• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen biraz rahatladım doktoruma da gittim süper dedi 15 gün sonra gel bakalım dedi :)
Gözün aydın kuzum içini ferah tut
Canım sende öyle
F Fatma KTL , artacak o değer , kaç çıktığı önemli değil artması önemli 🤲🏻
Belirtileriniz neydi kızlar
Benim de 5 günüm kaldı merak ediyorum bahsedermisiniz birazcık

1 gün varken testte çıktı bugün adetin bugün ilk günü olması lazımdı
Benımde yarın adet olmam lazım gec yumurtlamıs olabılırım testı beklıyorum belırtılerını yazarmısıb bende sana ılk gebelıgımdekı orneklerı atayım

Eklentiler

• 05563D37-EB9E-4D8F-8031-8A8208B1FD7B.jpeg
    05563D37-EB9E-4D8F-8031-8A8208B1FD7B.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 46
Canım sende öyle
benim çok ciddi kasık ağrılarım oldu cuma cumartesi bir halsizlik uykusuzluk cumartesi akşamı test aldım idrardan baktım çift çizgi sonra hemen kan testine ışınlandım :dua::dua: ve 50,85i görünce öğrendik ki hamilelik oluşuyormuş. bende öyle belirtti reglime 3 gün kala

Canım sende öyle
Insllh cnm ya. Baska bi topikte yazmistm onu bulup atayim buraya birazdan

-Akintm azdi hep son zamnlrda iice kuruydum bugun biraz geldi.beyaz krem gibi.
-yorgunlk pek olmdi. Son 3 4 gun cok az uykum gelmye basladi ama ole aman amn deildi.bugun hastanedn geldiktn sonra dus aldm uykum geldi ole.
-duygusalligim vardi 😀kucuk bisyde gozlerim doluyodu.ayni regldeki gibi.
-Gaz daa benm gazim hep var o yuzden oek bisy diyemicem bu konuda 😀😀
-goguslerim son 10 gun basldi hem sizlamaya hem sismeye yanlar basladi agrimya. Ellyince hissediodum.gogus uclri da son 2 3 gun sisti belirginlesti.agridi.
-midemle ilgili bi sorun yasamadm cok sukur.
-rahimde de bisy hissetmedim. Sadece rahme dogru sizlama zonklama gibi bisy oldu 2 3 defa.
-karin sisligim hep vardi hala da var.fark etmistm.
-ruya da her zmn ki gibu gordum gecen burda da solemistm. Once oglum oldgunu gordm emzrdgimi.sol gogsumden ne bicim sut akioduu.soka girdim 😀 diger gun de ikizlrimn oldgunu ve denize soktgumu gordum cok guzldi 😊
Baya varmis aslnda yaa. Dollnmeden itibaren sinyal vermis ben anlamamisim
yazmistm ama gormemissin galiba. aklima gelenleri yazim yine.
-Akintm azdi hep son zamnlrda iice kuruydum bugun biraz geldi.beyaz krem gibi.
-yorgunlk pek olmdi. Son 3 4 gun cok az uykum gelmye basladi ama ole aman amn deildi.bugun hastanedn geldiktn sonra dus aldm uykum geldi ole.
-duygusalligim vardi 😀kucuk bisyde gozlerim doluyodu.ayni regldeki gibi.
-Gaz daa benm gazim hep var o yuzden oek bisy diyemicem bu konuda 😀😀
-goguslerim son 10 gun basldi hem sizlamaya hem sismeye yanlar basladi agrimya. Ellyince hissediodum.gogus uclri da son 2 3 gun sisti belirginlesti.agridi.
-midemle ilgili bi sorun yasamadm cok sukur.
-rahimde de bisy hissetmedim. Sadece rahme dogru sizlama zonklama gibi bisy oldu 2 3 defa.
-karin sisligim hep vardi hala da var.fark etmistm.
-ruya da her zmn ki gibu gordum gecen burda da solemistm. Once oglum oldgunu gordm emzrdgimi.sol gogsumden ne bicim sut akioduu.soka girdim 😀 diger gun de ikizlrimn oldgunu ve denize soktgumu gordum cok guzldi 😊
Baya varmis aslnda yaa. Dollnmeden itibaren sinyal vermis ben anlamamisim rosebatum rosebatum

Benımde yarın adet olmam lazım gec yumurtlamıs olabılırım testı beklıyorum belırtılerını yazarmısıb bende sana ılk gebelıgımdekı orneklerı atayım
Çok erken ama midem bulanıodu iştahım azaldı ve uykusuzlukla ateş basması başladı

benim çok ciddi kasık ağrılarım oldu cuma cumartesi bir halsizlik uykusuzluk cumartesi akşamı test aldım idrardan baktım çift çizgi sonra hemen kan testine ışınlandım :dua::dua: ve 50,85i görünce öğrendik ki hamilelik oluşuyormuş. bende öyle belirtti reglime 3 gün kala
Benim 5 günüm var bakalım benimde inşallah birkaç güne şüpheleneceğim belirtilerim olur umutlanırım🤲🏻😥

Back