• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sende neler var simdii.
Kuzum hissettiğim hiçbişey yok gibi sadece kasığıma ağrı giriyor bazen göbeğimin altına bir de
Ama bunlar hep oluyor hep adet oluyorum sonra
Boşa ümitleniyorum diye şimdi hiçbirşeye dikkat etmez oldum
Sen daha önce test yapmışmıydın 4-5 kala falan
Arada gapmsammı diyorum ama çıkması zor demi 4-5 gün kala

Kuzum hissettiğim hiçbişey yok gibi sadece kasığıma ağrı giriyor bazen göbeğimin altına bir de
Her zmn ki gibi yapmistm cikmamisti 😀 nadir de olsa cikio bazen silik milik. Ama yapma yaa bosver .ben cok zor bekledim ne yalan solim. Diger topikteki kizlr birakmdi yapim. Dun yaptm iste cok sukur cikti hemen

Çok teşekkür ederim kızlar
İnşallah bende beklemedeyim
Sağol kuzum @Fatma KTL bakalım bende olacakmı bişeyler

Kuzum adetine 5 gün kalmış olsa da ilişkiyi ihmal etme. Benim gibi geç döllenme olabilir. Fazla kafaya takma. Rahat ol. Stres çok etkiliyor. Pek belirti arama. Rabbim en yakın zamanda rahmini ve kucağını doldursun inşallah 😍😍

Bmm de sol kasigima girmisti bi gece agri batma gibi bicak saplmasi gibi. Canimi acitmisti yani.

Kuzum günün geçmeden test yapma bence. Belli olmuyor çünkü.

Kuzum adetine 5 gün kalmış olsa da ilişkiyi ihmal etme. Benim gibi geç döllenme olabilir. Fazla kafaya takma. Rahat ol. Stres çok etkiliyor. Pek belirti arama. Rabbim en yakın zamanda rahmini ve kucağını doldursun inşallah 😍😍
Gonca bnm ki erkn dollenme olmuyor dimi. Adet gecince ciktgina gore Tam zmnnda mi yumurtlamis sayiliyorm

Kızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Halbuki idrarım bile yoktu çünkü yeni gitmiştim
Aman dedim nolcak bi yapayım
Tabiki hiçbişey çıkmadı adete 5 kala resmi atıyorum burayada😂

Eklentiler

• 84BE3DD2-A55C-49AB-9DB0-DD73504064BD.jpeg
    84BE3DD2-A55C-49AB-9DB0-DD73504064BD.jpeg
    155,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 17F275F1-238E-4871-AB75-EFE91E9ECFEB.jpeg
    17F275F1-238E-4871-AB75-EFE91E9ECFEB.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 51
  • E712FB6B-100A-4F65-A3DF-6A412CF87581.jpeg
    E712FB6B-100A-4F65-A3DF-6A412CF87581.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 51
Kuzumm ya o çift çizgiyide görücez inşallah merak etme sen🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕

Bak yaaa bosuna solemisiz 😡 aldin mi agzinin payini simdi hi

Gonca bnm ki erkn dollenme olmuyor dimi. Adet gecince ciktgina gore Tam zmnnda mi yumurtlamis sayiliyorm

Seninkinin zamanı normal canım. Ben zaten çok geç test yapmıştım. Doktorum da geç döllenme olmuş dedi ve adet tarihimi ileri attı.

Yine dayanamadın 🤣🤣 daha belli olmaz kuzum 😊 inşallah vardır da şimdi çıkmamıştır 😊😊

Selam kizlar
1 aylik evliyim hic korunmadik evlendik evleneli dogum kontrol hapinin ilerde cocuk olmasini engelleyebilicegini duymustum.esim cocuk icin daha evlenmeden isimlerini arastirmaya baslamisti.simdi size sorum 23 temmuzda adet oldum zaten adetim normalde 3 gun suruyor.bu ay 18inde iliskiden sonra bir avuc kadar kahverengi akinti gelmis yataga hastalandim sandim ped taktim ancak hic gelmemis 19unda basladi gelemeye ama 2 ped bile dolmadi idrarimda bile kirmizilik 2 kere oldu 2.gun 1 damla geldi taa bigun once gece takmistim pedi asiri bi siskinligim var tas gibi karnim kemiklerim cok agriyo ara sira kasiklarima sanci giriyo anlamsiz mide bulantilari yasiyorum cok cabuk yoruluyorum hamilelik testi yaptim dun kuzenim bi bak istersen dedi negatif cikti acaba kist mi? Bana yardimci olabilicek daha once ayni seyleri yasayan biri var mi aramizda yada hormonsal bisey mi yardimci olur musunuz 😔

Back