Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya içimde öyle bir his var ama negatif sonuçta baya üzücü olur bidaha yaptım test ama yok gibi bilemiyorum ama bel ağrım karın ağrım var bikaç gündür birde bugün akıntım olmaya başladı sarı gibi iççamaşıra geçtiğinde farkettim böyle belirtiler oluyormu yoksa benmi kafamda kuruyorum yani psikolojik mi Yarın kan vermeye gidicem bakalım hayırlısı artık

canım adetine kaç gün kaldı
10 gün demiştin değilmi
daha çok erken
5 kala falan tekrarla bence testi

Amin canım çok şükür kontrollerini doktorun yapabilir dedi ama berbat bir hastane ya çok bekledik
Aman sen iyi olduğunu öğrendin ya boşver hastahaneyi Oh süper artık için biraz daha rahatlar en azından kuzum Bundan sonrası beklemek dua etmek sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba kizlar temmuz 13 adet baslangicim temmuz 25 de pembe leke gördüm daha sonra 3 ağustosta pembe leke gördüm şuan bata 4 gün var 6 aydır ilk defa ben böyle pembe lekenme gördüm sizce neyden kaynaklaniyor yumurtlama ve döllenme lekesimi lütfen yaşayanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz birde tiroidim vardı adetten çıkar çıkmaz ölçüm yaptım düşmüştü doktor bu ay 60 şansın var demişti

Mrb kizlar
Ovulasyon testlerime yorum yapabilirmisiniz 30 gunde bir adet oluyor adetime 5 gun kala yumurtlama oldu ve 3 gundur pik sizce yumurtlamami oluyor yoksa adete yakin ovu testi pik yaptiginda gebelik olabilirmi yoksa yumurtam yenimi catlacak

canım bence yeni pik yapıyor daha önce hiç o kadar koyu olmamış

Hatta 24.gün pik yapmış 26. Gün silinmeye başlıyor yarında yap bakalım ne olucak

Canım döngün kaç gün 25. Deki pembe leke yumurtlama olabilir dicem ama tekrar yaşamışsın o yerleşme olabilirim onu düşünüyorum belki geç yumurtlamış olabilirsin sen bence adet gününü bekle en güzeli adet olmazsan test yaparsın tabi çok fazla strese girme hayırlısı olsun hakkında inşallah meleğin seninledir

Kuzum evin in
Ya cnm internetimizde sorun var ve biraz girmeyim aklima gelmesin dedim ara ara girip okuyorum bilerek yazmiorum dusunmeyim die bnde salladim icimden biseyler koptu iyice eskisi gibi bklentim yok hersey allahdan napalim nasip dedim saldim herseyi su an sadece rahim filmi asilama olaylarinin stresi var bnde bide annem ameliyat oldu fln halada durumu iyi sayilmaz bunlar yetio bebek konusunda dusundurmemeye aklima bisey takildikca geliorum iste insanlara sewinmekle yetiniorum simdilik rabbim tez zamanda saglikli hayirli yawrular nasip etsin insallah bi ikimiz kaldik zaten mujdelenmedik.

Dongum 28 bacım bugün dayanamadım test aldım çıkmadı tabi

Yumurtan daha çatlamamış canım 24 25 26 günler ovu dönemin iyi değerlendirmen gerekir büyük ihtimal 26. Gün aksamı yada 27. Gün sabahı silik görürsün ve her insanda yumurtlama aynı olmuyor .bazıları ta adet günü yumurtlamayi görüyor ve bazen 3 bazen 2 bazen 1 gün sürüyor . Benim 2 gün sürmüştü

Anladim tesekur ederim cevap verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…