• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3 ay önce doğum yaptıysanız lohusalıktan yeni çıkmış olmalısınız, regliniz düzensiz olabilir, zamanla düzene girecektir. Ama bu durumda ovulasyon gününüzü tespit etmek zorlaşacaktır. Reglisini düzenli olan bir kadın, regli olmadan 14 gün önce yumurtlar ve hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman bu dönemdir. Yani Genellikle regli bitiminde hamile kalınmaz , fakat burada okuduğum kadarıyla bazen regliyle atılmamış yumurta döllenebiliyor çok ender de olsa.. fakat öyle bile olsa henüz bunun belirtilerini hissetmek için bana biraz erken geldi. Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim, eğer hamileyseniz lütfen üzülmeyin, Çok şanslısınız ki Allah aratmamış. emin olun kolaylığını da verecektir
Teşekkür ederim cevabınız için biraz da olsa rahatladım yani Allah'a karşı büyük konuşmak istemiyorum.her zaman diyorum Rabbim.isteyen herkese hayırlısıyla ve hayırlıysa versin istediği zaman da ben sadece bebeğim daha çok küçük şuan istemiyorum en azından derdini anlatacak duruma geldikten sonra olabilir Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin kimsenin kucağı boş kalmasın İnşallah 🤲🏻

Kızlarr dün kontrol için hastaneye gittim 5 haftalık olmuşum kese oluşmuş ama kese etrafında kanama alanları varmış progestan serum falan verdi yat bolca dinlen dedi ama dıştan kanamam yok çok şükür 🙏 adet sancılarım var lütfen dua edin bana kızlarrr çok ihtiyacım var🤲

Back