- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Saol canım Amin inşallah herkese nasip olur bu duyguOyyyyy oyyyy maşallah sana rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım Amin inşallah herkese nasip olur bu duyguOyyyyy oyyyy maşallah sana rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmmm
Ben bunun için izmire gittim geldim canım rubella avidite testi çıktı mı seninHamile kaldıktan sonra rutin kan testi yaptırdınız mi sonuclar nasil benim cmv igg kizamikcik igg toksaplasma igg igm cok yüksek doktor tekrar test yapacak iki gündür aglamaktan helak oldum sizin durumlar nasıl
Advite test sonucu cikmadi henüz biraz uzun suruyor galiba ben de izmir deyim hangi hastaneye geldin senin sonucun nasil çıktıBen bunun için izmire gittim geldim canım rubella avidite testi çıktı mı senin
İzmir tepecik perinatoloji bölümüne canım 3 ay önce geçirdiğim ortaya çıktı sorun yok dedilerAdvite test sonucu cikmadi henüz biraz uzun suruyor galiba ben de izmir deyim hangi hastaneye geldin senin sonucun nasil çıktı
Ben özel hastaneye gidiyorum sonuc çıksın gerekirse ben de giderimİzmir tepecik perinatoloji bölümüne canım 3 ay önce geçirdiğim ortaya çıktı sorun yok dediler
Ben kendi yaşadığım şehirde devlet hastanesine gidiyorum doktorum özel doktorlara göre çok çok daha iyi ve bilgili o yüzden özele gerek duymuyorum aviditen çıkınca yaz yine canımBen özel hastaneye gidiyorum sonuc çıksın gerekirse ben de giderim
Kuzumm aslında ilk okunmamış mesaja git diyorum ama hep atlıyor sonradan bildirimlerde dikkatimi çekti
Kuzum haklısın test için erken davandım
Bi an kendimi gaza getirdim hiçbir kurala uymadan ( idrar bekleme vs) yaptım ve çıkmadı tabiki
Bugün 4 gün kaldı biraz daha bekleyeceğim arada ateşime bakıyorum yüksek devam ediyor inşallah düşmez
İlişki konusunda da haklısın kuzum aslında bırakmadan adete kadar devam etmek lazım bazen ya yerleşme olurda zarar verir diye düşüncelere kapılıp ilişkiden kaçınıyorum ama yapmamak lazım haklısın kuzum
Sen nasılsın bitanem geçtimi bulantıların biraz
Oğluşun gelcek ne güzel bir duygu kuzumm
Canımm ben seni okadar iyi anlıyorum kiHep dualarımdasın kuzum Rabbim hayırlı zamanı biliyor. Biliyorum en yakın zamanda güzel haberler vereceksin bize
Bulantılar ve kusma hala devam ediyor. Neyseki normal bir durum yoksa çok korkmuştum geçmiyor diye.
Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin bize ve herkese kuzum. Sürekli nasıl büyüteceğim, nasıl davranacağım, iyi huylu olacak mı diye düşünüyorum. Hep dua ediyorum.
Hiç kafana takma kuzum. Adeti görene kadar ilişkiye devam. Ben hamile kaldığım ay eşim içimden uzun süre çıkmamıştı. Boşalsa bile beklemişti. Belki onun da faydası olmuştur. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana ve gönülden isteyen herkese canım benim
Canım anneliğin her anı acabalar ve tedirginliklerle doluymuş gerçekten o ilk rahme düştüğü andan itibaren öğrendiğinden itibaren annelerimiz derdide inanmazdık gerçekten İnşalllah Rabbim sağlıcakla sanada nasip edicek ve güzel haberi vereceksin bize Kafan dağıldığı unuttuğun an herşey daha farklı oluyorCanımm ben seni okadar iyi anlıyorum ki
Bende hamile kalsam sürekli aklımda acabalarla dolu düşünceler olur
Acaba nasıl bakıcam
Acaba nasıl doğurcam
Acaba nasıl olcak
İşte bunlar hep annelik duyguları , en başından beri bizi sarıp sarmalıyor
Allahım en güzel anları nasip etsin kuzum sana
Çok da güzel büyüteceğine eminim
Benim de 4 günüm kaldı geçse gitse günler keşke
Pazartesi iş başı yapcam belki aklım dağılır bu şekilde
Bugün karnımda değişik acılar ağrılar var tek fark bu
Birde ateşim stabil devam ediyor
İnşallah güzel haberler verebilirim bende size❤
Canımm ben seni okadar iyi anlıyorum ki
Bende hamile kalsam sürekli aklımda acabalarla dolu düşünceler olur
Acaba nasıl bakıcam
Acaba nasıl doğurcam
Acaba nasıl olcak
İşte bunlar hep annelik duyguları , en başından beri bizi sarıp sarmalıyor
Allahım en güzel anları nasip etsin kuzum sana
Çok da güzel büyüteceğine eminim
Benim de 4 günüm kaldı geçse gitse günler keşke
Pazartesi iş başı yapcam belki aklım dağılır bu şekilde
Bugün karnımda değişik acılar ağrılar var tek fark bu
Birde ateşim stabil devam ediyor
İnşallah güzel haberler verebilirim bende size❤
Gerçekten öyle bencede hilalim ,ben bile daha hamile değilim ama aklımda hep bi acaba ?Canım anneliğin her anı acabalar ve tedirginliklerle doluymuş gerçekten o ilk rahme düştüğü andan itibaren öğrendiğinden itibaren annelerimiz derdide inanmazdık gerçekten İnşalllah Rabbim sağlıcakla sanada nasip edicek ve güzel haberi vereceksin bize Kafan dağıldığı unuttuğun an herşey daha farklı oluyor
Senin neler yaşadığını okadar net hatırlıyorum kiİnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler verirsin kuzum Rahat ol hiç kafana takma. Mutlaka o gün gelecek ve çift çizgiyi göreceksin. Hep inan ve dua et. Yeter ki bebeklerimiz hayırlı evlatlar olsun, ne zaman olacağı hiç önemli değil aslında. Senin nazlı bebiş de birgün beklemediğin zamanda gelecek tıpkı benim gibi
Bak bu süreçleri bile hepimiz biliyoruz kuzum ama Rabbim ol deyince oluyor inşallah her ay ne belirtiler yaşadık hele ben bir kere 60 gün olmamıştım hatırlarsın belki sahi Yeşim e ne olduki yok uzun zamandırSenin neler yaşadığını okadar net hatırlıyorum ki
Sen vardın
Yeşim vardı
Hilalim vardı
Vuslat gelsin vardı
Hep belirtiler yaşardın benim gibi sonradan adet olunca üzülürdük
Ne günlerdi
İnşallah ben de
Öyle tabi kuzum bolca dua ediyorum dizede Rabbim nasip edicek inşallah Tabi sonrası eline alana kadar sıkıntı sonrada nasıl büyütücem düşüncesi Rabbim sağlık versin şeninde meleğin gelicek bize kardeş olucak inşallahBurda hep desteğiz birbirimize Allah razı olsunGerçekten öyle bencede hilalim ,ben bile daha hamile değilim ama aklımda hep bi acaba ?
Şimdi diyorum hamile olduğumu öğrensem kalp atışını duyana kadar nasıl vakit geçiririm ne yaparım diye düşünüyorum
Aslında tadını çıkararak hep olumlu düşünmek lazım
İnşallah kuzum güzel haberi vereceğim günü bende iple çekiyorum
İnşallah en doğru, en hayırlı zamanda
Bak bu süreçleri bile hepimiz biliyoruz kuzum ama Rabbim ol deyince oluyor inşallah her ay ne belirtiler yaşadık hele ben bir kere 60 gün olmamıştım hatırlarsın belki sahi Yeşim e ne olduki yok uzun zamandır
Öyle tabi kuzum bolca dua ediyorum dizede Rabbim nasip edicek inşallah Tabi sonrası eline alana kadar sıkıntı sonrada nasıl büyütücem düşüncesi Rabbim sağlık versin şeninde meleğin gelicek bize kardeş olucak inşallah❤Burda hep desteğiz birbirimize Allah razı olsun
Aynen öyle kuzum stres çok çok etkiledi. Olabilirde aman sağlıklı olsun meleğide buraya yazmasada olur . İnşallah kuzumHatırlamazmıyım artık adet olmak için dua ediyordun
İşte stres beklenti ne çok etkiliyor aslında vücudumuzu
Aynen bende yeşimi merak ettim
Belki artık diğer hamile topiklerinde takılıyordur
İnşallah benimde meleğim gelir kardeş olurlar ne güzel paylaşırız bu süreçlerimizi ❤
Şimdi gerçek oldu. Ve nerdeyse 1 sene önce bu uygulamayı yapmıştım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar Nasib etsin herbirimize.Alttaki uygulamayı da çok sevdiğim için yaptım. Beklediğim gelmezse kaldıracağım mecburen.
Gözün aydın canım Sağlıklı sıhhatli büyür inşallah çok sevindimSelam kizlar bende mujdeli haberi dun alfim hamileyim dort haftalik rabbim olmayan herkese nasip etsin insalalh