• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamileligi olan arkadaslara hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hala bnm gibi bekleyen arkadaslara rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin girmiyorum bilerek artik takmayida biraktim zaten doktora gidioruz bu adetim bitiminde rahim filmine giricem , yani takcagim cokda bisey kalmadi esimin sprem testi cok iyi cikti su an sadece bni bklioruz ve snra aşilama yapcaklarmis sadece bu 21. Gun kan testi kafami karistirdi bilen varsa bi anlamini yazabilirmi Progesteron 0.23 ne demek netten baktim menepoz fln dio tobe bide adet vs dio anlamadim iyimi kotumu bu sonuc 😁
Progesteron yumurtlama hormonu diyebiliriz yaklaşık olarak canım yanlış değilse ben baktırdım bir ara değerine göre doktorum yumurtlama olmuş demişti çünkü

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende☺️ Öncelikle rabbim herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin çok değişik duygular içinde oluyor insan..bende artık karnımızda o hareketleriyle bizi hem mutlu eden hem canımızı acıtan günleri hayal ediyorum rabbim dualarımı biliyor kimseyi çocuk hasretiyle imtihan etmesin doğru zaman geldiğinde herkesin kucağını doldursun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bunlarda benim ovulasyonlar hergünü değerlendirdik bakalım gerisi rabbimize kalıyor.. 25 temmuz adet bitiş günümdü o günden beri değerlendirmedeyiz bat aya 10gün var bakalım nasip artık🤲🏻

Eklentiler

• 746C00F3-7BEF-4E04-AE09-F5D55C47770A.jpeg
    746C00F3-7BEF-4E04-AE09-F5D55C47770A.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 60
Peki bu yumurtluyo muyum anlamina gelio bu deger ?

Canım bu değer her adet döneminden sonra değişiyor bu ay yumurtan döllenmemiş demek oluyor bu ay yakında adet olursun endişe etme bu sonuç her ay değişiyor. Vücut hamileliğe hazırlanmak için üretiyor bu hormonu. Yumurtlamadan söz edilebilmesi için değerin 5-10 olması beklenir. Adetin den sonra ovülasyon döneminin ardından değerin yükselecektir eğer döllenmeye hazır ya da döllenmiş yumurtan varsa. Ben bu testi bir kaç ay önce ilk yaptırdığımda 1.3 gibi bir değerdi. Temmuz ayında tedavi sürecindeydim yine istedi doktorum. 30 çıktı. Ben iğnelerin etkisi sandım ama hamileymişim. Normalde yüksekte olmaması gerekiyor. Tedaviye ve takibe devam et inş en kısa zamanda hamile kalırsın. 😍

Canım bu değer her adet döneminden sonra değişiyor bu ay yumurtan döllenmemiş demek oluyor bu ay yakında adet olursun endişe etme bu sonuç her ay değişiyor. Vücut hamileliğe hazırlanmak için üretiyor bu hormonu. Yumurtlamadan söz edilebilmesi için değerin 5-10 olması beklenir. Adetin den sonra ovülasyon döneminin ardından değerin yükselecektir eğer döllenmeye hazır ya da döllenmiş yumurtan varsa. Ben bu testi bir kaç ay önce ilk yaptırdığımda 1.3 gibi bir değerdi. Temmuz ayında tedavi sürecindeydim yine istedi doktorum. 30 çıktı. Ben iğnelerin etkisi sandım ama hamileymişim. Normalde yüksekte olmaması gerekiyor. Tedaviye ve takibe devam et inş en kısa zamanda hamile kalırsın. 😍
Anladim cok cok ts ederim biraz uzucu ama yinede umut vericisin hayirlisi olsun ya insallah allah razi olsun.

Chocolata_zeynep Chocolata_zeynep canım nasılsın ne yaptın?
Gittim geldim canım hem perinatolojiye muayene oldum hem de orda tekrar enfeksiyon hastalıkları doktoruna gönderdi testlerimi inceledi ve bu sonuçlar doğruysa 3 ay önce geçirmişsin yüksek avidite çıkmış korkulacak birşey yok dedi
Ultrasonla da baktı doktor 7+3 olmuşsuz kalbinin sesini de duydum Allah’a şükürler olsun 🙏🏼🤲

Gittim geldim canım hem perinatolojiye muayene oldum hem de orda tekrar enfeksiyon hastalıkları doktoruna gönderdi testlerimi inceledi ve bu sonuçlar doğruysa 3 ay önce geçirmişsin yüksek avidite çıkmış korkulacak birşey yok dedi
Ultrasonla da baktı doktor 7+3 olmuşsuz kalbinin sesini de duydum Allah’a şükürler olsun 🙏🏼🤲
canım çok çok sevindim şükürler olsun yaa :KK200: :nazar:

Ayy çok sevindim kuzum Allah’a şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻

Hamileligi olan arkadaslara hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hala bnm gibi bekleyen arkadaslara rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin girmiyorum bilerek artik takmayida biraktim zaten doktora gidioruz bu adetim bitiminde rahim filmine giricem , yani takcagim cokda bisey kalmadi esimin sprem testi cok iyi cikti su an sadece bni bklioruz ve snra aşilama yapcaklarmis sadece bu 21. Gun kan testi kafami karistirdi bilen varsa bi anlamini yazabilirmi Progesteron 0.23 ne demek netten baktim menepoz fln dio tobe bide adet vs dio anlamadim iyimi kotumu bu sonuc 😁
canım nerelerdesin sen geçen gün aklıma geldin
hiç kafana takma kuzum gerçekten
zamanı geldiğinde gelecek
ben artık böyle düşünüyorum akışa bıraktım
bak ne güzel hem eşinde hem sende sorun yok
artık gerisi Allaha kalmış öyle düşün

Kızlar foto atıcam bakarmısınız testi öğlen yaptım üzerinden zaman geçti silik çizgi görüyorum sanki banamı öyle geliyor yada üzerinden zaman geçince böyle çizgi oluşabilirni ya 🙁 oluşsada doğruluk payı olmazmı offf

Eklentiler

• 579F0B6D-4EC8-480C-9B15-0F03A8DAC18F.jpeg
    579F0B6D-4EC8-480C-9B15-0F03A8DAC18F.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 79

Çok çok şükür Rabbime 🤲😍😍 nasıl nasıl nasıl sevindim anlatamam 😍😍😍😍😍 sabrın sonu selamet kuzum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲😍😍❤❤

Kızlar foto atıcam bakarmısınız testi öğlen yaptım üzerinden zaman geçti silik çizgi görüyorum sanki banamı öyle geliyor yada üzerinden zaman geçince böyle çizgi oluşabilirni ya 🙁 oluşsada doğruluk payı olmazmı offf
Evet silik çizgi var kuzum. Çok yeni bir gebelik olabilir. Yarın testi tekrar et. İnşallah bebiş seninledir.

En önemli belirtim vücut ısımın düşmedi 36.50 ve üstüydu normalde düşüyor adet yakin

Çok çok şükür Rabbime 🤲😍😍 nasıl nasıl nasıl sevindim anlatamam 😍😍😍😍😍 sabrın sonu selamet kuzum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲😍😍❤❤
Allah razı olsun canım her iyi haberde benim gibi seviniyorsunuz destek oluyorsunuz hakkınızı helal edin 🙏🏼❤️❤️

Back