How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar. Bugün catlatma ignesinin 14. Günü. 22 agustosda öglen saat 3 de yapmistim igneyi. Igneden 22,5 saat sonra birliktelik oldu. Yumurta tahminimce 24 agustos gece 1 sabah 6 arasi oldu uyumadan önce agri cogalmisti sabah uyandigimda gecmisti agri. Laboquick kaset testlerden yapiyorum. Bugünde hala negatif cikiyor. Gölge bile yok tamamen bembeyaz sonradanda cikmiyor birsey. Acaba hala positif olma ihtimali varmi ? Yada adetimi beklemeliyim artik nasilsa olmadi deyip ? Normalde igneden sonra 18. Gün adet oluyorum yani simdi bu önümüzdeki pazartesi sali adet olmam gerekiyor gebelik yoksa. Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim belki bir umut olur bana ? :KK43:
Benim ignenin 12.gunu pozitif cikmisti 13.gunu kan degerim 200lerde cikmisti. Yani birsey varsa testte cikiyor aslinda ama eger ignenin 18.gunu adet oluyorsan o gune kadar bekle derim dollenme olmussa anca o gun cikar testte

Fotoda net olmuyo bide 4 günüm falan var

Eklentiler

• 1567672669918735911241.jpg
    1567672669918735911241.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar elimde 5 adet ovulasyon testi var,heba olmasın diye en uygun hangi tarihte yapayım ilk testi? 1 Eylül de regl oldum 11 Eylül iyi mi erken mi sizce?

Merhaba kizlar. Bugün catlatma ignesinin 14. Günü. 22 agustosda öglen saat 3 de yapmistim igneyi. Igneden 22,5 saat sonra birliktelik oldu. Yumurta tahminimce 24 agustos gece 1 sabah 6 arasi oldu uyumadan önce agri cogalmisti sabah uyandigimda gecmisti agri. Laboquick kaset testlerden yapiyorum. Bugünde hala negatif cikiyor. Gölge bile yok tamamen bembeyaz sonradanda cikmiyor birsey. Acaba hala positif olma ihtimali varmi ? Yada adetimi beklemeliyim artik nasilsa olmadi deyip ? Normalde igneden sonra 18. Gün adet oluyorum yani simdi bu önümüzdeki pazartesi sali adet olmam gerekiyor gebelik yoksa. Fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim belki bir umut olur bana ? :KK43:
Merhaba canım😇😇 can testi yaptır istersen kesin çıkar 😇

Benim ignenin 12.gunu pozitif cikmisti 13.gunu kan degerim 200lerde cikmisti. Yani birsey varsa testte cikiyor aslinda ama eger ignenin 18.gunu adet oluyorsan o gune kadar bekle derim dollenme olmussa anca o gun cikar testte
Insallah :( test yapmaya devam ediyorum her sabah

Selam kızlar napıyorsunuz
Sessiz kaldı artık buralar 😔
Selam canım evet bu aralar sessiz. Benim sonunda dış gebelik korunması bitti bu ay bıraktım ama pek ilişki olmadı. Insulin direnci cıktı bende. Önce kilo vermeye çalışıyorum.cok yuksek değil aslında. 2.5 olmadı gerekir bende 3.4 cıktı direnç. 4 5 kilo versem düzene girse daha iyi olacak inşallah. Bir de hormonlarımın değerleri normal olmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm cıktı. Ilk doktor iki taraflı demişti bu ay gittigim doktor sol taraf iyi sağ taraf poliskistik gorunuyor dedi. Adetlerim 23 günde bir oluyor. Adetlerin düzeniyse bir kaç kilo verince yumurtaliktaki görünüm de düzelir dedi. Dış gebelikten önce hiç yoktu bunlar. Yediğim iğneden sonra tüm vücudumun dengesi şaşmış gibi hissediyorum

Aynn bnmkisi de ole haksz da olsa kabullenmez 😠 laflriyla kendini hakli cikrmya calsiir
Aynen zaten hamilelik hormonlar değişiyor hassas oluyor ufak birşey söylese gücüme gidiyor tedavi gördüm hamile kaldım kaybettim şimdi tekrar hamileyim kızamıkçık çıktı izmirlere gittim geldim birşey olacak diye stres oluyorum daha gücendiğim çok şey var eşimin haberi yok anlatılmıyor işte 😔

Back