- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Progesteron yumurtlama hormonu diyebiliriz yaklaşık olarak canım yanlış değilse ben baktırdım bir ara değerine göre doktorum yumurtlama olmuş demişti çünküHamileligi olan arkadaslara hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hala bnm gibi bekleyen arkadaslara rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin girmiyorum bilerek artik takmayida biraktim zaten doktora gidioruz bu adetim bitiminde rahim filmine giricem , yani takcagim cokda bisey kalmadi esimin sprem testi cok iyi cikti su an sadece bni bklioruz ve snra aşilama yapcaklarmis sadece bu 21. Gun kan testi kafami karistirdi bilen varsa bi anlamini yazabilirmi Progesteron 0.23 ne demek netten baktim menepoz fln dio tobe bide adet vs dio anlamadim iyimi kotumu bu sonuc
Peki bu yumurtluyo muyum anlamina gelio bu deger ?Progesteron yumurtlama hormonu diyebiliriz yaklaşık olarak canım yanlış değilse ben baktırdım bir ara değerine göre doktorum yumurtlama olmuş demişti çünkü
Peki bu yumurtluyo muyum anlamina gelio bu deger ?
Anladim cok cok ts ederim biraz uzucu ama yinede umut vericisin hayirlisi olsun ya insallah allah razi olsun.Canım bu değer her adet döneminden sonra değişiyor bu ay yumurtan döllenmemiş demek oluyor bu ay yakında adet olursun endişe etme bu sonuç her ay değişiyor. Vücut hamileliğe hazırlanmak için üretiyor bu hormonu. Yumurtlamadan söz edilebilmesi için değerin 5-10 olması beklenir. Adetin den sonra ovülasyon döneminin ardından değerin yükselecektir eğer döllenmeye hazır ya da döllenmiş yumurtan varsa. Ben bu testi bir kaç ay önce ilk yaptırdığımda 1.3 gibi bir değerdi. Temmuz ayında tedavi sürecindeydim yine istedi doktorum. 30 çıktı. Ben iğnelerin etkisi sandım ama hamileymişim. Normalde yüksekte olmaması gerekiyor. Tedaviye ve takibe devam et inş en kısa zamanda hamile kalırsın.
Gittim geldim canım hem perinatolojiye muayene oldum hem de orda tekrar enfeksiyon hastalıkları doktoruna gönderdi testlerimi inceledi ve bu sonuçlar doğruysa 3 ay önce geçirmişsin yüksek avidite çıkmış korkulacak birşey yok dediChocolata_zeynep canım nasılsın ne yaptın?
canım çok çok sevindim şükürler olsun yaaGittim geldim canım hem perinatolojiye muayene oldum hem de orda tekrar enfeksiyon hastalıkları doktoruna gönderdi testlerimi inceledi ve bu sonuçlar doğruysa 3 ay önce geçirmişsin yüksek avidite çıkmış korkulacak birşey yok dedi
Ultrasonla da baktı doktor 7+3 olmuşsuz kalbinin sesini de duydum Allah’a şükürler olsun
kuzum iş güç hepCanım şükür iyiyiz sen nasılsın
Ayy çok sevindim kuzum Allah’a şükürler olsunGittim geldim canım hem perinatolojiye muayene oldum hem de orda tekrar enfeksiyon hastalıkları doktoruna gönderdi testlerimi inceledi ve bu sonuçlar doğruysa 3 ay önce geçirmişsin yüksek avidite çıkmış korkulacak birşey yok dedi
Ultrasonla da baktı doktor 7+3 olmuşsuz kalbinin sesini de duydum Allah’a şükürler olsun
canım nerelerdesin sen geçen gün aklıma geldinHamileligi olan arkadaslara hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hala bnm gibi bekleyen arkadaslara rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin girmiyorum bilerek artik takmayida biraktim zaten doktora gidioruz bu adetim bitiminde rahim filmine giricem , yani takcagim cokda bisey kalmadi esimin sprem testi cok iyi cikti su an sadece bni bklioruz ve snra aşilama yapcaklarmis sadece bu 21. Gun kan testi kafami karistirdi bilen varsa bi anlamini yazabilirmi Progesteron 0.23 ne demek netten baktim menepoz fln dio tobe bide adet vs dio anlamadim iyimi kotumu bu sonuc
Gittim geldim canım hem perinatolojiye muayene oldum hem de orda tekrar enfeksiyon hastalıkları doktoruna gönderdi testlerimi inceledi ve bu sonuçlar doğruysa 3 ay önce geçirmişsin yüksek avidite çıkmış korkulacak birşey yok dedi
Evet silik çizgi var kuzum. Çok yeni bir gebelik olabilir. Yarın testi tekrar et. İnşallah bebiş seninledir.Kızlar foto atıcam bakarmısınız testi öğlen yaptım üzerinden zaman geçti silik çizgi görüyorum sanki banamı öyle geliyor yada üzerinden zaman geçince böyle çizgi oluşabilirni yaoluşsada doğruluk payı olmazmı offf
Ama üzerinden zaman geçtikten sonra silik oluştu yinede olabilirmi ümitlenmekte istemiyorum ya
Allah razı olsun canım her iyi haberde benim gibi seviniyorsunuz destek oluyorsunuz hakkınızı helal edinÇok çok şükür Rabbimenasıl nasıl nasıl sevindim anlatamam sabrın sonu selamet kuzum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤❤
Amin canım çok şükür kontrollerini doktorun yapabilir dedi ama berbat bir hastane ya çok bekledikAyy çok sevindim kuzum Allah’a şükürler olsun
Saol kuzum benimcanım çok çok sevindim şükürler olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?