Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm imkanın verse kan ver bence daha garanti olur, ama istersen yarın sabah ilk idrarla bidaha tekrarla testini ona göre gidersin kan vermeye, hakkında hayırlısı olsun
Merhaba,

Salı günü kan vermiştim 44,6 çıkmıştı sonucum bugün yeniden kan vermem lazım ama cesaretim yok idrarda sizce koyulaşma var mı çok korkuyorum
Var cnm koyulaşma merak etme, bebişin seninle olucak inşallah, değerlerin yükselmiştir iyi haberlerle gel inşallah hadi

Bir kac gun sonra kan testine gitmek daha mantikli olacak sanki tesekkur ederim. Aslinda bir kizim var ama ilkini beklemedigim anda oldugu icin halsizlik disinda hic bir belirti hatirlamiyorum

Yaa moral oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim cesaretimi topladım verdim kan Allah utandırmasın inşallah

Allah razı olsun kuzum Bu ara biraz fazla yoruldum sanırım eve gelen giden boş vakit buldukçada yatıyorum da işte aman annem iyi olsunda Ay genelde de hep sağıma yatarımAmin amin kuzum inşallah aynen benim için daha erken o zamanlara gelelim inşallah hissederim bende Bende rabbim tez zamanda nasip etsin

Kızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaa gonca1907 milasudoruk
İnşallah bende yakında bu güzel haberi verebilirim
Benim de belki bir kızçem olur arkadaş olurlar
Valla minik erkeklerimiz geliyor Allah’ın izniyle Gönlünden geçen olsun canım Kuzum inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz biliyorsun hepinizden inşallah Rabbim nasip edecek Allah’ın izniyle

Kızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaa gonca1907 milasudoruk
İnşallah bende yakında bu güzel haberi verebilirim
Benim de belki bir kızçem olur arkadaş olurlar
İnşallah kuzum hep dualarımdasın bizim erkekler senin kıza koruma olurlar Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah kuzum. Her şeyin bir vakti var. Rabbim en güzelini verecek sana eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…