• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar... adetim duzensiz ortalama 33 gunde bir diyebilirim suan buna gore 3 gun gecikmem var. Dun idrar testi yaptim negatif cikti. Belirti olarak kasik agrim gecen hafta vardi bu hafta yok sadece bel agrisi sag kasigimda ara ara atma hissi goguslerimde damarlarin belirginlesmesi gibi seyler var. Idrar testi yenilemek gerekir mi sizce?
Cnm imkanın verse kan ver bence daha garanti olur, ama istersen yarın sabah ilk idrarla bidaha tekrarla testini ona göre gidersin kan vermeye, hakkında hayırlısı olsun🙏
Merhaba,

Salı günü kan vermiştim 44,6 çıkmıştı sonucum bugün yeniden kan vermem lazım ama cesaretim yok idrarda sizce koyulaşma var mı :( çok korkuyorum
Var cnm koyulaşma merak etme, bebişin seninle olucak inşallah, değerlerin yükselmiştir iyi haberlerle gel inşallah hadi🙏🤗

Bir kac gun sonra kan testine gitmek daha mantikli olacak sanki tesekkur ederim. Aslinda bir kizim var ama ilkini beklemedigim anda oldugu icin halsizlik disinda hic bir belirti hatirlamiyorum😊

Cnm imkanın verse kan ver bence daha garanti olur, ama istersen yarın sabah ilk idrarla bidaha tekrarla testini ona göre gidersin kan vermeye, hakkında hayırlısı olsun🙏

Var cnm koyulaşma merak etme, bebişin seninle olucak inşallah, değerlerin yükselmiştir iyi haberlerle gel inşallah hadi🙏🤗
Yaa moral oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim cesaretimi topladım verdim kan Allah utandırmasın inşallah 🥺

Geçmiş olsun kuzum Rabbim annene acil şifalar versin. Kendini yorma. Bol bol dinlen. Özellikle uzanarak dinlen. Ben uzun süre oturunca rahatsızlanıyorum. Genelde uzanarak dinleniyorum. Özellikle sol tarafına dönerek uyu, dinlen. Hep bunu öneriyorlar.

Şimdilik günde 2 veya 3 kere tekme yiyorum 🤣 bazen de bebek kayıyor gibi hissediyorum. Dün bayağı uzun süre kaydı içimde, iyice uzun uzun hissettim ve elimle takip ettim 💕💕
Sen de bu haftalara gelince hissedersin kuzum. Bazen damar seğirmesi oluyor ama ayırım yapıyorum. Tekme kalp atışı gibi 😃💕

Rabbim her isteyene nasip etsin. Sayfadaki kızlar hep dualarımdalar.
Allah razı olsun kuzum 🙏🏻Bu ara biraz fazla yoruldum sanırım eve gelen giden boş vakit buldukçada yatıyorum da işte aman annem iyi olsunda 🙏🏻❤️Ay genelde de hep sağıma yatarım😂😂Amin amin kuzum inşallah aynen benim için daha erken o zamanlara gelelim inşallah hissederim bende 🙏🏻Bende rabbim tez zamanda nasip etsin 🙏🏻❤️

Kızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaa gonca1907 gonca1907 milasudoruk milasudoruk
İnşallah bende yakında bu güzel haberi verebilirim
Benim de belki bir kızçem olur arkadaş olurlar 😍
Valla minik erkeklerimiz geliyor Allah’ın izniyle 🙏🏻💕Gönlünden geçen olsun canım 🙏🏻Kuzum inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz biliyorsun hepinizden inşallah Rabbim nasip edecek Allah’ın izniyle🙏🏻🙏🏻

Kızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaa gonca1907 gonca1907 milasudoruk milasudoruk
İnşallah bende yakında bu güzel haberi verebilirim
Benim de belki bir kızçem olur arkadaş olurlar 😍
İnşallah kuzum😘😘 hep dualarımdasın 💕💕 bizim erkekler senin kıza koruma olurlar 😃 Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah kuzum. Her şeyin bir vakti var. Rabbim en güzelini verecek sana eminim 😍😍

Back