Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım eğer 10.gün den önce ovu yapmadıysan ya yumurtladın 10.günden önce göremedin ya da yeni yumurtluyorsun
gebelik testi yapsan çıkma ihtimali var
daha önceden yapmışmıydın ovulasyon 10.günden önce

Evet yaptim adet biter bitmez yaptim 8 9 gunler silik cikti

Evet yaptim adet biter bitmez yaptim 8 9 gunler silik cikti
canım ozaman yeni yumurtlamış olabilirsin
bir yandan da ben bu çubuk testlere güvenmiyorum pek sevemedim çünkü benim de ovulasyon günlerim diğerinde çok net çıkarken 2-3 gün sürerken bu çubuk testte çok zor anlamıştım
en güzeli kaset tipi olanlar
acaba yumurtladın da göstermemiş olabilirmi diye düşündüm
sen yine de bu günleri değerlendir canım

Bende kaset tipi sevmiyorum 2 defa kullandim yumurtlama gormedim ama cubuk teste gordum canim
Degerlendiriyorum cnm

Meraba kizlar galiba yumurtlama catladi
Sizce ne zaman gebelik ogrenebilirim yumurtlamaya gore

Normalde catlandiginda 3 gun boyu asiri iliski diyolar ya
Bilniyorum bekleyimi yojsa degerlendireyimi
Yumurta çatladıktan sonra ömrü 24 saattir canım. Ama spermler vücutta 3 gün kadar canlı kalabiliyorlar. Bu sebeple yumurta çatlamadan önceki iki günü, çatladığı günü ve ertesi günü değerlendirmek önemli.

Anladim saol cnm

Ayyy insallah daha erken ogrenemzmiyim acaba
Genelde 14 gün sonra adet olman gerekiyor diyorlar canım normalde 17 gün sonra test yapın diyorlar ama sen 14 say adet olman gereken gün yap Daha önce olsada çıkarmı bilmiyorum ki canım

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Ben soz vermistim kendime bigun hamile kalirsam buraya yazicam die belirtileri... oncelikle kafaya takiyorsaniz olmuyor.ustune dusunmemeniz gerekiyor. Benim en erken belirtim diğer aylara gore karnimin fazladan sismesiydi.bide gaz vardi.zaten diger belirtilerin hepsi adet belirtileriyle ayniydi..size tavsiyem akisina birakmaniz ve rabbim isteyen herkese versin insallah ...

Eki Görüntüle 2296438
Meraba kizlar galiba yumurtlama catladi
Sizce ne zaman gebelik ogrenebilirim yumurtlamaya gore
canım 9-10 gün sonra beta hcg yükselmeye başlar
kan da öğrenebilirsin
ama idrar için 14 günden önce göstermeyebiliyor
tabi adete 4-5 gün kala öğrenen bir çok arkadaş da var burda

Arkadaşlar merhaba benim adetime 8 gün var ama gögüslerim inanılmaz ağrıyor dokunamıyorum bile ve baya gerginleşp şişti. Kasıklarımda da tatlı bir ağrı var. Sizce bu kadar erken belirti olabilir mi?

Kızlar testime bakarmısınız adetim daha gecikmedi 4 gün falan var ama bu testin 3-4 saat içinde olan değişimleri ve son hali çift çizgi sonuc ne bilemedim

Eklentiler

• IMG-20190807-WA0063.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20190807_204833.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20190808_000829.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…