• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba adetim 2 gün geçti ve test yaptım sizce durum ne bakabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• E9729D45-3D73-425D-BDC0-E6CE11820F42.jpeg
    E9729D45-3D73-425D-BDC0-E6CE11820F42.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 46
Iciniz rahatlasin diyr yaziyorum. Ilk başta kese yerlesiminden dolayi kanama alanlari her hamilede olur. Bazisinda yerlesme kanamasi olarak disari atılır. Bazisinda kendiliginden kaybolur. Bu yuzden kimi hamile yerlesme kanamasi görürken kimi hamile görmez. Her ihtimale karşı tabikide ilk 3 ay cok önemli ve surekli istirahat edilmeli bol bol su icilmeli folik asite drvam edilmeli. Hamile kisi ağır hic bir sey kaldirmamali. Dikkat edilmedigi zaman kanama alanlari buyuyerek keseye zarar verip dusuk olusmakta. Saglikli gebeliginiz olsun. Hayirli gunler
Çok teşekkür ederim☺️Çok rahatladım dikkat ediyorum ama işte takdir Allah’tan 🤲

Kızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Halbuki idrarım bile yoktu çünkü yeni gitmiştim
Aman dedim nolcak bi yapayım
Tabiki hiçbişey çıkmadı adete 5 kala resmi atıyorum burayada😂
Canim hem erken yapmisin hemde gündüz yapıyorsan da 3 4 saat hiçbirşey yemeyip ve tuvaletini yapmayıp test yapman gerekirdi ☺ bence 1 2 gün sonra sabah ilk idrar ile dene

Canım benim adete 10 gün kala sık idrara çıkma başladı başka hiç bir belirtim yoktu adet sancıları ve kasıkta batma bacağa kadar inen 🤔ve adet olmam gereken gün beyaz süt rengi akışkan akıntı geldi adetimin 5. Günü test yaptım pozitif ti hemen kan verdim 2865 çıktı🙏Salı doktora gittim 5 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var kese oluşmuş ama kese etrafında içerde kanama alanı var dedi şuan yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var😔
Geçmiş olsun canım 🙏🙏 sen içini ferah tut inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelişim gostericek🙏🙏

Kizlar bu ne demek bilen var mi

Eklentiler

• E8CF99A8-EEFE-4C5A-9320-F4129B6E479E.jpeg
    E8CF99A8-EEFE-4C5A-9320-F4129B6E479E.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 75
Back