- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Evet bugun 2.gundüBat geçtimi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugun 2.gundüBat geçtimi canım
Testim elimde yok alip almamakta kararsizim. Kan vericm nasilsa dedim. Inslh sorn cikmazBence normal gibi ama yine arkadaşlar daha iyi bilir ben tecrübeli değilim
Yarın yeniden gebelik testi yaparsın canım koyulaşmayı takip edersin
Her 2 güne bir de kan testi yaparsın
Insllh cnm cok saol. Senn bat gecmis miydi bu deger ciktgndaCanım tebrik ederim Rabbim sağ Salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah Korkma benimde ilk değerim 48 di inşallah güzel güzel katlanır
Allah herşeyin hayırlısını en güzel zamanda versin inşallahİnşallah birgün bende hamileyim diye yazıcam hamile arkadaşları tebrik ederim:)
Bu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendik ilk heyecanla ufak tefek şeyler aldım ilaç içmezsem hala midem bulanıyor kusuyorum. 9 ay çekeceğim sanırım. Bebiş de iyi büyüyor çok şükürgonca1907 canım nerelerdesin nasılsın
Hayırlısı olsun kuzum inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınSelam kızlaaar
Bende tatilden döndüm tam bir sendrom yaşıyorum
Adetime 7 gün kaldı bakalım
Gördüm canım güzel gezdin Bende onu soracaktım bende öğrendim değişmezse oğluşum olucak ay bende dayanamadım aldım ya küçük ablamın kızı var oda almış bi kaç birşey senin be cinsiyet Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendik ilk heyecanla ufak tefek şeyler aldım ilaç içmezsem hala midem bulanıyor kusuyorum. 9 ay çekeceğim sanırım. Bebiş de iyi büyüyor çok şükür
Sen nasılsın kuzum
Canım bence vermen lazım var gibi koyulaşma ama 2 günde zaten bu testlerde çoksa etki etmiyor sen en iyisi kan ver canım sağlıkla gelsinMerhaba,
Salı günü kan vermiştim 44,6 çıkmıştı sonucum bugün yeniden kan vermem lazım ama cesaretim yok idrarda sizce koyulaşma var mı çok korkuyorum
Yok kuzum 2 gün vardı senin geçtimiInsllh cnm cok saol. Senn bat gecmis miydi bu deger ciktgnda
Ya boyle muhabbetinizin orta yerine giriyorum ama takvimdeki 18 hafta ibaresini gorunce gulumsedim istemez. Burda ne umutsuz zamanlar gecirdin, dun gibi hatirliyorum. Cok uzulmustum senin icin.. simdi 18 haftalik mucizen ve alisverisine baslamissin :) insallah sen ve buradaki tum gebe arkadaslar saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina. Gebe kalmak isteyen herkese de en hayirli zamanda nasip olsun..Bu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendik ilk heyecanla ufak tefek şeyler aldım ilaç içmezsem hala midem bulanıyor kusuyorum. 9 ay çekeceğim sanırım. Bebiş de iyi büyüyor çok şükür
Sen nasılsın kuzum
Gördüm canım güzel gezdin Bende onu soracaktım bende öğrendim değişmezse oğluşum olucak ay bende dayanamadım aldım ya küçük ablamın kızı var oda almış bi kaç birşey senin be cinsiyet Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤
Ya boyle muhabbetinizin orta yerine giriyorum ama takvimdeki 18 hafta ibaresini gorunce gulumsedim istemez. Burda ne umutsuz zamanlar gecirdin, dun gibi hatirliyorum. Cok uzulmustum senin icin.. simdi 18 haftalik mucizen ve alisverisine baslamissin :) insallah sen ve buradaki tum gebe arkadaslar saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina. Gebe kalmak isteyen herkese de en hayirli zamanda nasip olsun..
Merhaba,
Salı günü kan vermiştim 44,6 çıkmıştı sonucum bugün yeniden kan vermem lazım ama cesaretim yok idrarda sizce koyulaşma var mı çok korkuyorum
Ay erkek annesi olucaz inşallah kıyamam kuzum ya benimde annem ameliyat oldu onun yanındayım 1 haftadan beri valla ama bel ağrısı çekiyorım geçen hafta vardı kontrolümüz şimdi 1 ay sonra nasıl dayanırım bilmemyaa ben henüz yemedim o tekmelerden bir an önce nasip olur inşallahAynen öyle herkese Rabbim bir an önce nasip etsin Bizlerde sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Evet sabretmek çok önemli ve bolca dua ben vazgeçmiştim mucizem geldi tedavi olucaktımAhh ahh ilaçlarla gezdim bizim de oğluşumuz geliyor Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ikimize de geçen gün ilk tekmesini attı ve bir an anne olduğumu hissettim.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Rabbim içten isteyen ve özellikle anneliği hiç tatmamış kadınlara bu güzel duyguyu sağlıkla hayırla tattırsın. Her şeyin başı sabır. Rabbim en güzel meyveyi sabırdan sonra veriyor.
Amin canim :) yalniz sanirim istisnai olarak bebek istemeyen kisimdayim ben. Sizleri merak ettigim icin bu topige bakiyorum ara sira, sizinle beraber bebis haberlerine seviniyorum.Allah bin kere razı olsun canım benim. Hep dua ettim, çok ağladım, çok acı çektim. Rabbim çok şükür kuzumu nasip etti. Eminim hepiniz böyle olacaksınız. Bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese yaşatsın. Rabbim herkese en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun kuzum Rabbim annene acil şifalar versin. Kendini yorma. Bol bol dinlen. Özellikle uzanarak dinlen. Ben uzun süre oturunca rahatsızlanıyorum. Genelde uzanarak dinleniyorum. Özellikle sol tarafına dönerek uyu, dinlen. Hep bunu öneriyorlar.Ay erkek annesi olucaz inşallah kıyamam kuzum ya benimde annem ameliyat oldu onun yanındayım 1 haftadan beri valla ama bel ağrısı çekiyorım geçen hafta vardı kontrolümüz şimdi 1 ay sonra nasıl dayanırım bilmemyaa ben henüz yemedim o tekmelerden bir an önce nasip olur inşallahAynen öyle herkese Rabbim bir an önce nasip etsin Bizlerde sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Evet sabretmek çok önemli ve bolca dua ben vazgeçmiştim mucizem geldi tedavi olucaktım
Sen tecrübelisin kuzum oh ne güzel Rabbim hep güzel günlerini göstersin kuzularınınAmin canim :) yalniz sanirim istisnai olarak bebek istemeyen kisimdayim ben. Sizleri merak ettigim icin bu topige bakiyorum ara sira, sizinle beraber bebis haberlerine seviniyorum.
38 aylik bir oglum ve 16 aylik bir kizim var :) oglum 14 aylikti hamile kaldigim zaman. Pespese iki gebelik ve adeta ikiz gibi iki bebek bakimi beni benden aldi :)) gebelige ve doguma doydum anlayacagin :)
Hani belki birilerine faydam dokunur diye buralardayim iste.