• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama ne yumurtlama-çatlama akıntısı geldi ne de göğüslerim hassaslaştı tek farkettiğim arada gelen kramplar ve batmalar var. sizce yumurta çatlamış mıdır? doktorum tekrar kontrole çağıradığı için bilemiyorum :/ akıntısı olmayığ yine de hamile kalan oldu mu acaba???

Kızlar merhaba. 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama ne yumurtlama-çatlama akıntısı geldi ne de göğüslerim hassaslaştı tek farkettiğim arada gelen kramplar ve batmalar var. sizce yumurta çatlamış mıdır? doktorum tekrar kontrole çağıradığı için bilemiyorum :/ akıntısı olmayığ yine de hamile kalan oldu mu acaba???

36 Saat içinde çatlamıştır canım ilişkide olduysa beklemen lazım şimdi bir kaç gün daha. İğne etkileri falan da olunca insan anlayamıyor çatlayıp çatlamadığını ama çatlıyor yani. Bende de akıntı olmamıştı göğüs ucu hassasiyeti de adetime 1 hafta kala başladı. Kasık ağrılarım vardı başka da bir şeyim yoktu.

36 Saat içinde çatlamıştır canım ilişkide olduysa beklemen lazım şimdi bir kaç gün daha. İğne etkileri falan da olunca insan anlayamıyor çatlayıp çatlamadığını ama çatlıyor yani. Bende de akıntı olmamıştı göğüs ucu hassasiyeti de adetime 1 hafta kala başladı. Kasık ağrılarım vardı başka da bir şeyim yoktu.
yaa çok umutlandım şuan :KK200: doktorun dediği günleri değerlendirdik ama ben akıntı olmayınca ovulasyon testi yapmıştım onda da t çizgisi aşırı koyu çıktı çatlamadığını düşünüyordum ama meğer bu iğnelerde hcg ve lh varmış ondan yanıltıyormuş yani çözüm olmadı. Bana 5eylülde kanda gebelik testi yaptır dedi şimdi umutla o günü bekliyorum.. bu arada belirtilerimiz aynıymış senle inşaallah ben de hamişimdir. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

Kızlar merhaba 😃 doktordan geldim çok şükür 11+2 olmuşuz bebeğimde çok sağlıklı görünüyor ense kalınlığı 1.00 mm çıktı burun kemiği falan oluşmuş kan testi verdim ikili tarama için çok kıpır kıpır maşallah 🧿
canımmm çok sevinmdim yaa bak ne güzel şükürler olsun kuzummm :KK200: :nazar:

yaa çok umutlandım şuan :KK200: doktorun dediği günleri değerlendirdik ama ben akıntı olmayınca ovulasyon testi yapmıştım onda da t çizgisi aşırı koyu çıktı çatlamadığını düşünüyordum ama meğer bu iğnelerde hcg ve lh varmış ondan yanıltıyormuş yani çözüm olmadı. Bana 5eylülde kanda gebelik testi yaptır dedi şimdi umutla o günü bekliyorum.. bu arada belirtilerimiz aynıymış senle inşaallah ben de hamişimdir. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)

Aynen canım iğneler gebelik hormonu salgıladığı için ovulasyon testi ile takip yapmak yanıltıcı olur. Yumurtanın çatlamadığını düşünme yani mutlaka çatlamıştır iğnenin görevi o. O yüzden en garantisi kan testini beklemek. Ben 7 senenin üzerine bu tedavi ile ilk seferde hamile kaldım inş sende hayırlı haberi alırsın. 😍

Kızlar merhaba 😃 doktordan geldim çok şükür 11+2 olmuşuz bebeğimde çok sağlıklı görünüyor ense kalınlığı 1.00 mm çıktı burun kemiği falan oluşmuş kan testi verdim ikili tarama için çok kıpır kıpır maşallah 🧿
Canim benimmmmm çok sevindim 🙏🙏🙏🙏 bak gördün mü bebisin nasılda sağlıklı masallahhhh 🙏💞🤗 artık sende gönlünü ferah tut cnm 😇💞

merhaba kızlar. yarın adet olmam gerekiyor. her ay kasık ağrım ve bel ağrım olurdu. göğüslerimde hiç bir sıkıntı olmazdı. bu ay kasık ağrım yok. göğüslerimde acı var sızı gibi koltuk altına doğru dokununca acıyor. belimde ağrı var. akıntımda çok olmasa da var. sağ bacağımda ağrı var ara sıra hafif yukarı doğru ağrı. yarın regl günüm ama farklılık var bu ay. sizin görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
Merhaba, bende de aynı durum var benim bugün olmam gerekirdi olmadım. Normal şartlarda 1 gün bile aksama hatta 1 gün erken gelir döngüm çok kısa 24 gün:) bende hamilelik belirtisi yok pek ama regli belirtisi de yok anlamadım bu işten birşey:) sadece hafif kasık ağrım ara ara kısa süreli oldu bugün. Yarın test yapacağım bakalım hayırlısıyla inşallah. Sizde yarın akşama gelmezse test yapın hiç beklemeyin😊 ben sabırsızımda biraz🤭

Maşallah süphanallah nazar değmesin kuzuma ❤❤ Hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benim ❤❤

rosebatum rosebatum kuzum kimyasal gebelik olmuş bence. Sanki gelecek ay gebe kalacaksın. İçime öyle doğdu bi an. Kimyasal gebelikten sonra rahim daha kolay hamile kalıyormuş, arkadaşlarım hep öyle oldu. Belki üstüne görmüş de olabilirsin. Bence rahmin artık gebeliği çok istiyor ve hazır.

Merhaba kızlar şuan gebelik belirtilerini şiddetle yaşıyorum.(sigaradan aniden tiksinme bulantı,gögüslerde aşırı hassasiyet,kasık ağrısı sık idara çıkma vs.çok hızlı saç tırnak uzaması bile var) Birtek adetime 5-6 gün var. Gecikip gecikmiceğini bekleyemedim meraktan çatladım erken gösteren test aldım yarın yapıcam.Bide adetim bi ayın 7sinde bi ayın 5inde bi ayin 3ünde 4ünde 2-3 gün oynuyo tam gününü kestiremiyorum test2 günü bile gösterir dediler ama doğru sonuç çıkarmı? Benim gibi olan oldumu? Pozitif cikarsa direkt kan tahliline giderim zaten Şuan tahminim 10 günlük falan varsa..

Merhaba kızlar şuan gebelik belirtilerini şiddetle yaşıyorum.(sigaradan aniden tiksinme bulantı,gögüslerde aşırı hassasiyet,kasık ağrısı sık idara çıkma vs.çok hızlı saç tırnak uzaması bile var) Birtek adetime 5-6 gün var. Gecikip gecikmiceğini bekleyemedim meraktan çatladım erken gösteren test aldım yarın yapıcam.Bide adetim bi ayın 7sinde bi ayın 5inde bi ayin 3ünde 4ünde 2-3 gün oynuyo tam gününü kestiremiyorum test2 günü bile gösterir dediler ama doğru sonuç çıkarmı? Benim gibi olan oldumu? Pozitif cikarsa direkt kan tahliline giderim zaten Şuan tahminim 10 günlük falan varsa..
Hoşgeldin cnm, erken gebelik testlerine şahsen güvenmiyorum, hiçte kullanmadım, normal ucuz testler de varsa zaten gösteriyor okadar para vermeye gerek görmedim hiç😃1hafta kala görünmüştü mesela bende haziranda, kan verdim 4kala 5.4çıkmıştı ertesigün değer düştü gerçi,, kimyasal yaşadım tam günğndede adet oldum ama sonuçta test doğru göstermişti😊dr bana eğer erkenden kanda öğrenmeseydin tam gününde adet olarak hiç anlamıycaktın bile kşmyasal olduğunu demişti,,

hakkında hayırlısı olsun, adetin gecikmesini beklemek bizlerin en büyük kabusu zaten😅sabırsız insanlarız merak ediyoruz oldumu olmadımı hemen öğrenelim istiyoruz ama inan bana erkenden öğrenmek hiçte güzel ve doğru bişey değil cnm yaa, hayatımızda kimyasal diye bişey var ve erkenden pozitif görmek buyüzden sonradan hayal kırıklığına sebep oluyor, sen içini ferah tut, testte görünmesede moralini bozma erken gebelik testi bile olsa geç döllenme olduysa göstermeyebilir,, haa eğerki pozitif görürsende erkenden ümitlenme, rn güzeli adet gecikmesinden sonraki sonuçlar cnm inan bana böylesi daha güvenli hepimiz için, kimse üzülmesin herkeze tez vakit doğru zamanda nasip etsin bebeklerini🤗😘

Back