydı heyecan yaptım dedım bakmayacam abdest alıyım barı o ara gerı donunce baktım tek olmus ama işte brn baya yok debecek kadar az gördüm gbi geldi ama bılemıorum bakalım zaman ne gosterecek
Bakalım inşallah :)❤Gordysen vardr o zamn yaa inslllhh