- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bitanem pek umutlu değilim leke olduğu için aslındaEvet silik var gibi artık rabbim sanada nasip etsin tabi diğer arkadaşlarada
Aynen sabah ilk idrarla yap hatta biraz orta idrarınla biraz idrarını yapınca ortasında olanı kaba al daha net çıkarİnşallah bitanem pek umutlu değilim leke olduğu için aslında
Yarın yine yaparım sabahtan belki biraz koyulaşır tabi eğer varsa
YaaaAynen sabah ilk idrarla yap hatta biraz orta idrarınla biraz idrarını yapınca ortasında olanı kaba al daha net çıkar
Aynen ben son testlerimi hep öyle yaptım canımYaaa
Bende hep iki damla afedersin yapıp hemen çekiyodum kabı
Artık öyle yapayım kuzum
Cnm ama sonuçta lekelenme ardından kanaman başlaması lazımdı, sende hala leke devam ediyorsa vardır bi şüphe, oyüzden leke devamı gelmedikçe sakın kendini strese sokup üzmeİnşallah bitanem pek umutlu değilim leke olduğu için aslında
Yarın yine yaparım sabahtan belki biraz koyulaşır tabi eğer varsa
Günaydın canım olmuş gibi duruyorGunaydin kızlar sizce pik olmusmudur
Günaydın canım olmuş gibi duruyor
Olmuş canım değerlendirmeye başlaGunaydin kızlar sizce pik olmusmudur
Canım olmuş gibiGunaydin kızlar sizce pik olmusmudur
Hay Allah bekleyelim bakalım kuzum yaSabah yeniden test yaptım kızlar hemde garanti olsun diye iki ayrı test
Ama yoktu hiçbirşey
Demekki ya test yanılttı beni ya da kimyasal oldu bilemiyorum
Çünkü dün ve önceki günün testlerin de hep gölge vardı
Bakalım hayırlısı
Adet gelmedikçe ümit vardır
Umitlendirmek istemem ama sanki şöyle yaptığım zaman çizgi var gibiSabah yeniden test yaptım kızlar hemde garanti olsun diye iki ayrı test
Ama yoktu hiçbirşey
Demekki ya test yanılttı beni ya da kimyasal oldu bilemiyorum
Çünkü dün ve önceki günün testlerin de hep gölge vardı
Bakalım hayırlısı
Adet gelmedikçe ümit vardır
Evet kaset olanda sanki gölge var gibi oluyorUmitlendirmek istemem ama sanki şöyle yaptığım zaman çizgi var gibi
canım 2 sene kalamadım evet bir sene önce soğan kürü yaptım kimyasal gebelik geçirdim sonra olmadı kullanmadığım vitamin yumurta çatlatma iğnesi kalmadı sonra bütün ilaçları bıraktım doktor değiştirdim o da 2 ay önce hsg istedi sonra aşılama yapalım dedi ve 2. ayıma hamile kaldım aşılamaya gerek kalmadı şükürİki sene sonra oldu demissiniz de dikkati mı çekti bana da iki yıl oldu fakat gebe kalamadim acaba gebe kaldığınız dönem kullandınız ne bilim ilaç gibi bitkisel kür gibi biseyler kullandıniz mi
sanırım kimyasal oldu kızlar kırmızı kırmızı gelmeye başladı çünküUmitlendirmek istemem ama sanki şöyle yaptığım zaman çizgi var gibi