• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendik 😃 ilk heyecanla ufak tefek şeyler aldım 😃 ilaç içmezsem hala midem bulanıyor kusuyorum. 9 ay çekeceğim sanırım. Bebiş de iyi büyüyor çok şükür 😍

Sen nasılsın kuzum 😘😘
Haaay maşallah canım 😘 erkek haaa çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir adam olur ilerde ❤️🙏🏼

Gördüm canım güzel gezdin 😂🤣Bende onu soracaktım bende öğrendim değişmezse oğluşum olucak 😂😂ay bende dayanamadım aldım ya küçük ablamın kızı var oda almış bi kaç birşey 😂😂senin be cinsiyet 🙏🏻Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
Oooo seninde mi erkek canım bu sene yine erkek annesi yılı olacak heralde sağlıklı hayırlı oldun inşallah 😘🙏🏼

Kızlar merhaba epeydir doktora gitmediğim için bebeği merak ediyorum açıkçası🤔
En son 6 Ağustos’ta 7+3 günlük olmuştu 2 hafta geçti üzerinden ne kadarlık oldu nasıl çok merak ediyorum 🤔😇
Doktorumda yıllık izinden gelmiş 4 Eylül’e ne olur olmaz diye randevu aldım bakalım öncesinde muayenesini denk getirirsem gidicem izmirden gelince de izinde diye konuşamadım kızamıkçık ile ilgili 😔
İlk kontrolde 3 kutu progestan vermişti haplarımda bitti folik asite devam ediyorum 👍
Havalar bu ara biraz serin olduğu için rahatım bazen mide bulantısı oluyor ama iki gündür sağıma soluma yatınca kasığımda batma oluyor bir kere falan da istifar ettim şimdilik bu kadar kızlar 😊😘

Haaay maşallah canım 😘 erkek haaa çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir adam olur ilerde ❤🙏🏼
Amin kuzum Allah razı olsun 😍😍 sen de inşallah sağlıkla cinsiyetini öğrenirsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın 💕💕 benim karnımı gören hemen erkek diyordu, çabuk şişti ve öne doğru şişti 😃 Ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤣🤣

Kızlar merhaba epeydir doktora gitmediğim için bebeği merak ediyorum açıkçası🤔
En son 6 Ağustos’ta 7+3 günlük olmuştu 2 hafta geçti üzerinden ne kadarlık oldu nasıl çok merak ediyorum 🤔😇
Doktorumda yıllık izinden gelmiş 4 Eylül’e ne olur olmaz diye randevu aldım bakalım öncesinde muayenesini denk getirirsem gidicem izmirden gelince de izinde diye konuşamadım kızamıkçık ile ilgili 😔
İlk kontrolde 3 kutu progestan vermişti haplarımda bitti folik asite devam ediyorum 👍
Havalar bu ara biraz serin olduğu için rahatım bazen mide bulantısı oluyor ama iki gündür sağıma soluma yatınca kasığımda batma oluyor bir kere falan da istifar ettim şimdilik bu kadar kızlar 😊😘

Rahat ol kuzum bunlar çok normal. Miden bulanacak kusacaksın belin ağrıyacak... 😃😃 hala kusuyorum 🤣🤣 bol bol su iç kuzum. Ara öğünlerde ceviz, badem, fındık ihmal etme. Peyniri çok ye 😃 bazen elini karnına koy salavat getir 😘😘

İnşallah kuzucuğundan güzel haberler alırsın 💕💕

Amin kuzum Allah razı olsun 😍😍 sen de inşallah sağlıkla cinsiyetini öğrenirsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın 💕💕 benim karnımı gören hemen erkek diyordu, çabuk şişti ve öne doğru şişti 😃 Ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤣🤣
Benimde karnım hep şiş ilk bakan hemen hamilemisin diyor bayramda eşimin halasına gittik elbise aldım rahat olayım diye kapıda gördü kadın hemen hamile misin dedi 🤣🤣

Rahat ol kuzum bunlar çok normal. Miden bulanacak kusacaksın belin ağrıyacak... 😃😃 hala kusuyorum 🤣🤣 bol bol su iç kuzum. Ara öğünlerde ceviz, badem, fındık ihmal etme. Peyniri çok ye 😃 bazen elini karnına koy salavat getir 😘😘

İnşallah kuzucuğundan güzel haberler alırsın 💕💕
Amin canım inşallah iyidir bebişim sizler gibi cinsiyetini öğrenmek nasip olur ❤️🙏🏼

Gözün aydın kuzum içini ferah tut
Canım sende öyle
@Fatma KTL , artacak o değer , kaç çıktığı önemli değil artması önemli 🤲🏻
Belirtileriniz neydi kızlar
Benim de 5 günüm kaldı merak ediyorum bahsedermisiniz birazcık
Canım benim adete 10 gün kala sık idrara çıkma başladı başka hiç bir belirtim yoktu adet sancıları ve kasıkta batma bacağa kadar inen 🤔ve adet olmam gereken gün beyaz süt rengi akışkan akıntı geldi adetimin 5. Günü test yaptım pozitif ti hemen kan verdim 2865 çıktı🙏Salı doktora gittim 5 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var kese oluşmuş ama kese etrafında içerde kanama alanı var dedi şuan yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var😔

Kuzum hissettiğim hiçbişey yok gibi sadece kasığıma ağrı giriyor bazen göbeğimin altına bir de
Ama bunlar hep oluyor hep adet oluyorum sonra
Boşa ümitleniyorum diye şimdi hiçbirşeye dikkat etmez oldum
Sen daha önce test yapmışmıydın 4-5 kala falan
Arada gapmsammı diyorum ama çıkması zor demi 4-5 gün kala
Yapma canım bekle bat günü geçsin öyle yap biliyorum zor ama sabret 🤲🙏inşallah hamilesindir canım senden de alırız güzel haberleri :dua:

Oooo seninde mi erkek canım bu sene yine erkek annesi yılı olacak heralde sağlıklı hayırlı oldun inşallah 😘🙏🏼
Evet kuzum ve bir çok kişinin de erkek duyduğum 😂😂Aman sağlıkla gelsinler inşallah da cinsiyet mühim değil 🙏🏻Seninkinide merakla bekliyoruz

Canım benim adete 10 gün kala sık idrara çıkma başladı başka hiç bir belirtim yoktu adet sancıları ve kasıkta batma bacağa kadar inen 🤔ve adet olmam gereken gün beyaz süt rengi akışkan akıntı geldi adetimin 5. Günü test yaptım pozitif ti hemen kan verdim 2865 çıktı🙏Salı doktora gittim 5 haftalık hamileyim ama düşük tehlikem var kese oluşmuş ama kese etrafında içerde kanama alanı var dedi şuan yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var😔
Canımmm çok üzüldüm
Ama birşey olmayacak gerçekten hislerime güven
Sen bol bol dinlen
Ya musavvir esmasını söylemişti gonca arkadaşımız bak onu oku bol bol

Canımmm çok üzüldüm
Ama birşey olmayacak gerçekten hislerime güven
Sen bol bol dinlen
Ya musavvir esmasını söylemişti gonca arkadaşımız bak onu oku bol bol
Oyyy ağzından bal damlıyor güzel yüreklim inşallah dediğin gibi olur🤲İnşallah seninde güzel haberlerini alcaz tez zamanda allahım gönlüne göre versin 🥰🙏🤲

Oyyy ağzından bal damlıyor güzel yüreklim inşallah dediğin gibi olur🤲İnşallah seninde güzel haberlerini alcaz tez zamanda allahım gönlüne göre versin 🥰🙏🤲

Kuzum msjlarını yeni okudum. Bol bol Ya Musavvir oku. Bebeğin tutunması için çok faydalı. Rahminde sıkıntı varsa mutlaka avokado ye. Bulabilirsen mutlaka al ve ye. Çok çok faydalı. Rabbim hayırlı haberler almanı sana nasip etsin. İnşallah bebeğin sağlıkla tutunur. Elini karnına koy ve Ya Musavvir oku sürekli.

Kuzum geçmiş olsun kafanı rahat tut düşünmemeye çalış kötü olmaz merak etme rabbim korur onu 🙏🏼 Ya musavviri bende çekmiştim progesteron hormonum düşük çıktığında doktorum biraz olumsuz konusmustu kalp atışını bile duydum Emin’im sende duyarsın allahın izniyle 🙏🏼🤲😘

Kuzum msjlarını yeni okudum. Bol bol Ya Musavvir oku. Bebeğin tutunması için çok faydalı. Rahminde sıkıntı varsa mutlaka avokado ye. Bulabilirsen mutlaka al ve ye. Çok çok faydalı. Rabbim hayırlı haberler almanı sana nasip etsin. İnşallah bebeğin sağlıkla tutunur. Elini karnına koy ve Ya Musavvir oku sürekli.
Avakado bir aldım yiyeyim dedim allahım günah yazmasın ağzıma sürmem ya canım hiç sevmedim 😔 hurma şekeri yiyorum onu çekti canım geçenlerde bayramda bir yerde gördüm çiğ badem de faydalı beyin gelişimi için canım

İnşallah canımmm benimmm inşallah 🤲sizde dua edin olur mu haftaya Perşembe kontrol e gitçem inşallah tutunur bebeğim bırakmaz beni🤲🙏😔

Kuzum geçmiş olsun kafanı rahat tut düşünmemeye çalış kötü olmaz merak etme rabbim korur onu 🙏🏼 Ya musavviri bende çekmiştim progesteron hormonum düşük çıktığında doktorum biraz olumsuz konusmustu kalp atışını bile duydum Emin’im sende duyarsın allahın izniyle 🙏🏼🤲😘
İnşallah canım 🙏🤲progestan kullanıyorum hergün evde serum takıyorum kendime yatıyorum ama 3 yaşında oğlum var canı sağolsun tabi o ne kadar yatırırsa😌

Avakado bir aldım yiyeyim dedim allahım günah yazmasın ağzıma sürmem ya canım hiç sevmedim 😔 hurma şekeri yiyorum onu çekti canım geçenlerde bayramda bir yerde gördüm çiğ badem de faydalı beyin gelişimi için canım

Kuzum avokadoyu ez, üzerine bal dök, ekmeğe sür ye 😃 ama yine yiyemezsen hak veririm çünkü hiç tadı yok 🤣🤣 haa bir de avokado, süt, bal bunları blendıra koy ve iç o zaman tadı güzel oluyor 👍

Kızlarr dün kontrol için hastaneye gittim 5 haftalık olmuşum kese oluşmuş ama kese etrafında kanama alanları varmış progestan serum falan verdi yat bolca dinlen dedi ama dıştan kanamam yok çok şükür 🙏 adet sancılarım var lütfen dua edin bana kızlarrr çok ihtiyacım var🤲
Iciniz rahatlasin diyr yaziyorum. Ilk başta kese yerlesiminden dolayi kanama alanlari her hamilede olur. Bazisinda yerlesme kanamasi olarak disari atılır. Bazisinda kendiliginden kaybolur. Bu yuzden kimi hamile yerlesme kanamasi görürken kimi hamile görmez. Her ihtimale karşı tabikide ilk 3 ay cok önemli ve surekli istirahat edilmeli bol bol su icilmeli folik asite drvam edilmeli. Hamile kisi ağır hic bir sey kaldirmamali. Dikkat edilmedigi zaman kanama alanlari buyuyerek keseye zarar verip dusuk olusmakta. Saglikli gebeliginiz olsun. Hayirli gunler

Back