Benimde yumoş dönemlerim başladı kuzum 2 güne 1 arayla değerlendiriyoruz daha kaliteli olsun diyeKuzum netim yok ondan giremiyorum ben pek fazla sen nasılsın ne yapıyorsun
Canım sen bir daha yaptınmı testHamile olanlar sizinde adete 3 gün kala falan hafif adet sanciniz oldumu böyle bide sol böbreğe vuruyomus gibi ağrı bacaklarda sızlama zonklama oldumu
Yaptım şimdi ama idrarimi tutmamıştım çalışıyorum eczaneye gidemedim canımCanım sen bir daha yaptınmı test
Yarın da yap mutlaka
Aslında erken gebelik alsan onlar daha net oluyor
Ben bugün bu belirtileri yaşadımHamile olanlar sizinde adete 3 gün kala falan hafif adet sanciniz oldumu böyle bide sol böbreğe vuruyomus gibi ağrı bacaklarda sızlama zonklama oldumu
Bugun kan testi yaptrdım 183 cıktı değerim ve idrarda çift çizgim oldu :)Bendede oldu 1hafta kala o kasılmalar, batmalar sancılar vs, ne ararsan yaşadı karnım kasığım, inşallah iyiye işarettir
Tebrikler canımBugun kan testi yaptrdım 183 cıktı değerim ve idrarda çift çizgim oldu :)
Canım aslında çok hafif bi gölge var gibi ama yine de umutlandırmak istemiyorumYaptım şimdi ama idrarimi tutmamıştım çalışıyorum eczaneye gidemedim canım
Bence yarin sabah yapOylama yapıorumadetim 15 gun gecıktı adet tarıhım gelmeden 3 gun önce kan verdim ve 0.1 çıktı ve gelelim şimdiki zamana 3 gun önce ıdrar testı yaptım negatıf cıktııı ama hala hasta olmadm kv bitane daha test almıs ben aslında bıraz daha gecknce yapım dıodum ama o ille şimdi yap dio sizce ne yapmalıyım.bide eylul 1 de ovulasyon yapmıştım oda koyuya yakın çıkmıstı demkkı yumrtlamısım acaba gec dollenmemı oldu .size sorum testı ne zaman yenıleyım ????
Aslnda benım içimden gecende o ama kv dem baya ısrar edıo gerekırse yıne alırım dıo su içmeyım bari 3 saat bekleyım dedım ona bıle ne gerek var yap hemen dıoBence yarin sabah yap
Senden daha merklymisAslnda benım içimden gecende o ama kv dem baya ısrar edıo gerekırse yıne alırım dıo su içmeyım bari 3 saat bekleyım dedım ona bıle ne gerek var yap hemen dıo
Sanmiyorm cnm hhayrli olsnKızlar 2 dk içinde cıktı yanılma yoktur degilmi
Hadi inşallah kuzum gelsin bebiş sağlıkla sana da artıkBenimde yumoş dönemlerim başladı kuzum 2 güne 1 arayla değerlendiriyoruz daha kaliteli olsun diye
Sen napıyosun bebiş büyüyormu annesi kontrol ne zaman
Yoktur tabikide ya ay hadi inşallah gelmiştir meleğin test yaptır kuzum hemen o şimdi bekledikçede koyulaşırKızlar 2 dk içinde cıktı yanılma yoktur degilmi
Var canım daha yeni olsada var maşallah adet günün ne zamandı birde kn testi yaptır inşallah sağlıcakla nasip etsin RabbimInşaallah Rabbim herkeslere sağlıkla versin evlatlar insaallah ...durdukça böyle oldu
2 günüm var inşaallah canımVar canım daha yeni olsada var maşallah adet günün ne zamandı birde kn testi yaptır inşallah sağlıcakla nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?