Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inşaallah canım 6 ay önce düşük yapmıştım 3 aydirda düzenli adette oluyorum inşaallah tutunmustur bebeğim

Kızlar hepinize iyi akşamlar umarım herkes pozitif sonuçlar alır şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi

Yavaş yavaş canım daha belki kese var bebek oluşmamıştır benim 6.haftada gördüm bebeği mide bulantısı başlayınca görürüm seni belirti sorar mısın bakalım

Kac dkka sonra attin cope. Insllh vardr . Belki gec dollnme
Baya durdu canım yarım saat belkı daha fazla sonraydı basta dagılırken ikincı czgyede toplanıo gbıydı heyecan yaptım dedım bakmayacam abdest alıyım barı o ara gerı donunce baktım tek olmus ama işte brn baya yok debecek kadar az gördüm gbi geldi ama bılemıorum bakalım zaman ne gosterecek

KıZlar herkese iyi geceler, benim de stresim çok adete 4 gün var , her yanım sivilce doldu bu olumsuz bir belirti mi sizce sürekli kendimi dinliyorum vR belirti bulmaya çalışıyorum,inşallah yine hüsran olmaz

KıZlar herkese iyi geceler, benim de stresim çok adete 4 gün var , her yanım sivilce doldu bu olumsuz bir belirti mi sizce sürekli kendimi dinliyorum vR belirti bulmaya çalışıyorum,inşallah yine hüsran olmaz
Normalde sivilce belrtinse hüsran ama adetten önce sıvılcelenmıosan skıntı yok.bende bı kaç ay önce gebelk gecrdım yuzun hemen sıvılcelenmıstı senıde ümitlndrmek istemrm ama

Gordysen vardr o zamn yaa inslllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…