Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi gorunuo.hemn mi ciktiMerhaba adetim 2 gün geçti ve test yaptım sizce durum ne bakabilirseniz çok sevinirim
Var gibi gorunuo.hemn mi cikti
Çok teşekkür ederimÇok rahatladım dikkat ediyorum ama işte takdir Allah’tanIciniz rahatlasin diyr yaziyorum. Ilk başta kese yerlesiminden dolayi kanama alanlari her hamilede olur. Bazisinda yerlesme kanamasi olarak disari atılır. Bazisinda kendiliginden kaybolur. Bu yuzden kimi hamile yerlesme kanamasi görürken kimi hamile görmez. Her ihtimale karşı tabikide ilk 3 ay cok önemli ve surekli istirahat edilmeli bol bol su icilmeli folik asite drvam edilmeli. Hamile kisi ağır hic bir sey kaldirmamali. Dikkat edilmedigi zaman kanama alanlari buyuyerek keseye zarar verip dusuk olusmakta. Saglikli gebeliginiz olsun. Hayirli gunler
Tebrik ederim canım hemen kan verip netleştir benceEvwt saniyede bu şekilde çıktı bu da başka bir açıdan resim
Foton net deil ama gorunuo. Hemen cikmis zaten . Hamilesin o zmn tebrik edermEvwt saniyede bu şekilde çıktı bu da başka bir açıdan resim
Var görünüyorEvwt saniyede bu şekilde çıktı bu da başka bir açıdan resim
Bence normal canım 2 günde 1 kan artış durumuna bakacaktır doktor bundan sonra31 cikmis cnm. Norml mi sizce
Insllh oyledr cnm. Yarin gidicm zatn yineBence normal canım 2 günde 1 kan artış durumuna bakacaktır doktor bundan sonra
Canım var gibi kan ver netleşsin sağlıklısı olsun inşallahEvwt saniyede bu şekilde çıktı bu da başka bir açıdan resim
Canim hem erken yapmisin hemde gündüz yapıyorsan da 3 4 saat hiçbirşey yemeyip ve tuvaletini yapmayıp test yapman gerekirdi ☺ bence 1 2 gün sonra sabah ilk idrar ile deneKızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Halbuki idrarım bile yoktu çünkü yeni gitmiştim
Aman dedim nolcak bi yapayım
Tabiki hiçbişey çıkmadı adete 5 kala resmi atıyorum burayada
Geçmiş olsun canım sen içini ferah tut inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelişim gostericekCanım benim adete 10 gün kala sık idrara çıkma başladı başka hiç bir belirtim yoktu adet sancıları ve kasıkta batma bacağa kadar inen ve adet olmam gereken gün beyaz süt rengi akışkan akıntı geldi adetimin 5. Günü test yaptım pozitif ti hemen kan verdim 2865 çıktıSalı doktora gittim 5 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var kese oluşmuş ama kese etrafında içerde kanama alanı var dedi şuan yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var
Inşallah hayırlı haberler ile canım bize de haber etInsllh oyledr cnm. Yarin gidicm zatn yine
Insllh cnm tmmInşallah hayırlı haberler ile canım bize de haber et
Bozuk bu testKizlar bu ne demek bilen var mi
İnşallah canımmmGeçmiş olsun canım sen içini ferah tut inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelişim gostericek
Test bozukKizlar bu ne demek bilen var mi