• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba. Benim size bir sorum olacak. Cevaplarsaniz cok sevinirim. Bu ay ilk defa çocuk yapmaya karar verdi. Normalde 26 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama tarihlerini değerlendirdik. Aradan 3 gün sonra bir pet dolduracak şekilde kanamam oldu. Kahverengi kirmizimsi. Normalde böyle olmazdı.adet gunume daha 12 gün var. Aydinlatirsaniz cik sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı bebişleriniz olsun😊

Arkadaşlar merhaba. Benim size bir sorum olacak. Cevaplarsaniz cok sevinirim. Bu ay ilk defa çocuk yapmaya karar verdi. Normalde 26 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama tarihlerini değerlendirdik. Aradan 3 gün sonra bir pet dolduracak şekilde kanamam oldu. Kahverengi kirmizimsi. Normalde böyle olmazdı.adet gunume daha 12 gün var. Aydinlatirsaniz cik sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı bebişleriniz olsun😊
Canım ya yumurtlama kanaması bazı kadınlarda oluyor ben hiç yaşamadım ama yerleşme için erken mi tam zamanımı bilemedim

Canım ya yumurtlama kanaması bazı kadınlarda oluyor ben hiç yaşamadım ama yerleşme için erken mi tam zamanımı bilemedim
Bu kadar kanamanin yerlesme kanamasi olacağını ben de düşünmüyorum. Cok arastirdim ama bu kanama neyin nesi sastim kaldım. Bir de tam çocuk yapalım derken nerden çıktı bu😄 teşekkür ederim canim

Kızlar ben dün sabah yine test yaptım
İlk 5-6 dk bişey çıkmadı
Sonra gittim yattım
Kalktığımda böyle silik bir çizgi belirmişti
Kuruma çizgisi sarı olurya hani bunun arkasından ışıkla baktım resmen kırmızıydı
Dedim sabah yeniden yaparım bu sabah
Yaptım ama böyle bir çizgi olmadı , aslında onda da vardı ama bundan daha silikti
Bu arada kahve lekem var
Kırmızı değil koyu kahve
Keşke bi mucize olsa
Yarın adet günüm
Fotoyu buraya da koyuyorum kuzular

Eklentiler

• 2E7F23FA-723B-4688-809C-402B4CD2F117.jpeg
    2E7F23FA-723B-4688-809C-402B4CD2F117.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ben dün sabah yine test yaptım
İlk 5-6 dk bişey çıkmadı
Sonra gittim yattım
Kalktığımda böyle silik bir çizgi belirmişti
Kuruma çizgisi sarı olurya hani bunun arkasından ışıkla baktım resmen kırmızıydı
Dedim sabah yeniden yaparım bu sabah
Yaptım ama böyle bir çizgi olmadı , aslında onda da vardı ama bundan daha silikti
Bu arada kahve lekem var
Kırmızı değil koyu kahve
Keşke bi mucize olsa
Yarın adet günüm
Fotoyu buraya da koyuyorum kuzular
Canım sanki bende gördüm ya yarın yine yap bakalım ne çıkıcak inşallah meleğin seninledr 🙏🏻❤❤markası ne bu testin

Canım sanki bende gördüm ya yarın yine yap bakalım ne çıkıcak inşallah meleğin seninledr 🙏🏻❤❤
Aslında bugün biraz daha koyulaşır diye ümitlenmiştim ama olmadı kuzum
Ama ateşimde devam ediyor birazda olsa umutluyum
Belki yerleşmeye çalışıyordur diye umutlanıyorum
İnşallah kırmızıya dönmez lekem

Aslında bugün biraz daha koyulaşır diye ümitlenmiştim ama olmadı kuzum
Ama ateşimde devam ediyor birazda olsa umutluyum
Belki yerleşmeye çalışıyordur diye umutlanıyorum
İnşallah kırmızıya dönmez lekem
İnşallah kuzum ya hemen 1 günde çok fark olup koyulaşmıyor ki çizgi benimde öyleydi daha yeni oluşuyordur belki

Bu kadar kanamanin yerlesme kanamasi olacağını ben de düşünmüyorum. Cok arastirdim ama bu kanama neyin nesi sastim kaldım. Bir de tam çocuk yapalım derken nerden çıktı bu😄 teşekkür ederim canim
Yabancı olduğum bir konu canım hamileyim fakat yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım inşallah hayırlısı olsun 🙏🏼

Back