- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bence hamile gibisinKızlar foto atıcam bakarmısınız testi öğlen yaptım üzerinden zaman geçti silik çizgi görüyorum sanki banamı öyle geliyor yada üzerinden zaman geçince böyle çizgi oluşabilirni yaoluşsada doğruluk payı olmazmı offf
Ya içimde öyle bir his var ama negatif sonuçta baya üzücü olur bidaha yaptım test ama yok gibi bilemiyorumgibisin
canım adetine kaç gün kaldıYa içimde öyle bir his var ama negatif sonuçta baya üzücü olur bidaha yaptım test ama yok gibi bilemiyorumama bel ağrım karın ağrım var bikaç gündür birde bugün akıntım olmaya başladı sarı gibi iççamaşıra geçtiğinde farkettim böyle belirtiler oluyormu yoksa benmi kafamda kuruyorum yani psikolojik mi Yarın kan vermeye gidicem bakalım hayırlısı artık
Bekleyip tekrardan yapıcam ama kan testinde çıkarmış geliba yani yarın yapmayı düşünüyordum kan testi içinde erkenmi canımcanım adetine kaç gün kaldı
10 gün demiştin değilmi
daha çok erken
5 kala falan tekrarla bence testi
Oh süper artık için biraz daha rahatlar en azından kuzumAmin canım çok şükür kontrollerini doktorun yapabilir dedi ama berbat bir hastane ya çok bekledik
Aman sen iyi olduğunu öğrendin ya boşver hastahaneyiAmin canım çok şükür kontrollerini doktorun yapabilir dedi ama berbat bir hastane ya çok bekledik
Kizlar yardimmmMrb kizlar
Ovulasyon testlerime yorum yapabilirmisiniz 30 gunde bir adet oluyor adetime 5 gun kala yumurtlama oldu ve 3 gundur pik sizce yumurtlamami oluyor yoksa adete yakin ovu testi pik yaptiginda gebelik olabilirmi yoksa yumurtam yenimi catlacak
Eki Görüntüle 2296239
canım bence yeni pik yapıyor daha önce hiç o kadar koyu olmamışMrb kizlar
Ovulasyon testlerime yorum yapabilirmisiniz 30 gunde bir adet oluyor adetime 5 gun kala yumurtlama oldu ve 3 gundur pik sizce yumurtlamami oluyor yoksa adete yakin ovu testi pik yaptiginda gebelik olabilirmi yoksa yumurtam yenimi catlacak
Eki Görüntüle 2296239
Hatta 24.gün pik yapmış 26. Gün silinmeye başlıyor yarında yap bakalım ne olucakMrb kizlar
Eki Görüntüle 2296239
Canım döngün kaç gün 25. Deki pembe leke yumurtlama olabilir dicem ama tekrar yaşamışsın o yerleşme olabilirim onu düşünüyorum belki geç yumurtlamış olabilirsin sen bence adet gününü bekle en güzeli adet olmazsan test yaparsın tabi çok fazla strese girme hayırlısı olsun hakkında inşallah meleğin seninledirMerhaba kizlar temmuz 13 adet baslangicim temmuz 25 de pembe leke gördüm daha sonra 3 ağustosta pembe leke gördüm şuan bata 4 gün var 6 aydır ilk defa ben böyle pembe lekenme gördüm sizce neyden kaynaklaniyor yumurtlama ve döllenme lekesimi lütfen yaşayanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz birde tiroidim vardı adetten çıkar çıkmaz ölçüm yaptım düşmüştü doktor bu ay 60 şansın var demişti
Ya cnm internetimizde sorun var ve biraz girmeyim aklima gelmesin dedim ara ara girip okuyorum bilerek yazmiorum dusunmeyim die bnde salladim icimden biseyler koptu iyice eskisi gibi bklentim yok hersey allahdan napalim nasip dedim saldim herseyi su an sadece rahim filmi asilama olaylarinin stresi var bnde bide annem ameliyat oldu fln halada durumu iyi sayilmaz bunlar yetio bebek konusunda dusundurmemeye aklima bisey takildikca geliorum iste insanlara sewinmekle yetiniorum simdilik rabbim tez zamanda saglikli hayirli yawrular nasip etsin insallah bi ikimiz kaldik zaten mujdelenmedik.canım nerelerdesin sen geçen gün aklıma geldin
hiç kafana takma kuzum gerçekten
zamanı geldiğinde gelecek
ben artık böyle düşünüyorum akışa bıraktım
bak ne güzel hem eşinde hem sende sorun yok
artık gerisi Allaha kalmış öyle düşün
Dongum 28 bacım bugün dayanamadım test aldım çıkmadı tabiCanım döngün kaç gün 25. Deki pembe leke yumurtlama olabilir dicem ama tekrar yaşamışsın o yerleşme olabilirim onu düşünüyorum belki geç yumurtlamış olabilirsin sen bence adet gününü bekle en güzeli adet olmazsan test yaparsın tabi çok fazla strese girme hayırlısı olsun hakkında inşallah meleğin seninledir
Anladım canım o zaman o 25. Olan ara kanama sanırım biraz daha bekle tekrarlarsın testi inşallah meleğin seninledirDongum 28 bacım bugün dayanamadım test aldım çıkmadı tabi
İnşallah canimmm yarin kan testi yapcam lütfen dua edinAnladım canım o zaman o 25. Olan ara kanama sanırım biraz daha bekle tekrarlarsın testi inşallah meleğin seninledir
Yumurtan daha çatlamamış canım 24 25 26 günler ovu dönemin iyi değerlendirmen gerekir büyük ihtimal 26. Gün aksamı yada 27. Gün sabahı silik görürsün ve her insanda yumurtlama aynı olmuyor .bazıları ta adet günü yumurtlamayi görüyor ve bazen 3 bazen 2 bazen 1 gün sürüyor . Benim 2 gün sürmüştüMrb kizlar
Eki Görüntüle 2296239
Tmm saol cnmHatta 24.gün pik yapmış 26. Gün silinmeye başlıyor yarında yap bakalım ne olucak
Anladim tesekur ederim cevap verdigin icinYumurtan daha çatlamamış canım 24 25 26 günler ovu dönemin iyi değerlendirmen gerekir büyük ihtimal 26. Gün aksamı yada 27. Gün sabahı silik görürsün ve her insanda yumurtlama aynı olmuyor .bazıları ta adet günü yumurtlamayi görüyor ve bazen 3 bazen 2 bazen 1 gün sürüyor . Benim 2 gün sürmüştü
canım erken değil kesinlikleBekleyip tekrardan yapıcam ama kan testinde çıkarmış geliba yani yarın yapmayı düşünüyordum kan testi içinde erkenmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?