Cnm imkanın verse kan ver bence daha garanti olur, ama istersen yarın sabah ilk idrarla bidaha tekrarla testini ona göre gidersin kan vermeye, hakkında hayırlısı olsunMerhabalar... adetim duzensiz ortalama 33 gunde bir diyebilirim suan buna gore 3 gun gecikmem var. Dun idrar testi yaptim negatif cikti. Belirti olarak kasik agrim gecen hafta vardi bu hafta yok sadece bel agrisi sag kasigimda ara ara atma hissi goguslerimde damarlarin belirginlesmesi gibi seyler var. Idrar testi yenilemek gerekir mi sizce?
Var cnm koyulaşma merak etme, bebişin seninle olucak inşallah, değerlerin yükselmiştir iyi haberlerle gel inşallah hadiMerhaba,
Salı günü kan vermiştim 44,6 çıkmıştı sonucum bugün yeniden kan vermem lazım ama cesaretim yok idrarda sizce koyulaşma var mıçok korkuyorum
Koyulasma var cnm korkma adetıne ne kdr gctı kac gun varken testte cıktıMerhaba,
Salı günü kan vermiştim 44,6 çıkmıştı sonucum bugün yeniden kan vermem lazım ama cesaretim yok idrarda sizce koyulaşma var mıçok korkuyorum
1 gün varken testte çıktı bugün adetin bugün ilk günü olması lazımdıKoyulasma var cnm korkma adetıne ne kdr gctı kac gun varken testte cıktı
Yaa moral oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim cesaretimi topladım verdim kan Allah utandırmasın inşallahCnm imkanın verse kan ver bence daha garanti olur, ama istersen yarın sabah ilk idrarla bidaha tekrarla testini ona göre gidersin kan vermeye, hakkında hayırlısı olsun
Var cnm koyulaşma merak etme, bebişin seninle olucak inşallah, değerlerin yükselmiştir iyi haberlerle gel inşallah hadi
Allah razı olsun kuzumGeçmiş olsun kuzum Rabbim annene acil şifalar versin. Kendini yorma. Bol bol dinlen. Özellikle uzanarak dinlen. Ben uzun süre oturunca rahatsızlanıyorum. Genelde uzanarak dinleniyorum. Özellikle sol tarafına dönerek uyu, dinlen. Hep bunu öneriyorlar.
Şimdilik günde 2 veya 3 kere tekme yiyorumbazen de bebek kayıyor gibi hissediyorum. Dün bayağı uzun süre kaydı içimde, iyice uzun uzun hissettim ve elimle takip ettim
Sen de bu haftalara gelince hissedersin kuzum. Bazen damar seğirmesi oluyor ama ayırım yapıyorum. Tekme kalp atışı gibi
Rabbim her isteyene nasip etsin. Sayfadaki kızlar hep dualarımdalar.
İnşallah sağlıkla yükselmiştir değerin sonucu alınca haber ver canımYaa moral oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim cesaretimi topladım verdim kan Allah utandırmasın inşallah
İnşallah canımmm allah gönlüne göre versinKızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaagonca1907 milasudoruk
İnşallah bende yakında bu güzel haberi verebilirim
Benim de belki bir kızçem olur arkadaş olurlar
Valla minik erkeklerimiz geliyor Allah’ın izniyleKızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaagonca1907 milasudoruk
Evet canımm inşallah daha da yükselcek iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
İnşallah kuzumKızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaagonca1907 milasudoruk
Evet 2.gundu dunYok kuzum 2 gün vardı senin geçtimi
Insllh bnm de artarKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
benim de böyle ilerledi 2. kan testimden sonra doktora gittim 2 gün aralıklarla kan ver dedi dün yaptırdım, yarın son kan sizde öyle yapın isterseniz.Kızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
sizin en son ne çıktı betaInsllh bnm de artarben de yarin vercm
Ben ilk defa yaptrdim dun 31 cikti. Dun adetimin 2.gecikme gunuydusizin en son ne çıktı beta
beta 31 mi çıktı.Ben ilk defa yaptrdim dun 31 cikti. Dun adetimin 2.gecikme gunuydu
Son regl gününe göre hesaplanıyor o canımbeta 31 mi çıktı.
(Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.)bilgisi girmişsiniz ya doktor mu söyledi anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?