How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen zaten hamilelik hormonlar değişiyor hassas oluyor ufak birşey söylese gücüme gidiyor tedavi gördüm hamile kaldım kaybettim şimdi tekrar hamileyim kızamıkçık çıktı izmirlere gittim geldim birşey olacak diye stres oluyorum daha gücendiğim çok şey var eşimin haberi yok anlatılmıyor işte 😔
😑🙇 insllh cok guzl gecer bundan sonra. Rabbim yardimcn olsn. Bnm de kes3 gorunmedi halâ 😒 dun hcg yaptrdi dr sonucum 13433 cikmis ama sali gunu gorunmedi. Yarin yine baktrcm. Merktan oluyorm

😑🙇 insllh cok guzl gecer bundan sonra. Rabbim yardimcn olsn. Bnm de kes3 gorunmedi halâ 😒 dun hcg yaptrdi dr sonucum 13433 cikmis ama sali gunu gorunmedi. Yarin yine baktrcm. Merktan oluyorm
Aslında görünmesi lazımdı canım benım değer 3000 falandı 2 gün geçmeden gittim göründü değerin 13.433 dimi yanlış anlamadım

Selam canım evet bu aralar sessiz. Benim sonunda dış gebelik korunması bitti bu ay bıraktım ama pek ilişki olmadı. Insulin direnci cıktı bende. Önce kilo vermeye çalışıyorum.cok yuksek değil aslında. 2.5 olmadı gerekir bende 3.4 cıktı direnç. 4 5 kilo versem düzene girse daha iyi olacak inşallah. Bir de hormonlarımın değerleri normal olmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm cıktı. Ilk doktor iki taraflı demişti bu ay gittigim doktor sol taraf iyi sağ taraf poliskistik gorunuyor dedi. Adetlerim 23 günde bir oluyor. Adetlerin düzeniyse bir kaç kilo verince yumurtaliktaki görünüm de düzelir dedi. Dış gebelikten önce hiç yoktu bunlar. Yediğim iğneden sonra tüm vücudumun dengesi şaşmış gibi hissediyorum
Canım benim ne zor şeyler yaşadın
Rabbim bir an önce sana müjdeli haberler versin
Kendimden bile önce sana gelsin müjdeli haber
Gerçekten okadar çok isterimki bunu

Selam kizlar adetim bugun 5.gunu geceli kabizlik gaz sancisi bugun cekiyorum akinti demin ettwn tiksindim kokusu cok agir geldi kustum sabah saglikocagina gittim kan vermeye gec oldu kalsin dedi pazartesi gel dedi ben gec dollenmeden supheleniyirum dedim carsamba gel dedi istahsizlil var karin sanki hep tok bi haftadir boyle

Selam kizlar adetim bugun 5.gunu geceli kabizlik gaz sancisi bugun cekiyorum akinti demin ettwn tiksindim kokusu cok agir geldi kustum sabah saglikocagina gittim kan vermeye gec oldu kalsin dedi pazartesi gel dedi ben gec dollenmeden supheleniyirum dedim carsamba gel dedi istahsizlil var karin sanki hep tok bi haftadir boyle
Test yaptınmı canım hiç ?

Iyi geceler herkese,erken gebelik testini ilk kez kullanıyorum adetime 3 gun var.SAT başlangıcı 9 ağustos
Sizce erken gebelik testi 3 gün öncede de olsa gösterirmi?eşim bence hemen sevinmeyelim daha 3 gün var diyor.

Eklentiler

• 20190905_232316.jpg
    20190905_232316.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 48
Iyi geceler herkese,erken gebelik testini ilk kez kullanıyorum adetime 3 gun var.SAT başlangıcı 9 ağustos
Sizce erken gebelik testi 3 gün öncede de olsa gösterirmi?eşim bence hemen sevinmeyelim daha 3 gün var diyor.
Canim bu erken testler 5gun oncesine kadar gösteriyor tebrik ederim banada dua et kuzum

Bencede var sonuçta erken gebelik testi canım hayırlı olsun

Ayyyy coook teşekkür ederim🙏inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin,en kısa sürede de sizede nasip etsin insallah🙏
Insallah balim benimde gecikmem var 5gundur test yapiom cikmio gec dollenme suphem var bakalım bana da nasip olur insallah7senedir evliyim bi dusugum oldu nasip olmadi insallah bu sefer olur

Back