- 2 Şubat 2019
- 242
- 118
- 23
- 34
Amannnn kuzum inşallahSaol guzum ❤ Bende bir rahatladım valla doktorda uzun uzun baktı biraz sohbet ettik rahatlattı Darısı sizin başınıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannnn kuzum inşallahSaol guzum ❤ Bende bir rahatladım valla doktorda uzun uzun baktı biraz sohbet ettik rahatlattı Darısı sizin başınıza
Yumurtlama günüm 14 idi sanırım çünkü o gün kasık bel ağrısı yaşadım öyle olduğunu düşünürsek bugün regl olmam gerekiyor 14 gün sonra deniliyor ya. Önceden kasıklarımda ağrı olurdu şimdi sabahtan bi hafif karın ağrısı gibi oldu geçti ara ara karın ağrısı geliyo gibi ama hafif. belimde biraz ağrım var akıntım var ben ilk hamileliğimde regl gününün akşamı test yapmıştım silik çıkmıştı bu akşama kadar olmazsa alıp yapmayı düşünüyorumMerhaba, bende de aynı durum var benim bugün olmam gerekirdi olmadım. Normal şartlarda 1 gün bile aksama hatta 1 gün erken gelir döngüm çok kısa 24 gün:) bende hamilelik belirtisi yok pek ama regli belirtisi de yok anlamadım bu işten birşey:) sadece hafif kasık ağrım ara ara kısa süreli oldu bugün. Yarın test yapacağım bakalım hayırlısıyla inşallah. Sizde yarın akşama gelmezse test yapın hiç beklemeyin ben sabırsızımda biraz
Sen yaptın mı testMerhaba, bende de aynı durum var benim bugün olmam gerekirdi olmadım. Normal şartlarda 1 gün bile aksama hatta 1 gün erken gelir döngüm çok kısa 24 gün:) bende hamilelik belirtisi yok pek ama regli belirtisi de yok anlamadım bu işten birşey:) sadece hafif kasık ağrım ara ara kısa süreli oldu bugün. Yarın test yapacağım bakalım hayırlısıyla inşallah. Sizde yarın akşama gelmezse test yapın hiç beklemeyin ben sabırsızımda biraz
Inşallah bebisin seninledir canımYumurtlama günüm 14 idi sanırım çünkü o gün kasık bel ağrısı yaşadım öyle olduğunu düşünürsek bugün regl olmam gerekiyor 14 gün sonra deniliyor ya. Önceden kasıklarımda ağrı olurdu şimdi sabahtan bi hafif karın ağrısı gibi oldu geçti ara ara karın ağrısı geliyo gibi ama hafif. belimde biraz ağrım var akıntım var ben ilk hamileliğimde regl gününün akşamı test yapmıştım silik çıkmıştı bu akşama kadar olmazsa alıp yapmayı düşünüyorum ☺
Teşekkür ederim inşallah. İlk hamileliği beklemiyodum hiç sürpriz oldu oyüzden belirti nedir bilemiyorum Aradan 5 sene geçti sanki ilk olacakmış gibi heyecanlıyım tecrübesizimInşallah bebisin seninledir canım
Yaaaaaa hafi bakalım hayırlısı ile inşallahTeşekkür ederim inşallah. İlk hamileliği beklemiyodum hiç sürpriz oldu oyüzden belirti nedir bilemiyorum ☺ Aradan 5 sene geçti sanki ilk olacakmış gibi heyecanlıyım tecrübesizim ☺
Benim akintim yoktu kuzumKızlar merhaba. 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama ne yumurtlama-çatlama akıntısı geldi ne de göğüslerim hassaslaştı tek farkettiğim arada gelen kramplar ve batmalar var. sizce yumurta çatlamış mıdır? doktorum tekrar kontrole çağıradığı için bilemiyorum :/ akıntısı olmayığ yine de hamile kalan oldu mu acaba???
Kuzum kendinde belirti arama ben 1 senedir aramadigim belirti kalmadi ama bu ay hamile oldugumu ogtendim fazlada belirtim yoktu sadece adet sancisi gbi agrilarim oldu birde yorgunluk halsizlik bekle adet tarihini derimMerhabaa yumurtlama üzerinden bir hafta geçti benim karnıma ara ara ağrı giriyor ve belim 3-4 gundur agroyor son iki gundur agrisi azaldi ama ilk anlar aglatacak kadar şiddetli idi. Akıntılarım normal mide bulantim yok şuan sadece belirttiğim gibi kasik ağrısı ve bel ağrısı var adetime 1 hafta var bisey varsa belirtiler bu kadar erken belli olabilir mi ?
Bekliyorum bakalim insallah guzel sonuçlanırKuzum kendinde belirti arama ben 1 senedir aramadigim belirti kalmadi ama bu ay hamile oldugumu ogtendim fazlada belirtim yoktu sadece adet sancisi gbi agrilarim oldu birde yorgunluk halsizlik bekle adet tarihini derim
Bekle kuzum rabbimin azinesi buyuk elbet birgun rabbim bilir vaktini saatiniBekliyorum bakalim insallah guzel sonuçlanır
Hakkında hayırlısı olsun cnm bakalım Dr ne diycekKizlar günaydın benimde bugün adetimin 3 gunu bakalım doktora gidicem ama bu sefer adetim farklı oldu hala hafif göğüs agrım var normalde ilk gün de hafifler ikinci gün de pek bişey kalmazdı pazar gece oldum kahve leke olarak geldi pazartesi birinci gün olarak kabul ettim o gün kırmızı olarak geldi salı ya ı dünden beri de kahverengi leke olarak geliyor oda pencereye sildiğimde günlük ped koydum az önce baktım bir iki damla gibi gelmiş tek taraflı kasik agrım var batmalar var ay bilmiyorum kafam çok karıştı
Olur tabi cnm, ama evet kendinde belirti aradıkçada psikolojik oladabilir, en güzeli adet gününün geçmesi, ben haziranda ilk denemede tuttu diye sevinmiştim tüm belirtileri yaşamıştım hatta emindim 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,dr gebelik görünüyor ama 2güne tekrarla dedi, ama tekrarladım 0'lanmış değer ve tam adet günümde de oldum, kimyasalmış, eğer merak edip yaptırmasaydım kimyasal olduğunu bile anlamıycaktım adet günümde adet olduğum için normalde yok sanıcaktım, erkenden bu testler çok yıpratıcı oluyor, en güzeli sabretmek işte ama bazen hakim olamıyoruzMerhabaa yumurtlama üzerinden bir hafta geçti benim karnıma ara ara ağrı giriyor ve belim 3-4 gundur agroyor son iki gundur agrisi azaldi ama ilk anlar aglatacak kadar şiddetli idi. Akıntılarım normal mide bulantim yok şuan sadece belirttiğim gibi kasik ağrısı ve bel ağrısı var adetime 1 hafta var bisey varsa belirtiler bu kadar erken belli olabilir mi ?
Eve geçiyorum işten çıktım eve gidince hemen yapacağım:)Sen yaptın mı test
Sende akşam yapınca at testini bakalım ikimizdende güzel haberler gelir insallahYumurtlama günüm 14 idi sanırım çünkü o gün kasık bel ağrısı yaşadım öyle olduğunu düşünürsek bugün regl olmam gerekiyor 14 gün sonra deniliyor ya. Önceden kasıklarımda ağrı olurdu şimdi sabahtan bi hafif karın ağrısı gibi oldu geçti ara ara karın ağrısı geliyo gibi ama hafif. belimde biraz ağrım var akıntım var ben ilk hamileliğimde regl gününün akşamı test yapmıştım silik çıkmıştı bu akşama kadar olmazsa alıp yapmayı düşünüyorum ☺
canımmm inşallah dediğin gibi olurrosebatum kuzum kimyasal gebelik olmuş bence. Sanki gelecek ay gebe kalacaksın. İçime öyle doğdu bi an. Kimyasal gebelikten sonra rahim daha kolay hamile kalıyormuş, arkadaşlarım hep öyle oldu. Belki üstüne görmüş de olabilirsin. Bence rahmin artık gebeliği çok istiyor ve hazır.
heyecanla bekliyoruzEve geçiyorum işten çıktım eve gidince hemen yapacağım:)
Ben kullandım bu ilaçtan ancak gittiğimde ufak bi kist vardi ve prolaktin yüksekti onun için bununla bir de hormon ilacı vermişti. Doğum kontrol yerine geçmiyor gebeliği kolaylaştırdığı yonde söylentiler varÇanlar bende şimdi doktordan geldim bu ay yumurtam çok güzeldi ve catlatma iğnesi yapılmıştı. Sonra adet oldum bugün 3.günü ama sağ tarafındaki yumurta çatlamamış üstelik daha da büyümüş 24 cm olmuş doktorda çok şaşırdı catlatma iğnesine rağmen çatlamamış sonra kan testi istedi ne olur be olmaz diye negatif dediler bana bakim buraya da ekledim bir de bu ay hiç bişey ilaç kullanma dedi sadece bir tane verdi bunu hiç kullanan var mı cyclo-progynova ilaç bu
Anladım teşekkür ederim inşallah bakalım bana da doktorum şu an ymurtam.buyudugu ve çatlamak üzere olduğunu söylediği için hemem yarından itibaren ilişki dedi sonrada adetten dolayı rahîm önce olduğu için bu ilaç rahîm duvarını kalinlastiracak dedi bakalım cevap için teşekkülerBen kullandım bu ilaçtan ancak gittiğimde ufak bi kist vardi ve prolaktin yüksekti onun için bununla bir de hormon ilacı vermişti. Doğum kontrol yerine geçmiyor gebeliği kolaylaştırdığı yonde söylentiler var