Duâlarım sizinleKızlar iyi akşamlar yarin doktorumun muayenesi varmış sabah gidip sıra alıcam inşallah güzel haberlerle gelirim eve ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duâlarım sizinleKızlar iyi akşamlar yarin doktorumun muayenesi varmış sabah gidip sıra alıcam inşallah güzel haberlerle gelirim eve ❤
İnşallah canımKızlar iyi akşamlar yarin doktorumun muayenesi varmış sabah gidip sıra alıcam inşallah güzel haberlerle gelirim eve ❤
Allah razı olsun kuzumDuâlarım sizinle
İnşallah canım ❤
İki sene sonra oldu demissiniz de dikkati mı çekti bana da iki yıl oldu fakat gebe kalamadim acaba gebe kaldığınız dönem kullandınız ne bilim ilaç gibi bitkisel kür gibi biseyler kullandıniz miMerhabalar canlar , iki sene sonunda bende mutlu oldum darısı hep isteyenlerin başına psikoloji felan kalmamıştı iyice yıpranmıştım. Ama RABBİM e şükürler olsun. Sizlerde sıkmayın canınızı diyecem ama mümkün değil yalnız sürekli dua edin beni sadece o rahatlattı.
Canım hayırlı olsun tebrik ederimEvwt saniyede bu şekilde çıktı bu da başka bir açıdan resim
Aynen kuzum bi anda geldiler dur dedim yapayım ama idrarım bile yoktu zorla yapabildimCanim hem erken yapmisin hemde gündüz yapıyorsan da 3 4 saat hiçbirşey yemeyip ve tuvaletini yapmayıp test yapman gerekirdi ☺ bence 1 2 gün sonra sabah ilk idrar ile dene
Güzel haberlerle geleceksin kuzum inşallah gönlünü hep fedah tutKızlar iyi akşamlar yarin doktorumun muayenesi varmış sabah gidip sıra alıcam inşallah güzel haberlerle gelirim eve ❤
Yaaaaa çok hoşsun ☺ bize de haber et cnmmm hayırlı haberler insallahhhhhAynen kuzum bi anda geldiler dur dedim yapayım ama idrarım bile yoktu zorla yapabildim
Biraz saha bekleyeyim 1-2 güne tekrarlarım
Inşallah güzel haberler ile gel cnmmm merak etme bi sıkıntı cikmayacakkkk ☺Allah razı olsun kuzum
Canım idrar testi için ovulasyon döneminden 12-13 gün sonra idrarda çıkıyor tam olarakKızlar ben korunmayı bırakali 1 hafta oldu ovulasyonumun ilk günü geçen cumaydı bugün de son günü psikolojik olarak çöktüm dun geceden beri geceleri karnım aşırı şişiyor, midem havalaniyo dün gece balik kokusundan kusacaktım. Kasiklarim inanilmaz ağrıyor.Yaa bunlar hâlâ yumurtlama döneminden kaynaklı mı acabaa
Artışın gayet güzel canımMerhaba hanımlar ben de gebe olduğumu Salı günü öğrendim değerim 800 dü dün tekrarladım testi 1600 çıkmış ama aşırı kasık ağrılarım oluyo aynı adet sancısı gibi bir kere düşük yaptım insan ister istemez korkuyor aranızda kasık ağrısı yaşayan var mı
Canım gittinmi doktora
Evet canım çok şükür 10+5 günlük olmuşuz elleri ayakları falan görünüyor kalp atışı var Salı günü tarama testleri yapılacak folik asit hapımı değiştirdi ona başladım Testlerde güzel çıkar inşallahCanım gittinmi doktora
İnşallah canımmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet canım çok şükür 10+5 günlük olmuşuz elleri ayakları falan görünüyor kalp atışı var Salı günü tarama testleri yapılacak folik asit hapımı değiştirdi ona başladım Testlerde güzel çıkar inşallah