- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Siz hep böyle dediğinizde dua ettiğinizde rabbim beni hep güzel haberlerle geri gönderdi inşallah öyle olurGönlünü ferah tut kuzum , yarın güzel haberlerle geleceksin bize , dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hep böyle dediğinizde dua ettiğinizde rabbim beni hep güzel haberlerle geri gönderdi inşallah öyle olurGönlünü ferah tut kuzum , yarın güzel haberlerle geleceksin bize , dualarım seninle
Güzel dusun güzel.olsun kuzum merak etme bebisin allahın izni ile çok sağlıklıİyi akşamlar kızlar yarın sabah erkenden ikili tarama için gidicem çok stres yaptım down sendromu falan duyunca inşallah sağlıklıdır Bebeğim ultrasonda da inşallah tekrar bakar doktorum görürüm
Amin canım inşallah güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsunGüzel dusun güzel.olsun kuzum merak etme bebisin allahın izni ile çok sağlıklı
Canım ya yumurtlama kanaması bazı kadınlarda oluyor ben hiç yaşamadım ama yerleşme için erken mi tam zamanımı bilemedimArkadaşlar merhaba. Benim size bir sorum olacak. Cevaplarsaniz cok sevinirim. Bu ay ilk defa çocuk yapmaya karar verdi. Normalde 26 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama tarihlerini değerlendirdik. Aradan 3 gün sonra bir pet dolduracak şekilde kanamam oldu. Kahverengi kirmizimsi. Normalde böyle olmazdı.adet gunume daha 12 gün var. Aydinlatirsaniz cik sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı bebişleriniz olsun
Sende n de allah razı olsun canım benimmmmm güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım inşallah güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun
Öyle olacak bitanem sen hiç merak etme , düşünmeSiz hep böyle dediğinizde dua ettiğinizde rabbim beni hep güzel haberlerle geri gönderdi inşallah öyle olur
Bu kadar kanamanin yerlesme kanamasi olacağını ben de düşünmüyorum. Cok arastirdim ama bu kanama neyin nesi sastim kaldım. Bir de tam çocuk yapalım derken nerden çıktı bu teşekkür ederim canimCanım ya yumurtlama kanaması bazı kadınlarda oluyor ben hiç yaşamadım ama yerleşme için erken mi tam zamanımı bilemedim
Canım sanki bende gördüm ya yarın yine yap bakalım ne çıkıcak inşallah meleğin seninledr ❤❤markası ne bu testinKızlar ben dün sabah yine test yaptım
İlk 5-6 dk bişey çıkmadı
Sonra gittim yattım
Kalktığımda böyle silik bir çizgi belirmişti
Kuruma çizgisi sarı olurya hani bunun arkasından ışıkla baktım resmen kırmızıydı
Dedim sabah yeniden yaparım bu sabah
Yaptım ama böyle bir çizgi olmadı , aslında onda da vardı ama bundan daha silikti
Bu arada kahve lekem var
Kırmızı değil koyu kahve
Keşke bi mucize olsa
Yarın adet günüm
Fotoyu buraya da koyuyorum kuzular
Aslında bugün biraz daha koyulaşır diye ümitlenmiştim ama olmadı kuzumCanım sanki bende gördüm ya yarın yine yap bakalım ne çıkıcak inşallah meleğin seninledr ❤❤
İnşallah kuzum ya hemen 1 günde çok fark olup koyulaşmıyor ki çizgi benimde öyleydi daha yeni oluşuyordur belkiAslında bugün biraz daha koyulaşır diye ümitlenmiştim ama olmadı kuzum
Ama ateşimde devam ediyor birazda olsa umutluyum
Belki yerleşmeye çalışıyordur diye umutlanıyorum
İnşallah kırmızıya dönmez lekem
İnşallah kuzumİnşallah kuzum ya hemen 1 günde çok fark olup koyulaşmıyor ki çizgi benimde öyleydi daha yeni oluşuyordur belki
Tamam kuzum inşallah güzel haberler alırsınİnşallah kuzum
Yarın adet günüm yeniden test yaparım
Yabancı olduğum bir konu canım hamileyim fakat yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım inşallah hayırlısı olsunBu kadar kanamanin yerlesme kanamasi olacağını ben de düşünmüyorum. Cok arastirdim ama bu kanama neyin nesi sastim kaldım. Bir de tam çocuk yapalım derken nerden çıktı bu teşekkür ederim canim
Amin canımSende n de allah razı olsun canım benimmmmm güzel haberlerini bekliyoruz
Testi ben görmedim tekrar atar msın canımAslında bugün biraz daha koyulaşır diye ümitlenmiştim ama olmadı kuzum
Ama ateşimde devam ediyor birazda olsa umutluyum
Belki yerleşmeye çalışıyordur diye umutlanıyorum
İnşallah kırmızıya dönmez lekem
Teşekkür ederim tekrar canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahYabancı olduğum bir konu canım hamileyim fakat yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım inşallah hayırlısı olsun
Testi ben görmedim tekrar atar msın canım
Amin canımTeşekkür ederim tekrar canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah