- 9 Ekim 2018
- 184
- 102
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tbr ederım cnm belırtılerın neydı benımde adet bılacgun gectı gec yumurtlamıs olabılrıım daha cıkmadıSelam kizlar bende mujdeli haberi dun alfim hamileyim dort haftalik rabbim olmayan herkese nasip etsin insalalh
Canim gecen ay bende yumurta tempelligi ikti ilaclari kullandim ama hamilelige dair belirti dersen hic arama cunku ben hic belirti aramadim ama soyle soylim gogus agrisi vardi bel ve kasik agrisi hala var adet sancisi gbi dusun birde dudaklarim mosmordu adet bir gun gecti test yaptim cift cizgi aninda belirdiTbr ederım cnm belırtılerın neydı benımde adet bılacgun gectı gec yumurtlamıs olabılrıım daha cıkmadı
Benımde uc gundur gogus agrım var hafıf ama adet olcam sankı heran gelır dıye beklıyorum gec yumurtladıgım ıcın varsa da cıkmaz dıye dusunuyorum hakkımızda hayırlısıCanim gecen ay bende yumurta tempelligi ikti ilaclari kullandim ama hamilelige dair belirti dersen hic arama cunku ben hic belirti aramadim ama soyle soylim gogus agrisi vardi bel ve kasik agrisi hala var adet sancisi gbi dusun birde dudaklarim mosmordu adet bir gun gecti test yaptim cift cizgi aninda belirdi
Kuzum bende gogus agrisi 1 hafta oncrden basladi hayirlisi allahtan umudunu yitirmeBenımde uc gundur gogus agrım var hafıf ama adet olcam sankı heran gelır dıye beklıyorum gec yumurtladıgım ıcın varsa da cıkmaz dıye dusunuyorum hakkımızda hayırlısı
Benımde adete bır hafta varken baslardı bukez bıkacgun kala basladı nasıp artıkKuzum bende gogus agrisi 1 hafta oncrden basladi hayirlisi allahtan umudunu yitirme
Oh ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSelam kizlar bende mujdeli haberi dun alfim hamileyim dort haftalik rabbim olmayan herkese nasip etsin insalalh
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun rabbin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinSelam kizlar bende mujdeli haberi dun alfim hamileyim dort haftalik rabbim olmayan herkese nasip etsin insalalh
Canımm üzülme oldumuKizlarrr bende bu akşam kırmızıları gördüm bu ay çok umutlanmıştım ama malesef yine olmadı gelecek ay inşallah
Selam kizlar bende mujdeli haberi dun alfim hamileyim dort haftalik rabbim olmayan herkese nasip etsin insalalh
Burdayım cnm girip aksatmadan okuyorum hergün ama diğer topiktede olunca, orda baya bi yoğun ilerliyor sayfalar okuma bittikten sonra yazmaya mecal kalmıyor ,vakitte öyle,
Canım ya bak tesadüfen az önce böyle bi yazıya denk geldim, lütfen ümidini kaybetme inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu ayCanımm üzülme oldumu
Sanırım benimde gelecek
Lekelenmem oldu
Nasıl üzüldüğümü anlatamam
İnşallah yerleşme falandır
Her ay böyle umutlanıp yerleşme diyorum ama tabi gerisi geliyor
Senin neler yaşadığını okadar net hatırlıyorum ki
Sen vardın
Yeşim vardı
Hilalim vardı
Vuslat gelsin vardı
Hep belirtiler yaşardın benim gibi sonradan adet olunca üzülürdük
Ne günlerdi
İnşallah ben de
2 günüm kaldı kuzumCanım ya bak tesadüfen az önce böyle bi yazıya denk geldim, lütfen ümidini kaybetme inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu ay
Eki Görüntüle 2301676
haklısın kuzumAhhh neler neler yaşadık kuzum. Bekledik, ağladık, acı çektik, kaç kere vazgeçip yine dayanamadık... Sonunda biz mucizelere kavuştuk. Sıra sizde kuzum. Siz de bu güzel mucizeye kavuşup bu zamanları gülerek hatırlayacaksınız. Burada her şeyi beraber yaşadık. Hepimiz birbirimize destek olduk. Hala da destek oluyoruz. Bu hep devam edecek. Hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Rabbim en yakın zamanda sana ve gönülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah ❤❤
Aynen canim benimde basında lanetlenme gibi oldu sonrasında yoğun bir kanana olarak geldi artık ümitler eylül ayına en kısa zamanda rabbim bize de nasip etsin canım benimCanımm üzülme oldumu
Sanırım benimde gelecek
Lekelenmem oldu
Nasıl üzüldüğümü anlatamam
İnşallah yerleşme falandır
Her ay böyle umutlanıp yerleşme diyorum ama tabi gerisi geliyor
Gönlünü ferah tut kuzum , yarın güzel haberlerle geleceksin bize , dualarım seninleİyi akşamlar kızlar yarın sabah erkenden ikili tarama için gidicem çok stres yaptım down sendromu falan duyunca inşallah sağlıklıdır Bebeğim ultrasonda da inşallah tekrar bakar doktorum görürüm