How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah balim benimde gecikmem var 5gundur test yapiom cikmio gec dollenme suphem var bakalım bana da nasip olur insallah7senedir evliyim bi dusugum oldu nasip olmadi insallah bu sefer olur
Inşallah rabbim sizede nasip etsin 🙏
Benimde ilk oğlum tedaviyle hatta 2 denemede olduğu için teste inanasimiz gelmedi.oglumda 9.5 yaşında bukadar aradan sonra 2 .ayda hemen olmaz diye düşündük.
Erken gebelik testi bu isterseniz bir deneyin.

Inşallah rabbim sizede nasip etsin 🙏
Benimde ilk oğlum tedaviyle hatta 2 denemede olduğu için teste inanasimiz gelmedi.oglumda 9.5 yaşında bukadar aradan sonra 2 .ayda hemen olmaz diye düşündük.
Erken gebelik testi bu isterseniz bir deneyin.
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede insallah naasip olur

Merhaba hanimlar kasıklarım da ağrı bi doluluk hissi var. Eşimle ilişki yaşayamıyorum sanki rahim asagiya inmiş gibi baskı yapıyor. İdrarım gelince birden kramp giriyor tuvaletimi dahi yaparken zorlanıyorum bide göğüslerim cok şiş ve ağrısı var 5 gün önce aşılama yaptırdım ama öncesinde de vardı bu ağrılar.. Ignelere başladıktan sonra oluştu ve gitmedi hatta daha da artti bugün de bel ağrısı da eklendi üstüne.. Bu durumda olan varmı..? Adetimin ikinci günü prolaktin hormonum 25.²³ çıktı.. Ben aşilamam tutmadı diye umitlenmiyordum ama bugün acaba mi demeye başladım 🤔🤔

Merhaba hanimlar kasıklarım da ağrı bi doluluk hissi var. Eşimle ilişki yaşayamıyorum sanki rahim asagiya inmiş gibi baskı yapıyor. İdrarım gelince birden kramp giriyor tuvaletimi dahi yaparken zorlanıyorum bide göğüslerim cok şiş ve ağrısı var 5 gün önce aşılama yaptırdım ama öncesinde de vardı bu ağrılar.. Ignelere başladıktan sonra oluştu ve gitmedi hatta daha da artti bugün de bel ağrısı da eklendi üstüne.. Bu durumda olan varmı..? Adetimin ikinci günü prolaktin hormonum 25.²³ çıktı.. Ben aşilamam tutmadı diye umitlenmiyordum ama bugün acaba mi demeye başladım 🤔🤔

İğneler böyle şeyler yapıyor canım. Ben de çatlatma iğnesi kullanırken aynısını yaşadım keskin sancılar, adet ağrısı gibi kramplar, idrarın baskı yapması gibi sıkıntılar yaşıyordum. Gerçi ben hamileymişim onunla mı ilgili bilemiyorum sadece iğnenin kramplara neden olabileceğini söylemişti doktorum. Sen de dikkat et belki hamilesindir.

İğneler böyle şeyler yapıyor canım. Ben de çatlatma iğnesi kullanırken aynısını yaşadım keskin sancılar, adet ağrısı gibi kramplar, idrarın baskı yapması gibi sıkıntılar yaşıyordum. Gerçi ben hamileymişim onunla mı ilgili bilemiyorum sadece iğnenin kramplara neden olabileceğini söylemişti doktorum. Sen de dikkat et belki hamilesindir.
Ben daha önce 3 kez catlatma vuruldm ama hic böyle olmamıştı.. Ay inşallah dedigin gibidir yaa.. Peki igneden kac gün sonra böyle oldu sende? Bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi da nasip ettirsin 🤲😊

Ben daha önce 3 kez catlatma vuruldm ama hic böyle olmamıştı.. Ay inşallah dedigin gibidir yaa.. Peki igneden kac gün sonra böyle oldu sende? Bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi da nasip ettirsin 🤲😊

İğneden 3 gün sonra hafif hafif başlamış 1. haftada şiddetlenmişti. Hatta ben erken adet olacağımı düşünmüştüm.
Teşekkür ederim canım. İnş. sende bu ay güzel haberi alırsın. :KK200:

Mrb canlarrr bugun adetimin 18 gunu ovu testim pik yapti dun aksam iliski oldu sicze bugun de olsun mu
20190906_131745.jpg

Merhaba kızlar bende de kaşık batmanları mide bulantısı var 26 ağustos adet başlangıcım dün (yani 5 eylul )pembemsi köyü olmayan az miktarda kanamam oldu aniden acıkma hissi ver sıcak basmaları oluyorum şimdilik bu kadar sizce hamile olabilir miyim ? (Inşallah hamileyimdir ).🤗🤗

Merhaba kızlar bende de kaşık batmanları mide bulantısı var 26 ağustos adet başlangıcım dün (yani 5 eylul )pembemsi köyü olmayan az miktarda kanamam oldu aniden acıkma hissi ver sıcak basmaları oluyorum şimdilik bu kadar sizce hamile olabilir miyim ? (Inşallah hamileyimdir ).🤗🤗
imkanı yok kız naptın sen :)) senin daha yumurtlama gününe ya 1 gün var yada son 3 gün içinde yumurtladın, hamilelik bu ay olursa bile daha rahme yerleşmesine 7 gün var. ben 29 günde bir adet oluyorum adet tarihim 25 ağustosta başladı. yani senden 1 gün önce ve yumurtlamama daha 2-3 gün var. sen hala yumurtlamamışsındır belki de. bende sonucu olumsuz olan 2 aylık bir gebelik geçirdim. acıkma belirtisi adete 5-6 gün kala başladı, diğer tüm belirtiler adet geçtikten sonra oldu.

bulantılar mevsimsel olabilir, batmalar da yumurtlama belirtisidir. daha 10 gündür adet olmuşsun. gelen pembemsi şey de muhtemelen yakın zamanda zorlanmışsındır yada ilişki olmuştur ondandır. ben 6 yıllık evliyim bu dediklerini çoooook yaşadım

Hamile olanlar sizinde adete 3 gün kala falan hafif adet sanciniz oldumu böyle bide sol böbreğe vuruyomus gibi ağrı bacaklarda sızlama zonklama oldumu

Back