• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tbr ederım cnm belırtılerın neydı benımde adet bılacgun gectı gec yumurtlamıs olabılrıım daha cıkmadı
Canim gecen ay bende yumurta tempelligi ikti ilaclari kullandim ama hamilelige dair belirti dersen hic arama cunku ben hic belirti aramadim ama soyle soylim gogus agrisi vardi bel ve kasik agrisi hala var adet sancisi gbi dusun birde dudaklarim mosmordu adet bir gun gecti test yaptim cift cizgi aninda belirdi

Canim gecen ay bende yumurta tempelligi ikti ilaclari kullandim ama hamilelige dair belirti dersen hic arama cunku ben hic belirti aramadim ama soyle soylim gogus agrisi vardi bel ve kasik agrisi hala var adet sancisi gbi dusun birde dudaklarim mosmordu adet bir gun gecti test yaptim cift cizgi aninda belirdi
Benımde uc gundur gogus agrım var hafıf ama adet olcam sankı heran gelır dıye beklıyorum gec yumurtladıgım ıcın varsa da cıkmaz dıye dusunuyorum hakkımızda hayırlısı

Kizlarrr bende bu akşam kırmızıları gördüm 😢😢😢 bu ay çok umutlanmıştım ama malesef yine olmadı 😔😔 gelecek ay inşallah 🙏
Canımm üzülme oldumu
Sanırım benimde gelecek
Lekelenmem oldu
Nasıl üzüldüğümü anlatamam
İnşallah yerleşme falandır
Her ay böyle umutlanıp yerleşme diyorum ama tabi gerisi geliyor😔

Burdayım cnm girip aksatmadan okuyorum hergün ama diğer topiktede olunca, orda baya bi yoğun ilerliyor sayfalar okuma bittikten sonra yazmaya mecal kalmıyor ,vakitte öyle,
Son mjına üzüldüm inşallah yerleşmedir yaa, bende baya umutluydum senden, benim 3gün kaldı 7gün kala yaptığım testte kardeş çizgi saatler sonra çıktı yine, dün yani 5kala yine yaptım silik çok çok derinlerde çıktı ama saatler sonra yine, bakalım 2testim kaldı elimde ,sözde adet geçerse yapıcaktım ama merakıma yenildim😝herşeyin hayırlısı cnm, adete vardı senin daha niye böyle erken geldiki lekelenme, ben lekelenmeye hiç yerleşme gözüyle bakamıyorum artık, 3aydır lekelenmeyle tam gününde başladı adetim, herbirindede yerleşmedir inşallah gelmez diye dua ediyordum, ama geçen ay lekelenme gelince dedim aha adet oluyorum yine olmadı hemen ümidi kestim, çünkü 2çocuğumdada yerleşme yaşamadım şimdikindede yaşamam gibi geliyor,benimki tam gününde geliyordu ama inşallah seninki öyledir(yerleşmedir) baya önceden gelmiş çünkü🙏

Son düzenleme:
Canımm üzülme oldumu
Sanırım benimde gelecek
Lekelenmem oldu
Canım ya bak tesadüfen az önce böyle bi yazıya denk geldim, lütfen ümidini kaybetme inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu ay🙏😍

1566776087645.jpg

Senin neler yaşadığını okadar net hatırlıyorum ki
Sen vardın
Yeşim vardı
Hilalim vardı
Vuslat gelsin vardı
Hep belirtiler yaşardın benim gibi sonradan adet olunca üzülürdük
Ne günlerdi😍
İnşallah ben de

Ahhh neler neler yaşadık kuzum. Bekledik, ağladık, acı çektik, kaç kere vazgeçip yine dayanamadık... Sonunda biz mucizelere kavuştuk. Sıra sizde kuzum. Siz de bu güzel mucizeye kavuşup bu zamanları gülerek hatırlayacaksınız. Burada her şeyi beraber yaşadık. Hepimiz birbirimize destek olduk. Hala da destek oluyoruz. Bu hep devam edecek. Hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Rabbim en yakın zamanda sana ve gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah 😘😘😘😘❤❤

Canım ya bak tesadüfen az önce böyle bi yazıya denk geldim, lütfen ümidini kaybetme inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu ay🙏😍

Eki Görüntüle 2301676
2 günüm kaldı kuzum
lekem kahverengi devamı gelmiyor ama sabah test yaptım bembeyaz
pek umudum kalmadı bugün yarın olurum ben mutlaka

Ahhh neler neler yaşadık kuzum. Bekledik, ağladık, acı çektik, kaç kere vazgeçip yine dayanamadık... Sonunda biz mucizelere kavuştuk. Sıra sizde kuzum. Siz de bu güzel mucizeye kavuşup bu zamanları gülerek hatırlayacaksınız. Burada her şeyi beraber yaşadık. Hepimiz birbirimize destek olduk. Hala da destek oluyoruz. Bu hep devam edecek. Hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Rabbim en yakın zamanda sana ve gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah 😘😘😘😘❤❤
haklısın kuzum
herşeyin en hayırlı olduğu zamanları yaşıyoruz hepimiz
inşallah benimde vaktim gelecek inanıyorum bende
:KK200:

Canımm üzülme oldumu
Sanırım benimde gelecek
Lekelenmem oldu
Aynen canim benimde basında lanetlenme gibi oldu sonrasında yoğun bir kanana olarak geldi 😔😔 artık ümitler eylül ayına 🙏🙏 en kısa zamanda rabbim bize de nasip etsin canım benim

İyi akşamlar kızlar yarın sabah erkenden ikili tarama için gidicem çok stres yaptım down sendromu falan duyunca inşallah sağlıklıdır Bebeğim 🙏🏼🧿 ultrasonda da inşallah tekrar bakar doktorum görürüm
Gönlünü ferah tut kuzum , yarın güzel haberlerle geleceksin bize , dualarım seninle 🤲🏻🧿💙

Back