• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar ben de gebe olduğumu Salı günü öğrendim değerim 800 dü dün tekrarladım testi 1600 çıkmış ama aşırı kasık ağrılarım oluyo aynı adet sancısı gibi bir kere düşük yaptım insan ister istemez korkuyor aranızda kasık ağrısı yaşayan var mı
bende çok çektim 1buçuk haftalıkken hamileliğimi çğrendim 50.85 değerle 1500lerdeyim 1. haftam öğreneli bir tek bugün ağrım yok onun haricinde kasık sancılarından korkularla birlikte kalakaldım :(

Kuzum dün buraya seni alıntılayarak 3-4 mesaj yazdım ama hiçbirine cevap vermedin. Bir sorun mu var? rosebatum rosebatum
Kuzumm aslında ilk okunmamış mesaja git diyorum ama hep atlıyor sonradan bildirimlerde dikkatimi çekti
Kuzum haklısın test için erken davandım
Bi an kendimi gaza getirdim hiçbir kurala uymadan ( idrar bekleme vs) yaptım ve çıkmadı tabiki
Bugün 4 gün kaldı biraz daha bekleyeceğim arada ateşime bakıyorum yüksek devam ediyor inşallah düşmez
İlişki konusunda da haklısın kuzum aslında bırakmadan adete kadar devam etmek lazım bazen ya yerleşme olurda zarar verir diye düşüncelere kapılıp ilişkiden kaçınıyorum ama yapmamak lazım haklısın kuzum
Sen nasılsın bitanem geçtimi bulantıların biraz
Oğluşun gelcek ne güzel bir duygu kuzumm🧿

Bakın teyzeleri 😘☺️ B32A7007-1177-44DD-BE28-6553EA1E623E.jpeg

Canım idrar testi için ovulasyon döneminden 12-13 gün sonra idrarda çıkıyor tam olarak
Şimdiden hissettiklerin psikolojik te olabilir
Gerçi bazı insanlar erkenden de yaşıyor ama beklemek en sağlıklısı ovulasyon yani yumurtlama sadece en fazla 2 gün sürüyor 1 hafta sürmesi imkansız canım
Ovulasyonla takip ettiysen gününü tam bilebilirsin

Yumurtlamadan 4 5 gun öncesi ve 3 gün sonrası sansli gunler drmisti doktor. Yumurtlama geçti ama akşamları karnım şişiyor sabahları iniyo sanırım psikolojik hamileyim 😂

bende çok çektim 1buçuk haftalıkken hamileliğimi çğrendim 50.85 değerle 1500lerdeyim 1. haftam öğreneli bir tek bugün ağrım yok onun haricinde kasık sancılarından korkularla birlikte kalakaldım :KK43:
İnşallah bir an önce geçer ağrılarımız insan çok kötü hissediyo sürekli karın ağrısı olunca 🥺

Evet canım çok şükür 10+5 günlük olmuşuz elleri ayakları falan görünüyor kalp atışı var Salı günü tarama testleri yapılacak folik asit hapımı değiştirdi ona başladım 🤲🙏🏼Testlerde güzel çıkar inşallah
Yaaa ben yine ağladım bak dayanamıyorum şu görüntüye, ablamında ilkkez onun yanında gittiğimde ultrasonda aynı bu boyutta görmüştüm, içerde hophop hopluyordu, hatta tam suratını bize çevirmişti iskelet gibiydi aaa ufoo diye çığırmıştım gülmüştüm çok, oanda böyle duygulanıp ağlamıştım,şimdi 5aylık oldu kendi zayıf olduğundan karnı kocaman oldu bile, tekmelerini seyrediyorum arada gidince evine,🤗 şimdi seninkinide görünce gözyaşıma hakim olamadım, öyle zorlu süreç geçirdinki cnm rabb'im hep böyle güzel devam ettirsin, çok mutlu oldum,, ,maşallah maşallah ❤

Yaaa ben yine ağladım bak dayanamıyorum şu görüntüye, ablamında ilkkez onun yanında gittiğimde ultrasonda aynı bu boyutta görmüştüm, içerde hophop hopluyordu, hatta tam suratını bize çevirmişti iskelet gibiydi aaa ufoo diye çığırmıştım gülmüştüm çok, oanda böyle duygulanıp ağlamıştım,şimdi 5aylık oldu kendi zayıf olduğundan karnı kocaman oldu bile, tekmelerini seyrediyorum arada gidince evine,🤗 şimdi seninkinide görünce gözyaşıma hakim olamadım, öyle zorlu süreç geçirdinki cnm rabb'im hep böyle güzel devam ettirsin, çok mutlu oldum,, ,maşallah maşallah ❤
Aynn görünce bende çok heyecanlandım okadar büyümüş olarak göreceğimi düşünmemiştim ama allaha şükürler olsun bu günlere çok istedik birini kaybetmenin acısı geçiyorken rabbim tekrar can oldu bize tedaviler gördüm kendi kendime iğneler vurdum kürtajdan sonra çektiğim ağrılar sızılar uçtu gitti rabbim herkese nasip etsin ❤️🙏🏼

Evet canım çok şükür 10+5 günlük olmuşuz elleri ayakları falan görünüyor kalp atışı var Salı günü tarama testleri yapılacak folik asit hapımı değiştirdi ona başladım 🤲🙏🏼Testlerde güzel çıkar inşallah
Maşallah kuzuya 🧿 Sen gönlünü ferah tut kuzum güzel çıkıcaktır inşallah 🙏🏻

Back