- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Inşallah rabbim sizede nasip etsinInsallah balim benimde gecikmem var 5gundur test yapiom cikmio gec dollenme suphem var bakalım bana da nasip olur insallah7senedir evliyim bi dusugum oldu nasip olmadi insallah bu sefer olur
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede insallah naasip olurInşallah rabbim sizede nasip etsin
Benimde ilk oğlum tedaviyle hatta 2 denemede olduğu için teste inanasimiz gelmedi.oglumda 9.5 yaşında bukadar aradan sonra 2 .ayda hemen olmaz diye düşündük.
Erken gebelik testi bu isterseniz bir deneyin.
InsallahhhRabbim kucaginiza almayi nasip etsin bizlerede insallah naasip olur
Merhaba hanimlar kasıklarım da ağrı bi doluluk hissi var. Eşimle ilişki yaşayamıyorum sanki rahim asagiya inmiş gibi baskı yapıyor. İdrarım gelince birden kramp giriyor tuvaletimi dahi yaparken zorlanıyorum bide göğüslerim cok şiş ve ağrısı var 5 gün önce aşılama yaptırdım ama öncesinde de vardı bu ağrılar.. Ignelere başladıktan sonra oluştu ve gitmedi hatta daha da artti bugün de bel ağrısı da eklendi üstüne.. Bu durumda olan varmı..? Adetimin ikinci günü prolaktin hormonum 25.²³ çıktı.. Ben aşilamam tutmadı diye umitlenmiyordum ama bugün acaba mi demeye başladım
Ben daha önce 3 kez catlatma vuruldm ama hic böyle olmamıştı.. Ay inşallah dedigin gibidir yaa.. Peki igneden kac gün sonra böyle oldu sende? Bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi da nasip ettirsinİğneler böyle şeyler yapıyor canım. Ben de çatlatma iğnesi kullanırken aynısını yaşadım keskin sancılar, adet ağrısı gibi kramplar, idrarın baskı yapması gibi sıkıntılar yaşıyordum. Gerçi ben hamileymişim onunla mı ilgili bilemiyorum sadece iğnenin kramplara neden olabileceğini söylemişti doktorum. Sen de dikkat et belki hamilesindir.
Ben daha önce 3 kez catlatma vuruldm ama hic böyle olmamıştı.. Ay inşallah dedigin gibidir yaa.. Peki igneden kac gün sonra böyle oldu sende? Bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi da nasip ettirsin
Olsun tabi bugün ve yarın hatta yarın tekrar yap testi de silikleşicek mi bi bak.Mrb canlarrr bugun adetimin 18 gunu ovu testim pik yapti dun aksam iliski oldu sicze bugun de olsun mu Eki Görüntüle 2304947
Zaten yarin test yapacamdaOlsun tabi bugün ve yarın hatta yarın tekrar yap testi de silikleşicek mi bi bak.
Olsun canım ben pik gördüm 3 gün daha ilişki olmuştu kaliteye bir şey olmaz ceviz fındık falan tüketinZaten yarin test yapacamda
Dun aksam iliski oldu bugun olsunmu olmasinmi bilemedim esimin sperlerinde sorun yok ama bilemedim
Saol canimmmOlsun canım ben pik gördüm 3 gün daha ilişki olmuştu kaliteye bir şey olmaz ceviz fındık falan tüketin
İnşAllah canım moralin yüksek olsun inancını kaybetme ve ilişki öncesi duanı eksik etme abdestli olmaya özen gösterin Rabbim en güzelini vericek inşAllahSaol canimmm
Insallah tutar
Bu ay bal tarcin corek otu kullandim
Ayy insallah canimmmİnşAllah canım moralin yüksek olsun inancını kaybetme ve ilişki öncesi duanı eksik etme abdestli olmaya özen gösterin Rabbim en güzelini vericek inşAllah
Ayy insallah canimmm
Cok istiyorum dua edin lutfenn
Kuzum netim yok ondan giremiyorum ben pek fazla sen nasılsın ne yapıyorsunSelam kızlar napıyorsunuz
Sessiz kaldı artık buralar
imkanı yok kız naptın sen :)) senin daha yumurtlama gününe ya 1 gün var yada son 3 gün içinde yumurtladın, hamilelik bu ay olursa bile daha rahme yerleşmesine 7 gün var. ben 29 günde bir adet oluyorum adet tarihim 25 ağustosta başladı. yani senden 1 gün önce ve yumurtlamama daha 2-3 gün var. sen hala yumurtlamamışsındır belki de. bende sonucu olumsuz olan 2 aylık bir gebelik geçirdim. acıkma belirtisi adete 5-6 gün kala başladı, diğer tüm belirtiler adet geçtikten sonra oldu.Merhaba kızlar bende de kaşık batmanları mide bulantısı var 26 ağustos adet başlangıcım dün (yani 5 eylul )pembemsi köyü olmayan az miktarda kanamam oldu aniden acıkma hissi ver sıcak basmaları oluyorum şimdilik bu kadar sizce hamile olabilir miyim ? (Inşallah hamileyimdir ).
bulantılar mevsimsel olabilir, batmalar da yumurtlama belirtisidir. daha 10 gündür adet olmuşsun. gelen pembemsi şey de muhtemelen yakın zamanda zorlanmışsındır yada ilişki olmuştur ondandır. ben 6 yıllık evliyim bu dediklerini çoooook yaşadımMerhaba kızlar bende de kaşık batmanları mide bulantısı var 26 ağustos adet başlangıcım dün (yani 5 eylul )pembemsi köyü olmayan az miktarda kanamam oldu aniden acıkma hissi ver sıcak basmaları oluyorum şimdilik bu kadar sizce hamile olabilir miyim ? (Inşallah hamileyimdir ).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?